CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4098|Reply: 4

Xiomi - Redme Note 2 problem

[Copy link]
Post time 16-1-2017 10:25 AM | Show all posts |Read mode
Ada sapa2 pakai phone ni tak..

Ceritanya aku dapat phone ni 2 unit tapi malang nya dua2 phone ni problem..
Yang satu phone ni touch screen dia hauk nak draw security pattern tak boleh, bila draw tak habis menyebabkan phone lock

Yang lagi satu touch screen ok tapi home button back button dan lagi satu button (Tiha button bawah) tak  berfungsi

Aku ada search kat google ramai yang ada masaalah ni cuma takde solution

Aku masuk web Xiomi pun solution diorang tak ok gak...


Sapa2 yang boleh membantu... aku tau ramai pakar2 dalam ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 16-1-2017 05:42 PM | Show all posts
Tak laku bebenang aku...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 12:06 PM | Show all posts
aku pun pakai model ni. Tapi tak ada jugak problem mcm kau.  Hardware problem kot. Ada warranty lagi tak? Hantar la kasi diorang check problem apa.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2017 08:11 AM | Show all posts
LipasComel replied at 17-1-2017 12:06 PM
aku pun pakai model ni. Tapi tak ada jugak problem mcm kau.  Hardware problem kot. Ada warranty lagi ...

Ada dalam forum tu kata bila hantar service center diorang mintak tukar screen ke hape ntah.. masalahnya warranty card dia dah lenyap mana ntah...kemas2 hari terbuanga agaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 05:09 PM | Show all posts
Beli mana?

Servis centre dia tak banyak. 1 dalam lowyatt kan.

Beli terbaik dari DirectD. kes mcm senang2 je dia ganti baru.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
SAMPAI BERCENDAWAN AKU DOK TUNGGU HANG
tokchikSAMPAI BERCENDAWAN AKU DOK TUNGGU HANG
Views : 6262 Replies : 37
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik... UPDATE #45: latar belakang syarikat2 bermasalah siap ada tindakan tatatertib
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 5116 Replies : 47
Cara Untuk Balik Kampung Merentasi Negeri
XimCara Untuk Balik Kampung Merentasi Neger
Views : 5452 Replies : 34
TAK SANGGUP NAK MARAH
KurexTAK SANGGUP NAK MARAH
Views : 6127 Replies : 40
Eh salah!
akuchentaEh salah!
Views : 2232 Replies : 16
PETUA ORANG TUA2... JANGAN TAK PERCAYA
tokchikPETUA ORANG TUA2... JANGAN TAK PERCAYA
Views : 5898 Replies : 36
Bila dah lapar jadi gini pulak
riena3321Bila dah lapar jadi gini pulak
Views : 10344 Replies : 65
Resepi apam balik
JENABREJAM89Resepi apam balik
Views : 4303 Replies : 22
‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’ – Pengguna Diesel Mitsubishi Triton VGT Luah Rasa Tekejut.Anda tekejut?
YgBenar‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’
Views : 5527 Replies : 27
Komplot Kopi
InezkhalidiKomplot Kopi
Views : 8315 Replies : 28

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 11:09 AM GMT+8 , Processed in 0.064026 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list