CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2842|Reply: 8

Ade Sesiape Yg Dah Join Erezeki?

[Copy link]
Post time 18-5-2017 05:01 PM | Show all posts |Read mode
Salam semua

Ade sesiape yg dah join erezeki x? Harap korang yg berminat atau yg dah mula dpt side income dari erezeki bleh kongsi pengalaman & cara2 bagaimana utk turut serta. Manja agak clueless skrg..

1-part latihan tu mcm mana? Diberi secara online ke kena pegi ke HQ ke?
2-Lagi satu keje2 yg ditawarkan secara online tu mcm mana?

https://erezeki.my/en/home/


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2017 05:52 PM | Show all posts
e rezeki ni website  untuk cari side income secara online.. teorinya kena ada ilmu design, ilmu seo, fb ads atau apa saja ilmu berkaitan online..

website e rezeki ni pertemukan pencari agent, pencari pekerja part time..  cuba google website fiverr ..

website e rezeki ni fiverr versi malaysia under gov.. for sure u dpt job mmg automatic kena declare income lhdn
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 06:48 PM | Show all posts
satu kali kerja dia bayar berapa ringgit paling rendah?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dpt gi training e-rezeki high income
Masih xleh imagine camne benda tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-8-2017 07:04 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 2-8-2017 06:57 PM
Dpt gi training e-rezeki high income
Masih xleh imagine camne benda tu

ade utk high income ke? xtau pulak psl ni...
citer la skit ape keje nye pleasee..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 2-8-2017 07:04 PM
ade utk high income ke? xtau pulak psl ni...
citer la skit ape keje nye pleasee..

I pun xtau apa beza high income dengan yg biasa punya..
Apa pekerjaan dia, macam cilipadi kata boleh tgk website fiverr tu..sy tgk td mcm betul lebih kurang..
Pasal training tu, yg saya nk gi ni 2 hari je minggu depan..
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 2-8-2017 09:29 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 2-8-2017 08:29 PM
I pun xtau apa beza high income dengan yg biasa punya..
Apa pekerjaan dia, macam cilipadi kata bo ...

bgs la mcm tu...yg u nak gi ni cawangan mana?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 2-8-2017 09:29 PM
bgs la mcm tu...yg u nak gi ni cawangan mana?

Kat kuantan je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-8-2017 10:30 PM | Show all posts

baru nak recall balik...i rs yg high income tu utk mereka yg ade kemahiran dlm graphics or website mcm tu kot..
then kat sana nnt dpt latihan lagi utk bab tu kot..so that nnt u bleh designkan stuff utk client2/company yg ade dlm list e-rezeki..x silap..

kalau yg low income pulak..mcm data entry & stuff..xde special kemahiran sape2 pun bleh buat..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 05:35 PM GMT+8 , Processed in 0.103642 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list