CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11457|Reply: 85

Reda, Erra Fazira Serah Soal Cinta Pada Takdir

[Copy link]
Post time 18-5-2017 11:12 AM | Show all posts |Read mode
"Hendak harapkan jodoh itu datang bergolek, entah bila? Jadi saya mengambil keputusan untuk 'go with the flow' sahaja tentang cinta."


Pelakon dan penyanyi Erra Fazira pasrah dan reda meletakkan soal jodoh kepada ketentuan Ilahi.







"Rasanya lebih baik saya fokus kepada benda lain seperti kerjaya saya. Soal ini saya tidak mahu lagi fikir, jika ada jodoh saya pasti ada jalannya," katanya kepada mStar Online.


Meskipun memilih untuk menyerahkan semuanya kepada takdir, primadona filem Melayu itu tak menafikan pernah rasa sunyi dan menginginkan teman.








Bagaimanapun dia bersyukur kerana dikelilingi keluarga, anak dan rakan-rakan yang sedikit sebanyak menghilangkan kesunyiannya itu.

"ada saya itu fitrah bagi sesiapa pun untuk mempunyai pasangan hidup tetapi soal jodoh ia bukan urusan kita.

"Saya sendiri pernah rasa inginkan teman hidup tetapi fasa itu sudah berlalu kerana saya ada fokus lain dalam hidup termasuk keluarga, anak dan rakan-rakan.

"Allah sudah aturkan yang terbaik untuk saya dan saya bersyukur dengan apa yang saya ada sekarang," katanya.




Foto: IG Erra Fazira




Baguslah Erra menyerahkan soal jodoh kepada takdir dan tidak tergocoh-gocoh dalam bab cinta. Semoga dia bertemu pengganti suatu masa nanti. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2017 11:15 AM | Show all posts
i paham perasaan u erra
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
cantikla erra ni
sentiasa cantik
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:27 AM | Show all posts
so apa jadi cinta dgn shahir???
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:33 AM | Show all posts
zamzam replied at 18-5-2017 11:27 AM
so apa jadi cinta dgn shahir???

haah..shahir ape cer skang??
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik erra ni. Tetek pun terletak cantik aje macam bff beliau, zahida rafik
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:34 AM | Show all posts
shahir ...................................
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:38 AM | Show all posts
cantik dia ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2017 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki cam shahir baik takyh kawin. Buang letrik ja. Buat nyemak je
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:42 AM | Show all posts
she is very pretty
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:45 AM | Show all posts
Laaaaa, pulakkkk?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:46 AM | Show all posts
pernah jumpa dia masa belum bertudung....
kecik jer muka ....mmg cam babydoll.............cantik sangat....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Xpe erra duda mu setia menunggu...sama2 masih single erra n emran...u mmg cantik sentiasa ..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:47 AM | Show all posts
take care, Erra..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha apa Citer ni xda angin xda ribut.  Kasi hint ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow erra dapat berlakon film polis evo 2 ke... kerlass
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2017 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju erra pakai time apbh ni sebiji dgn baju laki si adira tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Erra ni pandai betul jsga body kan.. Mcm anak dara je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tp x bahagia xda makna.. Tgk Sarah Shueb tu, walaupunnnnn.... Bahagia kemahen, disayang dan disanjung suami selalu.. So, x payah nk cantik2 sgt, ujung2 reda dgn cinta
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2017 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 terpk.. ape perasaan die tgk yusry dah bahagia ngan lisa ek?? Jeles x?? Sdgkan aku ada ex-bf pon aku jeles bile die da happy2 ngan family die..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 05:37 PM GMT+8 , Processed in 0.099674 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list