CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: benfoster45

Eligible Bachelorettes Puteri2 Nusantara

  [Copy link]
Post time 15-2-2017 02:27 PM | Show all posts
arisa_imamura replied at 15-2-2017 02:21 PM
buku pasal apa? ade tajuk dan pic cover tak?

The title of the book is Undulate..It's  a book of poems and illustrations. Here it is..






Raja Emina ni I sedar dia jenis creative n suka benda colourful n flowery mcm tu.. Suka I guess artistic side comes naturally to her. Ikut jejak mak dia Noranini Jane nak jadi as actress

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2017 02:37 PM | Show all posts
personified replied at 15-2-2017 02:27 PM
The title of the book is Undulate..It's  a book of poems and illustrations. Here it is..

ooh tq..ingatkan buku pasal life dia as princess ke atau sbg actress
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 02:49 PM | Show all posts
Edited by personified at 15-2-2017 03:00 PM
arisa_imamura replied at 15-2-2017 02:37 PM
ooh tq..ingatkan buku pasal life dia as princess ke atau sbg actress

Oh x la. She hardly wanted to be known as a princess. Pernah someone brought her status up kat her public insta tu tp dia mcm uncomfortable n said that she wants to be known as  an actress/ writer
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:09 PM | Show all posts
personified replied at 15-2-2017 02:49 PM
Oh x la. She hardly wanted to be known as a princess. Pernah someone brought her status up kat her ...

ye ke? wah bagusnya..real princess tak nak org tau dia princess, yg rakyat marhain especially retis sorang tu berangan pulak nak jadi princess kawin dgn kerabat..up satu markah kerabat perak di mata iols
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:26 PM | Show all posts
Edited by personified at 15-2-2017 04:09 PM
arisa_imamura replied at 15-2-2017 03:09 PM
ye ke? wah bagusnya..real princess tak nak org tau dia princess, yg rakyat marhain especially reti ...

Yup here the screenshot of the comments n her reply .

Lagipun semua kerabat Perak even time Sultan Azlan jadi Sultan Perak x pernah pun cucu2 Almarhum guna status dorg as royalties. All of them ada socmed tp semua private.. Cuma Raja Emina ni  actress especially kat Aus so she has a public ig to share n give awareness for her upcoming projects je... n yes retis satu tu mg terhegeh2 nak jadi kerabat dari dulu .Konon2 je jual mahal

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 04:13 PM | Show all posts
benfoster45 replied at 5-2-2017 09:20 AM
Puteri Terengganu : Tengku Fatimatuh Zahra dan Tengku Nadhirah Zaharah

kak long ni kena control makan sikit nampak gaya nya... mesti cun meletops

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-2-2017 04:31 PM | Show all posts
t8tler replied at 15-2-2017 04:13 PM
kak long ni kena control makan sikit nampak gaya nya... mesti cun meletops

And buat rambut dia .. Rambut dia jenis yang kembang so buat muka dia nampak lagi besar..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:51 PM | Show all posts
ElliseHarriet replied at 14-2-2017 12:52 PM
Memang theyols blum kawin. Iolls pun tunggu2 gak. Tapi belum ada ura2 pun.  Their wedding definite ...

alaa..xmjd ke...sygnye...huhu...
owhh.... bru je nk bhrp tgk royal wedding 2017 ni..hehe....
nk tya.. azrinaz blh jumpe anak dia ke tak sbnarnya,,,,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2017 08:51 PM | Show all posts
ElliseHarriet replied at 14-2-2017 12:52 PM
Memang theyols blum kawin. Iolls pun tunggu2 gak. Tapi belum ada ura2 pun.  Their wedding definite ...

alaa..xmjd ke...sygnye...huhu...
owhh.... bru je nk bhrp tgk royal wedding 2017 ni..hehe....
nk tya.. azrinaz blh jumpe anak dia ke tak sbnarnya,,,,
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
t8tler replied at 15-2-2017 04:13 PM
kak long ni kena control makan sikit nampak gaya nya... mesti cun meletops

Aku tergelak besar bila si changa ckp kak long Tu mcm rupa bibik jah.. Kat page depan2       
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:35 PM | Show all posts
personified replied at 14-2-2017 12:43 PM
Bak kata Ku Rina the Idris Ladies

cantik2 betuk hidung theyols
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:35 PM | Show all posts
personified replied at 14-2-2017 12:43 PM
Bak kata Ku Rina the Idris Ladies

cantik2 betuk hidung theyols
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:36 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:40 PM | Show all posts
farahfatihah replied at 16-2-2017 12:35 PM
cantik2 betuk hidung theyols

Ku Rina cakap hidung dorang mancung sebab their late grandfather's nose tinggi..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:54 PM | Show all posts
personified replied at 16-2-2017 12:40 PM
Ku Rina cakap hidung dorang mancung sebab their late grandfather's nose tinggi..

yela pasti dari keturunan jugak kan...cntik sungguh ciptaan Illahi
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:58 PM | Show all posts
farahfatihah replied at 16-2-2017 12:54 PM
yela pasti dari keturunan jugak kan...cntik sungguh ciptaan Illahi

Yup good genes
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-2-2017 11:53 PM | Show all posts
happyisawaste replied at 6-2-2017 06:12 PM
TTA dngan cousin raja safia...

ternampak kasut Louboutin berbaris.. sukanya tgk
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
TTA with her aunt. Credit ig raja_nazhatul_shima

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
t8tler replied at 15-2-2017 05:13 PM
kak long ni kena control makan sikit nampak gaya nya... mesti cun meletops

Kann. ..kalau kurus byk baru ok sikit. Yg skrg x leh repair. Tp semua adik beradik dia jenis kembang  rangka besar
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 10:57 PM | Show all posts
eh takde update ke harini?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
SAMPAI BERCENDAWAN AKU DOK TUNGGU HANG
tokchikSAMPAI BERCENDAWAN AKU DOK TUNGGU HANG
Views : 6262 Replies : 37
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik... UPDATE #45: latar belakang syarikat2 bermasalah siap ada tindakan tatatertib
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 5116 Replies : 47
Cara Untuk Balik Kampung Merentasi Negeri
XimCara Untuk Balik Kampung Merentasi Neger
Views : 5452 Replies : 34
TAK SANGGUP NAK MARAH
KurexTAK SANGGUP NAK MARAH
Views : 6127 Replies : 40
Eh salah!
akuchentaEh salah!
Views : 2232 Replies : 16
PETUA ORANG TUA2... JANGAN TAK PERCAYA
tokchikPETUA ORANG TUA2... JANGAN TAK PERCAYA
Views : 5898 Replies : 36
Bila dah lapar jadi gini pulak
riena3321Bila dah lapar jadi gini pulak
Views : 10344 Replies : 65
Resepi apam balik
JENABREJAM89Resepi apam balik
Views : 4303 Replies : 22
‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’ – Pengguna Diesel Mitsubishi Triton VGT Luah Rasa Tekejut.Anda tekejut?
YgBenar‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’
Views : 5527 Replies : 27
Komplot Kopi
InezkhalidiKomplot Kopi
Views : 8315 Replies : 28

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 10:30 AM GMT+8 , Processed in 0.274634 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list