CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3790|Reply: 23

Buka Puasa Dengan Cheesy Ceria Chicken Di Kenny Rogers Roasters

[Copy link]
Post time 18-5-2017 02:50 PM | Show all posts |Read mode
Rakyat Malaysia memang gilakan makanan dan bila ditanya tentang menu sihat lagi melazatkan, terus terbayang Kenny Rogers Roasters!


Bersempena Bulan Ramadan dan Hari raya yang bakal tiba tidak lama lagi, restoran ayam panggang popular ini dengan bangganya memperkenalkan promosi Sempurna...Raya!





Hidangan istimewa ini terdiri daripada pilihan ayam panggang yang diperap dengan campuran herba-herba terpilih. Hasilnya? Ayam panggang yang berjus enak dengan rasa pedas mengancam.


Disajikan dengan kuah enak berkeju disiram di atas ayam dan sayur-sayuran sebagai pelengkap hidangan, pastinya cukup membuatkan anda terliur hanya dengan melihatnya sahaja.


Add Image Caption Here


Menu utama Cheesy Ceria Chicken ditawarkan dalam dua pilihan:




1. Cheesy Ceria Chicken Favourite Meal

(¼ Cheesy Ceria Chicken + Fresh Fruit Salad + Aromatic Rice + 1 Muffin Riang Ria) – RM20.50







2. Cheesy Ceria Chicken & Soup Meal

(¼ Cheesy Ceria Chicken + 1 Country-style Chicken Soup + Aromatic Rice + 1 Muffin Riang Ria) – RM22.90



Turut serta disampingnya adalah Mufin Riang Raya sebagai pencuci mulut.


Mufin istimewa ini adalah pertama kalinya diperkenalkan bersempena musim perayaan, menggabungkan rasa pandan dengan inti kelapa bersama taburan gula perang.





Hidangan a la carte:
1. ¼ Cheesy Ceria Chicken (a la carte) – RM14.90
2. Cheesy Ceria Whole Chicken (a la carte) – RM53.50
3. Muffin Riang Ria – 1 piece at RM3.80, ½ dozen at RM21.90


Jangan lupa untuk mencuba Sangsuria, seleksi minuman berperisa oren sitrus yang lengkap dengan ais krim vanilla di atasnya.



Bagi promosi Jamuan Cheesy Ceria pula, ini yang bakal anda nikmati:


Jamuan Cheesy Ceria (RM78.00)
1 Cheesy Ceria Whole Chicken, 1 Aromatic Rice (a la carte), 1 Coleslaw (a la carte), 4 Muffin Riang Ria* dan percuma 4 minuman jus buah-buahan.


Tempahan boleh dibuat melalui panggilan telefon atau datang sendiri ke kaunter restoran.


Untuk keterangan lanjut, sila layari www.krr.com.myatau lawat laman Facebook rasmi Kenny Rogers Roasters Malaysia di www.facebook.com/krrmalaysia -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2017 03:08 PM | Show all posts
menggamit selera.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 03:09 PM | Show all posts
Edited by akuperatijee at 18-5-2017 03:14 PM

KRR ni kadang indah kabar dari rupa kene tengok jgk tempat KRR ni kalau nk makan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 03:13 PM | Show all posts
WOW!!!  Mark your calendar! 📅⏳⏰
From 15 till 21 May 2017, enjoy Cheesy Ceria Chicken Lite Meal at RM11 only! 🐥
Share and tag your friends about this good news!
Terms & Conditions:
1. Flash e-voucher upon ordering.
2. Valid for dine-in only. Not valid for take-away, catering or delivery.
3. Purchase of discounted item is not entitled for any KRR Card Bonus.
4. Not valid with other offers/ promotion/ discounts.
5. The management reserves the right to replace promotion item with items of similar value without prior notice.



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 03:15 PM | Show all posts
sedapnyeeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 03:58 PM | Show all posts
hmmmm sedapnyaaaaaaaa nakk
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 04:00 PM | Show all posts
akuperatijee replied at 18-5-2017 03:09 PM
KRR ni kadang indah kabar dari rupa  kene tengok jgk tempat KRR ni kalau nk makan..

yep...betul tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg promotion rm10 aritu pedas gila ayam tu huhu
Tp akak suke muffin dia,suke kopek2 kerak yg kt luar tu terutama muffin coklat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2017 04:36 PM | Show all posts
sedapnya.. selalu mkn time promosi jer..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 04:48 PM | Show all posts
Wahhh nampak lazat!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 04:49 PM | Show all posts
i suka ja muffin coklat dia...sodappppppppppppppp...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 05:20 PM | Show all posts
nampak menyelerakan
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 05:59 PM | Show all posts
wahh terliur tengok..leh coba nih
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
alamak ttiba rasa mcm nak singgah krr lah pulok. dah la lapar ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
dap nye....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
akuperatijee replied at 18-5-2017 02:09 PM
KRR ni kadang indah kabar dari rupa  kene tengok jgk tempat KRR ni kalau nk makan..

Betul...
Pernah makan dekat krr east coast mall kuantan mmg hauk sehauk hauknye.. Meja sudu garfu kotor.

Dgn staff budak2 wicet yg sombongnye.  :
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2017 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
pergi rabu je buy 1 free 1..sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 01:07 AM | Show all posts
akuperatijee replied at 18-5-2017 03:09 AM
KRR ni kadang indah kabar dari rupa  kene tengok jgk tempat KRR ni kalau nk makan..

betul...dedulu aku suka mkn KRR dan masa tu aku cuma pergi ke satu cawangan ni jer
lps tu aku pergi ke beberapa cawangan yg lain...kebanyakannya beri pengalaman yg buruk...antaranya side dishes basi, makanan yg tak fresh...kalau mix fruits tu semuanya dah kecut & mengering siap dpt tembikai yg dah masam, staff plak kebanyakannya BBNU yg very very unprofessional & unmatured

skrg aku dah tak pergi lagi ke KRR...rasa tak berbaloi bayar mamahal tapi quality makanan dan servis so hauk


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 08:13 AM | Show all posts
Macam tak sedap jer
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 11:08 AM | Show all posts
Dah berabad dah I tak makan dekat KRR ni.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 03:38 AM GMT+8 , Processed in 0.107613 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list