CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5830|Reply: 52

Bintang Kuch Kuch Hota Hai Meninggal Dunia Akibat Serangan Jantung

[Copy link]
Post time 19-5-2017 03:15 PM | Show all posts |Read mode
Rakyat India dan peminat filem Bollywood pastinya rasa kehilangan di atas kematian aktres Reema Lagoo, 58, akibat serangan jantung.




Foto: BBC




Aktres yang terkenal dengan watak keibuan itu menghembuskan nafas terakhir di sebuah hospital di Mumbai pada jam 3.15 pagi Rabu, waktu tempatan.


Memetik Times of India, kematian Reema disahkan sendiri menantunya, Vinay Waikul.




Foto: Independent



"Kami bergegas membawanya ke hospital selepas dia mengadu sakit dada kira-kira jam 1 pagi dan dia menghembuskan nafasnya yang terakhir kira-kira jam 3.15 pagi.

"Kami terkejut dengan berita itu kerana dia seorang yang sihat dan tidak mengalami sebarang masalah kesihatan," katanya.


Selama lebih kurang tiga dekad berkecimpung dalam dunia Bollywood, Reema terkenal dengan watak ibu yang penyayang dan telah membintangi berpuluh filem terkenal termasuk Maine Pyaar Kiya (1989), Hum Aapke Hain Koun (1994) dan Kuch Kuch Hota Hai(1998).


Sementara itu, pengarah Sachin Pilgaonkar berkata kematian Reema merupakan satu kehilangan besar kepada industri seni tempatan.


Dalam masa sama, salah seorang sahabatnya masih tidak percaya Reema sudah pergi buat selamanya.

"Dia pergi pada usia muda. Sedih, tapi itulah kenyataannya," katanya.


Majlis pengebumiannya dihadiri barisan pelakon popular Bollywood termasuk Aamir Khan, Kajol dan Rishi Kapoor.







Foto: NDTV




Foto: Hindustan Times



Takziah buat keluarga mendiang. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2017 03:31 PM | Show all posts


yg nampak wangi dlm gmbar ni kajol sorg je...yg lain nmpak busuk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:33 PM | Show all posts
RIP Reema, suka tengok lakonan dia ni..

-kajol tetap cun, in any condition
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam tgok berita ni kat news ntv7.
selamber badak je team ntv7 main video clip KKKG lakonan Jaya Bachan. Aiyo org tu elok je hidup lagi bleh plak dia terkompius dgn Reema Lagoo.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:36 PM | Show all posts
RIP acik reema...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
RIP Aunty Reema Lagoo
Ngok Amir Khan,kurus lak...
Kajol cantik berbaju putih
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin lawa kajol skrg.. acik ni dr dulu pun bnyk watak emak2 aje yg dia dapat kan..kena sgt ngan karektor n air muka dia.. Walhal masa dia jadik mak salman Khan dlm maine pyar kiya umo dia kira muda lg masa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 04:13 PM | Show all posts
teringat lakonan dia jadi mak SRK dalam filem Kal Ho Naa Ho
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2017 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak putih plak kajol
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Rip reema...
Kajol cntiknyaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
aqua_marine replied at 19-5-2017 03:35 PM
Semalam tgok berita ni kat news ntv7.
selamber badak je team ntv7 main video clip KKKG lakonan Jaya ...

Ko pun sama dgn aku. Batak benar x tau bezaReema dgn Jaya Bacchan
  

Kalau clip kuch kuch hota hai boleh terima la jugak pasal jadi mak anjali
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:35 PM | Show all posts
hum saat saat hain dia watak baik, pastu tamak akibat dihasut...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Rip. Muda lg rupanyanya dia baru 58. Zaman kuch2 baru 30an la ye nmpak tua pulekk
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik nie muka lembut penuh keibuan ... takziah la
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 10:22 PM | Show all posts
suka tgk lakonan sebgai ibu kajol dlm kkhh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok  air muka dia.nmpk lembut.
Kajol cantik nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2017 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shoyuna at 20-5-2017 01:01 AM

Rip.. diingati sbg aktres yg sering memegang watak ibu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:29 AM | Show all posts
hero pujaan mak ai zaman remaja dulu2... rishi kapoor, hamagaaadd man boobs beliyaw

santeknya kajol serba putihh
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mudanya sheols masa blakon cita kkhh... late 30s.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cantiknya mendiang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 06:17 AM GMT+8 , Processed in 0.087741 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list