CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 123887|Reply: 1690

[tvN]Deserving of the Name_Kim Nam Gil_Kim Ah Joong

  [Copy link]
Post time 11-5-2017 01:32 PM | Show all posts |Read mode
Edited by dauswq at 3-10-2017 03:14 PM



Profile
  • Drama: Deserving of the Name
  • Revised romanization: Myeongbulheojeon
  • Hangul: 명불허전
  • Director: Hong Jong-Chan
  • Writer: Kim Eun-Hee
  • Network: tvN
  • Episodes:
  • Release Date: August, 2017
  • Runtime: Sat. & Sun. 21:00
  • Language: Korean
  • Country: South Korea
Plot
Heo Im is an oriental doctor, acknowledged as the best in acupuncture and moxibustion in Joseon. His success is blocked due to his low status.
One day, Heo Im travels though time and finds himself in present day Seoul. He meets Choi Yeon-Kyung. She is doctor firmly believing in only modern medicine.
Cast

https://wp.me/p8tkPO-oE
jom baca #abgdausbebel
Meh nak rekomen drama baru #liveuptoyourname #명불허전 Dibintangi oleh pelakon #kimnamgil #김남길 & #kimahjoong.
Drama ini ditayangkan setiap Ahad dan Isnin jam 9.45 malam di tvN Asia astro 395.  #tvnhd #kmania  

https://wp.me/p8tkPO-Cy
Apa yang menarik sangat dengan drama tvN Live up To Your Name?
Sememangnya untuk menyaksikan drama yang buat kita tertarik terus agak sukar ditemui. Tapi, tvN Live Up Your Name menjanjikan sesuatu yang berbeza dengan penampilan aktor yang jarang berkecimpung d…
kmania.info


REVIEW BOX
(Pilih yang mana yang anda rasa mudah untuk dibuat)

CARA 1: >>KLIK SINI<<
CARA 2: >>KLIK SINI<<
---> Baca Review dari CARA 2
" >>KLIK SINI<<"

(Kredit extra diberikan kepada yang menulis / memasukkan review dengan lengkap/detail)






This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2017 02:16 PM | Show all posts
@ismaha ..betul ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 02:20 PM | Show all posts

Kim Nam Gil & Kim Ah Joong bakal bergandingan sama dalam drama medikal tvN
by        daus    ·                            May 11, 2017               
                                    

tvN kebiasaannya akan menampilkan “cast” yang mantap belaka. Kali ini, Kim Nam Gil, pelakon yang sering aktif dalam perfileman, akan bergandingan sama dengan Kim Ah Joong bagi menjayakan siri drama baru tvN berjudul “Myung-Bum”.

Kim Nam Gil akan melakonkan sebagai pakar akupuntur dari zaman lampau, seorang yang genius tapi juga manipulatif. Memiliki wajah yang kacak dan tubuh yang tinggi lampai, personalitinya agak disukai mereka yang bekerja disampingnya. Kim Ah Joong pula akan membawakan watak “Choi Young Kyung” sebagai doktor pelatih  tahun ke-2 di jabatan jantung Hospital Shimnyeong. Choi Young Kyung digambarkan sebagai seorang yang bersikap dingin kerana pengalaman tak berapa baik dialaminya sebelum ini. Namun, takdir menyebabkan Kim Nam Gil melonjak ke 400 tahun hadapan iaitu di Seoul pada 2017. Drama ini sedikit sebanyak mengingatkan pada SBS Rooftop Prince, yakni sekumpulan putera raja bersama-sama orang yang dipercayai melompat ke masa depan bagi merungkai persoalan yang berlaku di zamannya.

Pertembungannya dengan Kim Nam Gil pada masa akan datang akan menyelongkar isu tentang kepentingan ilmu perubatan oriental, iaitu akupuntur yang kian dilupakan apabila manusia mula bergerak kepada ilmu perubatan moden. Drama ini ditulis oleh Kim Eun Hee (bukan penulis Signal & Sign) iaitu penulis MBC Queen of Classroom dan diarahkan oleh PD Dear My Friends, Hong Jong Chan. Ianya akan disiarkan selepas rama tvN Circle pada setiap hari Isnin dan Selasa.

Sumber: isplus

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 02:22 PM | Show all posts
dauswq replied at 11-5-2017 02:20 PM
Kim Nam Gil & Kim Ah Joong bakal bergandingan sama dalam drama medikal tvNby        daus    ·     ...

harap2 betul le hendaknya..
pergghh lama dh KNG tk berlakon drama...
bestnya.....dan sinopsis pun menarik juga ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 02:24 PM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 11-5-2017 02:22 PM
harap2 betul le hendaknya..
pergghh lama dh KNG tk berlakon drama...
bestnya.....dan sinopsis pu ...

itulah
sbb tu dak is ni bukak kan jugak rumah..
tergesa-gesa dia tepek buletin tanpa bg kandungan

yup selama ni sibuk dgn filem je kan
drama terakhir dia pun Shark dgn son ye jin
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 02:45 PM | Show all posts
dauswq replied at 11-5-2017 02:24 PM
itulah
sbb tu dak is ni bukak kan jugak rumah..
tergesa-gesa dia tepek buletin tanpa bg  ...

tu le pasal....mmg last drama dia Shark..
2x kak ayu tgk drama Shark....

harap2 akan jadi kenyataan kan @ismaha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-5-2017 02:45 PM | Show all posts
aaaaa finally kim nam gil dah habis shooting ke belum ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-5-2017 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 11-5-2017 02:24 PM
itulah
sbb tu dak is ni bukak kan jugak rumah..
tergesa-gesa dia tepek buletin tanpa bg  ...

Tq bos
memg nk update pun tp lambt ckit la, kena cop dulu...
bos dh buatkan...legaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 11-5-2017 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ismaha at 12-5-2017 07:20 AM
ayushuhada04 replied at 11-5-2017 02:45 PM
tu le pasal....mmg last drama dia Shark..
2x kak ayu tgk drama Shark....



Lambt lagi k.ayu....
tggu namgil jd doktor pulak yer kita
jgn nk mati kat ending lagi suda :  :  :
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 08:01 PM | Show all posts
bila nak tayang ni?rindu betul nak tgok nam gil oppa berlakon drama..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2017 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
x pnh kenal pn sape hero nye heeheh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2017 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ismaha at 12-5-2017 07:26 AM
idakamaruddin replied at 11-5-2017 11:54 PM
x pnh kenal pn sape hero nye heeheh


Hero legend kot :
hanya *org lama* sj kenal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-5-2017 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
C1k_J4h replied at 11-5-2017 08:01 PM
bila nak tayang ni?rindu betul nak tgok nam gil oppa berlakon drama..

Hai cik jah....bertemu kembali kita dlm drama baru appa ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 08:34 AM | Show all posts
ismaha replied at 11-5-2017 06:41 PM
Lambt lagi k.ayu....
tggu namgil jd doktor pulak yer kita  
jgn nk mati kat ending lagi s ...

aigoo....aigoo...lambat lagi kah?
tk pe ler..lambat pun lambat ler..
janji dia ada drama bru kan.......

tu ler pasal..jgn ler ending sedey plssssss ler

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ismaha replied at 12-5-2017 07:23 AM
Hero legend kot :
hanya *org lama* sj kenal

nampak sgt iols masih muda remaja trang tang tang
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2017 09:51 AM | Show all posts
lamanya xtengok drama kim namgil..rasanya tertengok citer kt kbs berlakon dgn son yejin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2017 01:16 PM | Show all posts
ismaha replied at 12-5-2017 07:25 AM
Hai cik jah....bertemu kembali kita dlm drama baru appa ni

hai ismaha

bolehla kite sama2 menjoyah dlm ni menonton kekacakan oppa nam gil
awwww~!
bila tayang ni?
nak masuk dlm diary
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-5-2017 04:00 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 12-5-2017 01:16 PM
hai ismaha

bolehla kite sama2 menjoyah dlm ni menonton kekacakan oppa nam gil

end drama circle akir bulan jun...kira awai julai la mula kot...tu pun kalau drama circle tak extnd....

wajib menjoyah nnt tau



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-5-2017 04:02 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 12-5-2017 09:40 AM
nampak sgt iols masih muda remaja trang tang tang

acik ida poyo
moh menjoyah skali...tp jgn jatuh cinta pulak dah la
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2017 08:58 AM | Show all posts
ismaha replied at 15-5-2017 04:00 PM
end drama circle akir bulan jun...kira awai julai la mula kot...tu pun kalau drama circle tak extn ...

circle?
alahai..apesal xde nampk drama ni erk
wajibbbb!!
da check dlm calender ai
hehehe
xsabar nak merembes ng oppa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 08:22 PM GMT+8 , Processed in 0.113180 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list