CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 23514|Reply: 198

Iqramina Dinzly Kepit Nota Kereta Besar Otak Kecik di Mulutnya Sambil Mata Hitam

[Copy link]
Post time 10-4-2017 11:02 AM | Show all posts |Read mode
Edited by fynnkakiblock at 10-4-2017 01:22 PM

Hello Chuols yang cantik rupawan dan handsome macho! Gossip ini TT cedok dari page di Facebook. Gossip begitu sendurina, harap TT tak kena hencap

Nak tepek tak boleh protected katanya chuols. Kalau nak baca klik link tersebut http://www.ohmymedia.cc/spotligh ... -macam-haram-24934/ Kalau ada sesiapa boleh tepek terima kasih TT ucapkan

Larikkk jangan hencap TT




p.s Iqramina ni masih di KL atau tinggal di tempat lain?


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh menyampahnya aku dengan gayah niii.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknya la dpt note camtu
Dah buat salah, xpayah la nak berlagak suci
Dah la tulis ejaan cam org2 zaman dl
English pun ke laut, ada hati nak bahasakan org:
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:21 AM | Show all posts
hahahahah....bujet2 ko post kat ig nak mintak simpati..last2 kena maki...

#retisbebal
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:22 AM | Show all posts
bodoh punya pondan.  untung orang tak pecahkan cermin kereta kau. low class betul.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:23 AM | Show all posts
iols pelik dengan dia ni asyik la berturban ke sana sini heshe mazhab apa kah
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 10-4-2017 11:27 AM | Show all posts
misznwal replied at 10-4-2017 11:16 AM
Eh menyampahnya aku dengan gayah niii.

instagram heshe iqramdinzlyg g kat blakang tu stands for gayah kah
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau betul penyabar seperti didakwa si iqram ni, tak ada gaya letak kereta kalut halang laluan orang. penyabar la sangat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 11:30 AM | Show all posts
ooooo...kereta die la yg menyusahkan org kat grup langkawi tu...hahahahha...padan la muka..itu pon nasib baik dapat nota je..kalau org tu spray body keta ko, baru ade akal...menyampah sgt dgn manusia bangang yg suke blok keta org ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:32 AM | Show all posts
apahal nak berturban persis Yuna nih?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:34 AM | Show all posts
die fefeeling Yuna ke eh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
die rsa klu artis pst org sokong tp silap..y salah tetap salah n kena hencap ngn netizen..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Selain Johan Sehari, ni mangkuk sekor lagi Akak xleh tgk mimik muka dia, dlm lakonan ke kat luar ke.. Mmg x Boleh
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:39 AM | Show all posts
motif dia selalu pakai serban atas kepala tu??

dia ingat akan jd fenomena la klu dia pakai mcm tu??
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:44 AM | Show all posts
Ingat chuols retis, netizen hadap walaupun otak chuols kecik?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:44 AM | Show all posts
naper dia ni suka berserban la ni
xde rambut ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2017 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 10-4-2017 11:02 AM
Hello Chuols yang cantik rupawan dan handsome macho! Gossip ini TT cedok dari page di Facebook. Goss ...

Bodonya hang iqram. Hang kn panas baran. Hang dah penyuk2 kertas tu cnfirm hang maki hamun kan. Sabar la sgtttt. Xpuas hati n nak ubatkn hati hang tu, hang pun ambik la smula ketas renyuk td n selfie mmganjing dgn hrapan org bekap bontot hang kan. Dasar gayah bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:52 AM | Show all posts
nak jadi sikh ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 11:55 AM | Show all posts
norzmr replied at 10-4-2017 11:23 AM
iols pelik dengan dia ni asyik la berturban ke sana sini heshe mazhab apa kah

dia nak berhijab le tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2017 11:57 AM | Show all posts
susukambingbest replied at 10-4-2017 11:47 AM
Bodonya hang iqram. Hang kn panas baran. Hang dah penyuk2 kertas tu cnfirm hang maki hamun kan. Sa ...

khens nampak sgt bekas kerenyuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

22-2-2024 07:53 AM GMT+8 , Processed in 0.083705 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list