CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 18029|Reply: 69

Model/Polis Bantuan yg dilahar "bapok women" oleh sis Changa tampil st

[Copy link]
Post time 31-3-2017 12:15 PM | Show all posts |Read mode
Edited by sepitsiput at 31-3-2017 12:24 PM

Ketika hangat isu Kim Jong Nam yg lalu, meols ada introducekan seorang seorang polis bantuan yg agak ramao followers kerana mencapap di KLIA2. Namun beliau ini dilahar sis changa. Nak dijadikan ceria, tiba tiba polis bantuan yg dilahar sbg bapok women ini menjadi viral hingga dimuatkan dalam akhbar Harian Metro. Igfamous bernama Fakhrul Kulen ini juga tampil bersama kekasih, seorang pramugari.





Persoalannya, apakah polis bantuan yg viral ini berjaya menangkis tohmahan sis @Changa dan bergelar artis popular suatu hari nanti? Chuols bincangkan.... Fakhrul kini telahpun ditawarkan menjadi model yach! Ada 40K followers di social media dan mempunyai kawan kawan lelaki yg ,'cantik-cantik'belaka .


.hagitcheww



gambar hiasan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-3-2017 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by apedehal at 31-3-2017 12:20 PM

Ka @sepitsiput makin vogue yach
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2017 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
calling2 @chazey @dodolgemok @qqOfficial membekap sis @changa yach
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow dgn kaka faz
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 12:28 PM | Show all posts
muka mcm Black versi white..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 12:28 PM | Show all posts
so kalau Black jadi white dan jadi polis KLIA, dah mcm adik beradik
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 31-3-2017 12:29 PM | Show all posts
banyak kali tengok mcm Nazrief Nazri model spender lak..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 12:29 PM | Show all posts
not my taste... i dont like skinny type
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-3-2017 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dato kalau buka citer je terus famous, sheols famous sbb berkat dato.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2017 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 31-3-2017 12:20 PM
Wow dgn kaka faz

hm....menarik utk diperdebatkan  
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kaka faz dh cop mohor dulu, jgn harap heshe berubah jd keras ya?

Btw berdenting2 radar kaka melihat beliau persis loceng gereja pada pagi Ahad
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 12:39 PM | Show all posts
aiyoh sister.....gambar yang last itu sah2 sheols dah kena ratah dengan retis kunyit ex bf fatah amin itu kan??

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar hiasan tu yg win
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2017 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 31-3-2017 12:30 PM
Dato kalau buka citer je terus famous, sheols famous sbb berkat dato.

motif "sheols"? heols dah tampil buktikan heshe straight yach menerusi sorang awek pramugari...sekaligus menepis dakwaan bapok women oleh sis @changa
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 12:43 PM | Show all posts

kak faz ni mmg pantas btul ek... asal ade bdk2 baru ensem mesti dia dpt tangkap dlu.. pelik aku... dia guna sensor jenis apa..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2017 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 31-3-2017 12:29 PM
not my taste... i dont like skinny type

yelah khuenstt....zamani tu kheunss spesus abam sado  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-3-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
I pernah nampak mamat ni dekat Tapak Urban Street Dining kat Jalan Ampang tu..  Geng2 dia semua macam sesuatu je haha  so if dgn kak Faz tak terkejut la sgt hehe Tapi dia skinny sgt la.. Rasa better rupa dlm pic lagi compared to in person
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 31-3-2017 12:39 PM
aiyoh sister.....gambar yang last itu sah2 sheols dah kena ratah dengan retis kunyit ex bf fatah ami ...

eh hello? heols ada girlfriend okeh....real human women lagiks  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2017 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 31-3-2017 12:43 PM
kak faz ni mmg pantas btul ek... asal ade bdk2 baru ensem mesti dia dpt tangkap dlu.. pelik aku... ...

namapun kak faz chuols (read: fast)  
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakal dicampak bod personaliti social x lama lg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 10:22 AM GMT+8 , Processed in 0.073203 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list