CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 12336|Reply: 316

[VIDEO]Tak Malu Akui, Siti Nurhaliza Mahu SimetriSiti Tercalon AIM

[Copy link]
Post time 8-5-2017 03:49 PM | Show all posts |Read mode

Artikel Oleh Maly Rosli | Video Oleh Tan Zhen Sheng | Suntingan Visual Oleh Angie Ling




Selepas tiga tahun sepi tanpa album, Dato' Siti Nurhaliza akhirnya melancarkan album ke-18 berjudul SimetriSiti yang memuatkan 10 buah lagu.

SimetriSiti memberi maksud persamaan dan keseimbangan aspek dalam elemen pembikinannya di samping mengekalkan kredibiliti Siti Nurhaliza sejak mula berkecimpung dalam industri.

Sebagai menghargai peminat setianya, album ini adalah hadiahnya buat peminat. Nak tahu 'best' atau tidak, tunggu 10 Mei ini! - CARI

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2017 04:05 PM | Show all posts
awat baju tok ti mcm zaman 90an jekkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
raz2902 replied at 8-5-2017 04:05 PM
awat baju tok ti mcm zaman 90an jekkk

Sbb tokti dah mok mok..pakai baju nmpak kertuu sudeyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan tokti mcm org lepas beranak bile tokti nak kurus
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:08 PM | Show all posts
dah agak
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo x kompang pun, sah2 akan tercalon. Siti fight dgn dayang utk best vocal
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-5-2017 04:17 PM | Show all posts
Siti menang atau tidak...don't worry peminat tetap setia dengan beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:17 PM | Show all posts
milo84 replied at 8-5-2017 04:14 PM
Kalo x kompang pun, sah2 akan tercalon. Siti fight dgn dayang utk best vocal

tok ti fight dgn wany hasrita la...haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2017 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
raz2902 replied at 8-5-2017 04:17 PM
tok ti fight dgn wany hasrita la...haha

Wany tu so not her league lagi ok  

Boleh compete dgn bbnu lain for artis baru terbaik.

Ke kene ade full album dulu baru boleh compete? Time dulu2 ade artis harapan terbaik. Skrng xde dh kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:29 PM | Show all posts
minah ni memang hadap sgt nak menang award...mesti menyesal sgt keluarkan statement x nak bertanding di AJL lagi
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:35 PM | Show all posts
orglama replied at 8-5-2017 04:29 PM
minah ni memang hadap sgt nak menang award...mesti menyesal sgt keluarkan statement x nak bertanding ...

tu lah dulu dia yg cakap kannnn tak mahu nama dia di calonkan utk mana2 pertandingan ....apa dah jadi ??
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:39 PM | Show all posts
orglama replied at 8-5-2017 04:29 PM
minah ni memang hadap sgt nak menang award...mesti menyesal sgt keluarkan statement x nak bertanding ...

Aku rasa dia tak nak yg berbentuk AJL dan ABPBH aje sebab pertandingan tu untuk diri dia sendiri. So tekanan tu lain macam. Kalau kalah dengan BBNU pun malu jugak
Tapi macam AIM tu boleh beri peluang untuk orang belakang tabir tercalon sama. Bukan dia sorang aje. Dan dia pernah aje kalah AIM, tapi tekanan kalah AIM tu tak sama macam tekanan kalah AJL dan ABPBH.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:39 PM | Show all posts
hasmania replied at 8-5-2017 04:35 PM
tu lah dulu dia yg cakap kannnn tak mahu nama dia di calonkan utk mana2 pertandingan ....apa dah j ...

tok ti ade beli kabinet baru.. ade space tuk letak award2 baru...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
I stuju je sb mmg xdinafikan vokal still mantap. Kalo lagu terbaik ke kena dgr n hadam dlu sb dah bbrapa album sblm2 ni xbape sedapla, xde kick mcm lagu2 arwah adnan abu hassan dll komposer tahun 90an dulu
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Go..go.tokti
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 04:59 PM | Show all posts
vokal bakal bersaing ketat tahun ni.

sheila, dayang, tok ti

harap tok ti antar lagu Ku Takdirku ..

dayang aku expect akn hantar lagu Separuh Matiku Bercinta

yg lain2 tu kadang2 leh sumbat masuk mcm ct nordiana, wany , ara, shila amzah, etc
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2017 05:02 PM | Show all posts
dgn ni normang skru akan calon kan tok t
jgn risau


Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 05:06 PM | Show all posts
Bagus lah

Kerja bikin album / filem bukan melibatkan satu individu sahaja

At least tenaga kerja belakang tadbir berpeluang mendapat recognition

Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 05:38 PM | Show all posts
Dah lama x naik pentas terima award....

Baguslah... meriahkan lg industri seni

Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Go tokti. Fighting
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 04:33 AM GMT+8 , Processed in 0.291538 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list