CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6745|Reply: 10

Aktor Korea Dikecam Kerana Ambil, 'Post' Gambar Ketika Dalam Panggung Di Instagr

  [Copy link]
Post time 15-5-2017 05:18 PM | Show all posts |Read mode
Menjadi seorang artis tak bermakna seseorang bebas melakukan sesuatu, apatah lagi jika ia sudah ditegah awal-awal.


Aktor Kim Rae Won baru-baru ini memuat naik sekeping gambar dari babak filem Guardians of the Galaxy 2 dengan kapsyen #WeekendTheater #NoOneRecognizedMe, sekali gus memberi gambaran dia mengambil gambar ketika filem terbabit sedang dimainkan di dalam panggung walaupun t
indakan itu dilarang dan telah diberi amaran sebelum filem dimainkan.










Selepas tindakannya itu menerima kecaman dan mencetuskan kontroversi, aktor terbabit memadam gambar berkenaan dan menggantikannya dengan gambar 'screenshot' dari trailer filem tersebut.




Foto: AllKpop/IG Kim Rae Won




Memetik portal Soompi, agensi pengurusannya HB Entertainment mengeluarkan kenyataan berhubung kontroversi itu.

"Kami memohon maaf di atas kontroversi yang disebabkan tindakan tidak bertanggungjawab Kim Rae Won itu.

"Kim sedar dan mengakui kesalahannya itu dan dia akan lebih berhati-hati kelak supaya kesalahan sama tidak berulang," katanya.




Foto: AllKpop




Kan dah kena. Dah buat kesalahan, dipamerkan pula di media sosial. Padan dengan mukanya lah, siapa suruh degil, bukan? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2017 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ooh...ok laa..say sorry kn...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 06:02 PM | Show all posts
yang penting kim rae won encem.. suka kan heshe masa drama my love patzzi
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 06:48 PM | Show all posts
isyhh ape dah abam @runaway_dida buat ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 08:32 PM | Show all posts
tak sngka kim rae won pon spesis perakkk time nonton wayang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo nama dia kim rae won..dia pernah berlakon nekid, tak sempat ahkak nak tutup mata lalu ternmpk backside beliau yg mantops

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-5-2017 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh my Doctor...
Ala walhal berlambak umah marhaen buat mcm tu.. Amik video pastu post kt IG.. Cumanya c ki.rae won ni dikenali..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Susah sgt jdi artis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2017 10:05 AM | Show all posts
hensemmmmmm pulok hehee
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2017 10:18 AM | Show all posts
Kesian semua takleh buat, mereput jela jadi patung abaikan perasaan n keinginan sendiri, sadis huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
handsome
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 11:46 PM GMT+8 , Processed in 0.059281 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list