CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 49331|Reply: 114

Amal Alkaff

  [Copy link]
Post time 2-3-2017 11:37 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ironpatriot31 at 2-3-2017 11:46 PM

Iols minat sangat tengok ig amal alkaff ni, dia best friend TTA kan? She's soooo pretty and her english pun sooooo good, not to mention her siblings pun semua cantik cantik. Tapi tak banyak stories pasal background Amal ni tapi she seems close to Malaysian Royalty and she looks like one though dia bukan royals kan.  Anyone yang ada story2 best best pasal Amal ni boleh lah share share kat sini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2017 12:00 AM | Show all posts
dia anak orka kan?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-3-2017 12:03 AM | Show all posts

Anak orka jb ke chuolls? tak banyak info la pasal family sheols
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 12:07 AM | Show all posts
Edited by lilpurplelady at 3-3-2017 12:10 AM

selain dari singapore, Alkaff ni nama famous dkt terengganu, i think sheol orka je, bkn kerabat
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 12:50 AM | Show all posts
cantiknya mata dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 12:54 AM | Show all posts
Baru bertunang kan tapi tak bagitahu dengan siapa. Nak nikah in April nanti baru nak reveal...
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 3-3-2017 01:03 AM | Show all posts
lilpurplelady replied at 3-3-2017 12:07 AM
selain dari singapore, Alkaff ni nama famous dkt terengganu, i think sheol orka je, bkn kerabat

Famous kat terengganu sbb apa?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sgt Amal ni natural beautyyyyhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2017 02:04 AM | Show all posts
ironpatriot31 replied at 3-3-2017 01:03 AM
Famous kat terengganu sbb apa?

nama alkaff ni selalu org terengganu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 08:28 AM | Show all posts
siapa tunang dia ye..nmpak kat ig mcm ada gmbar perempuan yg sarung cincin..bakal MIL kot..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Genealogy alkaff ni besar...most early alkaff dah meninggal yng tinggal i think anak cucu cicit...tapi i know alkkaf yng very popular mcm Moe AlkaffJaffar Alkaff prominent dulu kat spore...donno if Amal ni related ke tak dgn diaorang ni...dulu kala Alkaff ni kaya...aku pernah peegi so called alkaff mansion kat spore tu dah jadi restaurant now dah katup or digadai kat spore
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
cantikkk...adik2 beradik dia yg perempuan suma lawa..yang Sarah tu iols adore rambut dia yg supercurl
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tunang ke? Dgn sape? Pesal notelo ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 10:54 AM | Show all posts
samisfar replied at 3-3-2017 09:18 AM
Genealogy alkaff ni besar...most early alkaff dah meninggal yng tinggal i think anak cucu cicit...ta ...

amal ni pun dr spore kan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 11:16 AM | Show all posts
cantik la juga.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 11:16 AM | Show all posts
cantik la juga.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-3-2017 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
IxoraP replied at 3-3-2017 10:54 AM
amal ni pun dr spore kan?

Tak sute but Alkaff ni memang spore punya orka orka....but my mama say dah banyak kayap
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 3-3-2017 10:52 AM
Dah tunang ke? Dgn sape? Pesal notelo ke?

Taklah...mintak dijauhkan...looks like quite good famili if not wrong adik ke kakak and bakal mominlaw dia ada kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 11:44 AM | Show all posts
samisfar replied at 3-3-2017 11:42 AM
Tak sute but Alkaff ni memang spore punya orka orka....but my mama say dah banyak kayap

byk kayap tu apa chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Most clan dia dah tak kaya kalau miskin kayap!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 02:18 AM GMT+8 , Processed in 0.380635 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list