CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 10165|Reply: 73

Aiikkkk.. Aiman Tino dah berhijab?, ke dorang ni kembar?

[Copy link]
Post time 20-3-2017 03:27 PM | Show all posts |Read mode






Siapa tak kenal Aiman Tino yang sekarang mula meniti nama di bibir peminatnya terutama dari kalangan wanita kerana dikurniakan suara yang cukup merdu. Walaupun masih berbelasan tahun, Aiman Tino mampu mengorak langkah seiring dengan penyanyi lama yang hebat.

Namun sejak semalam viral katanya penyanyi yang digilai ramai Aiman Tino ini sudah berhijab. Aik? hehe. Kembar ke?


Aiman Tino berhijab?






Ini bukan Aiman Tino berhijab okay. Hehe. Sejak semalam viral di Twitter gambar-gambar gadis bernama Syafiqah Rahman ini yang kononnya Aiman Tino dah berhijab.

Memang sekali pandang sama macam Aiman Tino cuma versi perempuan. Lepas je viral, Instagram wanita tersebut ‘diserang’ netizen dengan macam-macam komen. Followers pun dah cecah 5k tau. Fuyoo


Lagi Foto Aiman Tino berhijab. Sama tak?

Korang rasa ‘tang’ mana sama? Tapi memang comel gadis mirip Aiman Tino ni. Hehe










Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2017 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauh panggang dari api
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:36 PM | Show all posts
akak mampu tergelak je dikkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung ko dekk kembar retisss


Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:47 PM | Show all posts
hahahahaha.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:50 PM | Show all posts
Ternyata ummah tanah air memang kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummah tanah air buat prank
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 03:55 PM | Show all posts
tang mana yg sama?  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2017 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kah kah kah..

Baru je karok dengan anak iols umur 6 tahun lagu aiman tino, antara lagu fav dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kening Len....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:05 PM | Show all posts
aku nmpk ada iras2. moga berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:05 PM | Show all posts
wahh! sama!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tang mana yang sama tu??
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:12 PM | Show all posts
sorry to say tapi kalau eman tino pakai tudung heshe lagi lawo dari adik gegirl tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:12 PM | Show all posts
jodoh barangkali
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:14 PM | Show all posts
ade ler sikit2 iras. gambar yg dlm air tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2017 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Xnampak sama pn..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:14 PM | Show all posts
hahahaha...adoiiii..lawak la korang ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:30 PM | Show all posts
mmg sama pn weyyy
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 04:31 PM | Show all posts
hahaha hilang mengantuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 10:27 AM GMT+8 , Processed in 1.575842 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list