CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 4302|Reply: 53

[Dunia] iPhone 7 dan 7 Plus edisi khas berwarna merah serendah RM 3,319

[Copy link]
Post time 22-3-2017 05:20 PM | Show all posts |Read mode

LUPAKAN rose gold, kini telefon bimbit pintar iPhone 7 dan 7 Plus bakal muncul dengan edisi khas berwarna merah.

Bagi meraikan 10 tahun kerjasama bersama RED iaitu sebuah organisasi global yang membantu mencegah HIV dan AIDS, Apple mengumumkan edisi khas iPhone 7 dan iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED.

Setiap pembelian iPhone (PRODUCT)RED akan disalurkan kepada Dana Global (RED) yang membekalkan program pencegahan, ujian, kaunseling dan rawatan HIV dan AIDS.
Warna merah ini merupakan warna paling menyerlah yang pernah dikeluarkan untuk mana-mana produk iPhone.

iPhone 7 dan 7 Plus terdiri daripada matte black, jet black, silver, gold, dan rose gold.

Setakat ini Dana Global ini telah meraih dana sebanyak AS$465 juta dan AS$130 juta sendiri daripada Apple.

iPhone (PRODUCT)RED ini akan mula dijual pada 24 Mac ini bermula dengan harga AS$749 (RM 3,319).
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2017 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau letak casing, baik pakai iphone biasa je
tapi kalau tak pakai casing, takut calar pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 05:57 PM | Show all posts
Menyirap jer aku dengau "Serendah RM 3319"...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 06:04 PM | Show all posts
Tu dia harganya... Phewww....
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Product paling overrated di donia, serendah rm3319
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 06:11 PM | Show all posts
actually i ada tengok orang buat custom made skin untuk iphone kat ig.. mcm2 kaler adaaa,
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-3-2017 06:50 PM | Show all posts
iphone baru nak kuarkn wrna merah.. sdgkn oppo dah kluarkn dlu r9s red valentine edition.. oppo pon dah ikut pattern iphone
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak gayanya simpan jelah gambar iPhone ni bawah bantal..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-3-2017 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali terjatuh dalam tandas gigit jari la korang meratap hiba
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo setakat penerima brim tu x payah la berangan nk pakai iphone...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah nya letak casing pun sama je kan. I will go for the jet black lah kot. Kesian phone lama dah boleh masuk muzium.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 09:08 PM | Show all posts
hanakikan replied at 22-3-2017 09:50 AM
kalau letak casing, baik pakai iphone biasa je
tapi kalau tak pakai casing, takut calar pulak

Guna casing transparent
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 09:45 PM | Show all posts
baik beli casing .... ok problem solved ... next .........
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Idok ler nak jadik hamba tepon sampai gitu.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik. Tp sayang nya la hai duit. Bertahanlah tiponnku
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik. Tp sayang nya la hai duit. Bertahanlah tiponnku
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2017 09:38 AM | Show all posts
penah g survey2 tepon mse fon rosak. iols terdengar perbualan jurujual ngn sorg cust ni.

rsenya slip gaji dia dh 'rapat' sgt xleh potong ape dah, tp dia nk ejas gakkkk bagi lulus beli tepon bayar ansuran.

ak mcm

kalau dh x mampu, buat jela cara x mampu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Warna biru baldi takdak kaa?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 09:45 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 22-3-2017 06:09 PM
Product paling overrated di donia, serendah rm3319

ngko jangan DG...jpgi masuk @dinopower menghencap uols sbb dok kritik iPorn heshe
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2017 09:46 AM | Show all posts
aleesyasofia replied at 22-3-2017 06:50 PM
iphone baru nak kuarkn wrna merah.. sdgkn oppo dah kluarkn dlu r9s red valentine edition.. oppo pon  ...

label tak sama sis....Apple dgn Oppo...ofcoz pricing pun beza
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 04:55 PM GMT+8 , Processed in 0.065035 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list