CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 24788|Reply: 141

Mahu Jaga Maruah, Janna Nick Tolak Baju Seksi Pereka Terkenal

[Copy link]
Post time 16-1-2017 05:17 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG Janna Nick


Sebelum ini selebriti terkenal tanah air, Janna Nick didakwa sombong dan berlagak diva gara-gara menolak untuk memakai baju dari seorang pereka terkenal.


Dia dikatakan telah 'tarik muka' dan tidak mahu membiarkan isu tersebut terus melarat, Janna tampil memberikan penjelasan.


Foto: IG Janna Nick



“Saya cakap jujur saja, baju yang dia sediakan tidak sesuai. Salah satu baju itu lebih kurang sama dengan baju yang saya pernah pakai ketika fotografi bersama media lain, risau orang kata saya ulang tayang baju sama pula," katanya kepada Utusan Online.


Aktres ini juga menambah, "Baju yang kedua pula sejenis gaun, ia sangat seksi tanpa tali, di paras peha saja. Bayangkan! Itu bukan imej saya. Takkan saya nak merosakkan imej sendiri dengan berpakaian seksi demi menjaga hati orang lain?"


Pelakon berusia 22 tahun ini juga menegaskan yang dia tidak akan ubah cara pemakaian semata-mata untuk memuaskan hati mana-mana pihak.

Foto: IG Janna Nick


"Ini melibatkan kerja secara profesional. Dia sebagai pereka fesyen perlu tahu fesyen dan gaya yang sesuai untuk artis itu. Saya akan pakai baju itu jika pakaian itu tidak seksi dan tidak menjatuhkan maruah saya.”


Sebelum ini kontroversi yang mengatakan Janna Nick tidak mesra dengan orang menyebabkan spekulasi mengenai sikapnya yang dingin itu menjadi lebih kuat.


Foto: IG Janna Nick


Apa pun diharap agar isu ini dapat diselesaikan segera kerana industri hiburan ini kecil sahaja, tidak eloklah mahu bermasam muka. Bagus juga jika kedua-duanya bersemuka untuk menjernihkan keadaan dan bekerjasama semula di masa akan datang. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2017 05:23 PM | Show all posts
Tapi body Janna mmg tak sesuai pun pakai yang seksi ni. Bagus Janna tahu baju apa yang sesuai dgn body dan personaliti dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Good for her. Pakai seksi2 nak pi mana? Sah2 peminat2 x gemor imej seksi. Just stand for ur right, org akan respect
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 05:37 PM | Show all posts
comel  janna nick ni. minatss. crush lesbo i. EH
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 05:42 PM | Show all posts
baguslah dik Janna ni....kenas tegas dan peduli apa orang nak kata, hidup dengan prinsip sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bgs arr janna ni......dah ler gebu...tk suka seksi2 lak tu......
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-1-2017 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg outspoken ala2 Fazura. Tak semua org boleh terima tapi part dia tak nak pakai seksi tu aku rasa ramai yg akan sokong dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 05:52 PM | Show all posts
baguslah...
ada orang tu gebu size L tapi delusional kurus size xs... pitammmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2017 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada pendirian kau ni dekkk, insyaallah, pastu tahan lama dalam industri.. ala-ala tok ti..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 06:01 PM | Show all posts
mula-mula mmg kene kutuk dekkk... lama-lama org respect, you go girl!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 06:03 PM | Show all posts
deja vu kisah akak ziana zain dgn majalah dulu.
tapi baguslah dik janna tetap pendirian. nk tau siapa designer baju tu?

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Janna nick kan mcm tomboyish sket. Motip bagi mini dress
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 06:06 PM | Show all posts
ada gambo tak baju yg seksi tu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 06:09 PM | Show all posts
bagus la ade pendirian..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus teguh pendirian
Yg designer pun, xstudy ke personal style artis sblm nak sponsor baju
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts

Go Janna go!!

Pelakon yg penting bakat..bukan seksi, lawa tp kayu..tak guno
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-1-2017 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagnaklcc replied at 16-1-2017 06:05 PM
Janna nick kan mcm tomboyish sket. Motip bagi mini dress

Pereka fesyen tu punya fantasi la kot   elok2 janna snyap, pereka plak sentap
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia skrg nmpk tomboy semacam khenn
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus Janna...macik sokong sepenuh jiwa raga beskat

Ibarat kemarin dulu tahun lepas lagi dah siap mengukur saiz simetri diameter badan chuolsss

Jangan jadi macam sesetengah retis badan size diameter bumi..paling kecik size pangkal pokok sawit.,tapi ade hati nak pakai baju size seramping kerengga di dahan pelam
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu pon xske dia.
tp lately ni ku terus folo di ig
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

15-4-2024 10:18 AM GMT+8 , Processed in 0.108543 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list