CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11726|Reply: 106

Buka tudung, Zila tidak terkesan kritikan

[Copy link]
Post time 3-2-2017 10:46 AM | Show all posts |Read mode
KUALA LUMPUR: Tindakan penyanyi yang juga bekas isteri Along Cham, Zila Seeron, 29, tampil di Instagram tanpa tudung menerima kecaman daripada pengikutnya. Warna rambut Zila yang keperang-perangan juga mendapat perhatian umum. Bagaimanapun, kebanyakan pengikut Zila di laman sosial terbabit meluahkan rasa sedih dan terkilan dengan perubahan imej yang dilakukannya.

"Sedihnya, dah elok bertudung, dibuka pula tudungnya. Semoga mendapat hidayah. Amin," kata pengikutnya yang menggunakan nama @nurmelati. Pada masa sama, ada pengikut yang mengecam wanita berkenaan, kononnya beliau mengikut jejak langkah aktres, Uqasha Senrose, yang membuka tudungnya selepas beberapa tahun tampil dengan imej menutup kepala.

Bagaimanapun, segelintir peminat tidak lupa memberikan komen positif agar hati Zila terbuka semula untuk berhijab. "Biarlah apa pun orang nak kata. Bergembiralah dengan kehidupan kamu kak Zila," ujar peminatnya, @dibawasha Apa pun, bekas peserta Akademi Fantasia musim keempat (AF4) itu bagai tidak terkesan dengan segala komen ditinggalkan netizen apabila terus memuat naik video di aplikasi Smule bersama penampilan terkininya.

Sementara itu, cubaan BH Online untuk mendapatkan ulasan daripada penyanyi terbabit gagal apabila beliau langsung tidak menjawab panggilan mahupun mesej yang ditinggalkan menerusi aplikasi WhatsApp.


Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/243074


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2017 10:47 AM | Show all posts
ingat acik ziela jalil tadi
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:01 AM | Show all posts
lepas ni siapa pulak agak2? mek harap kalau ada lagi yang bukak tudung dan lagi ramai jugaklah yang akan menutup aurat..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Rambut tu bakpo color lagu tu. Sah ke ambik wuduk ?::
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:08 AM | Show all posts
kena kritik kaw2 pun penah...apedehal la takat bukak tudung je pun
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa dia ni dah xde kemaluan. Setakat tangkap basah, bukak tudung, tu semua celah kemaluan dia jer.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:10 AM | Show all posts
sdgkn kena tgkap basah msa bergelar bini org pun dia rilekk jahhh..
apalaaa sgt stkt bkk tudung..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Soon to be princess pun akan ikut jejak langkah jgk ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2017 11:16 AM | Show all posts
sometimes bipolar perlukan perhatian dengan gossip murahan
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg kata ada dye rambut boleh lalu air. So sah wudu. Tapi mmg ada pun. Cuma kena check betul2
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Logiklah. Emosi dn maruah dia tengah runtuh skrg. Kalau dia bertudung dia pun tau dia hipokrit. Sudahlah kita judge org. Dia dah matang dan berakal, ada sebab atas semua perbuatan. Bukan nak suruh sokong buka aurat tapi leave her alone. Makcik keoam dlm forum ni sama juga. Bertudung tapi gigih mencerca ( yg penting perintah Allah pakai tudung dipatuhi kaedahnya)
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:44 AM | Show all posts
Pprt sungguh rupa setelah buka tudung
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 11:52 AM | Show all posts
ikot ko la zila
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:00 PM | Show all posts
... bertabahlah
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:01 PM | Show all posts
Harap Zila boleh memperbaiki diri. Pasal tudung tak nak ulas.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka hati ko lah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2017 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian dia ni.. tengah struggle dengan diri sendiri. malu tu mesti ada tapi alang2 dah kena cerca kan. orang macam ni kalau kita provoke atau cerca lagi, mesti terus tersalah langkah. mo
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
zila.... u comel pki tudung... kbye..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:36 PM | Show all posts
"berguru dengan uqasha ke"
               
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:39 PM | Show all posts
kata aritu dh tobat x buat lg ke delusional dia ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 08:17 PM GMT+8 , Processed in 0.108642 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list