CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 25709|Reply: 166

Edisi Di Ambang Senduwati ? : Job Drama Pun Primadona Rembat!

[Copy link]
Post time 8-6-2017 02:01 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Themilo at 8-6-2017 08:08 AM

Siapa tidak kenal dengan aktres popular Malaysia, Erra Fazira. Meskipun telah lama berkecimpung dalam industri hiburan, kelibatnya masih releven pada hari ini, baik di kaca televisyen mahupun layar perak.
Jika anda mengikuti perkembangan beliau sejak dahulu, anda pasti tahu aktres jelita ini begitu sinonim dengan filem-filem terbitan Skop Productions sekitar 90-an. Antara filem yang pernah mengangkat namanya termasuklah Sembilu, Maria Mariana, Soal Hati, Tragedi Oktober, Pasrah dan banyak lagi.
Bagaimanapun ramai yang tertanya mengapa beliau tidak pernah muncul dalam produksi drama ketika zaman kegemilangannya dahulu.
Erra dalam kenyataan terkininya menjawab persoalan tersebut.
"Kalau diikutkan saya tidak ada masalah berlakon drama atau pun filem, malah ada saja tawaran cuma dihalang daripada berbuat demikian. Bukannya apa, ketika itu ingin menjaga jenama saya sebagai pelakon filem. Tetapi itu dahulu, sekarang Alhamdulillah tiada halangan dan banyak juga telefilem dan drama bersiri yang sudah saya jayakan."
Dalam perkembangan terkini, Erra bakal muncul dalam filem sekuel, Polis Evo 2 dan sebuah single baru tidak lama lagi.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2017 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklaaa tuuu..hidup bukan mcm dulu dahh..iolls layan je drama sheolls dgn hisyam hamid tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kesian pun. bayarn masih ribu2 walsupun
job sendu
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Elehh tokti pn gigih jd pengacara n menyanyi kt mall n majlis kawen  
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes ok je erra berlakon drama. Zaman skrg tak boleh memilih sgt. Yang penting masyukkk.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:11 PM | Show all posts
Why not? Hina sgt ke berlakon drama. Filem pun bukannya semua berkualiti.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-6-2017 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
xpe erra.berlakon jelah.org lain tau ngate je.yg tgg awk
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
oklah tu...time.zaman dia dulu belum ada lagi aktress yg semua filem.box office dlm tempoh dr 1994'- 2008. aktres skrg pun x mampu tandingi legasi dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2017 02:22 PM | Show all posts
wutt.. muncul dlm poils evo2? jd pulis ke..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:23 PM | Show all posts
ok pe berlakon drama....erra pon sedar diri dah...mana ada org nak offer berlakon filem jadi lead actress lagi....so berlakon drama pon kira untung jugak...bayaran mesti mahal....berpadanan dengan tarap primadona laaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
actually masa zaman kegemilangan sheols dulu..sheols.pernah berlakon drama raya RTM bertajuk Siapa Nak Potong Baju? yg diterajui oleh nek Norlia Ghani.

Maya Karin yg didakwa x pernah berlakon drama.pun.sbnrnya pernah muncul dlm drama bersiri Anak Pontianak yach


tp cameo je la.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:26 PM | Show all posts
Aduradura replied at 8-6-2017 02:03 PM
Oklaaa tuuu..hidup bukan mcm dulu dahh..iolls layan je drama sheolls dgn hisyam hamid tuuu

aku x folo citer tu, tp ade tertengok bebrapa episod... bg aku not bad la citer tu... jln cerita dia agak menarik...
last2 sekali dua2 pon dia x pilih kan? ending yg tergantung mcm tu je.. something different gituu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2017 02:27 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 8-6-2017 06:25 AM
actually masa zaman kegemilangan sheols dulu..sheols.pernah berlakon drama raya RTM bertajuk Siapa N ...

thanks tok pit sebab bukak arkib..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:28 PM | Show all posts
drama pun drama la janji masyukkkkk...
berlakon pun x kayu so kipidap dongibab
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 02:41 PM | Show all posts
takpe kaka erra janji masyukkkkk

kat Malaysia ni jangan nak jaga jenama sangat bila uols semua udah mencapai tahap kelkatu

dari nak jaga nama nanti ujung ujung berkeritik how?

apa pun kaka erra sangat la lawa iols suka
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
So siapakah pelakon yg memang eksklusif berlakon filem dah tak pernah berlakon drama?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2017 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan skang pon dia masih terima job drama tp ekslusif astro ke?ke dh pernah dia blakon tbtigasuku
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 8-6-2017 03:20 PM
So siapakah pelakon yg memang eksklusif berlakon filem dah tak pernah berlakon drama?

setakat ni Maya karin

dan ikutkan seniwati Latifah Omar jua
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 03:29 PM | Show all posts
biarlah.. drama at least ade gak org tengok..
filem melayu belum tentu org nak bayar pi tengok...
lagi2 semua pakat tunggu astro first...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 03:30 PM | Show all posts
yg penting masyuukkkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 09:48 AM GMT+8 , Processed in 0.419595 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list