CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6108|Reply: 20

'Vampire' Versi Korea, Peminat Pasti Cair Dengan Gambar Lee Dong Wook Ini!

[Copy link]
Post time 13-1-2017 04:18 PM | Show all posts |Read mode
Ada peminat Lee Dong Wook tak di sini? Walaupun sudah setahun gambar ini dirakam, namun koleksi gambar Lee Dong Wook tampil dengan imej berambut perang ini sedang tular di Korea. Jom tengok!


Sebelum itu, drama popular Goblin yang sering muncul sebagai tajuk utama berita secara tak langsung turut melonjakkan lagi nama Lee Dong Wook yang sememangnya sudah terkenal itu.




Sumber foto: IG Lee Dong Wook




Dalam drama berkenaan, Dong Wook atau lebih mesra dengan nama timangan Wookie dikenali sebagai seorang jejaka yang memiliki kulit yang pucat, bibir merah, berambut gelap serta sering mengenakan pakaian berwarna hitam. Penampilannya itu sangat sesuai dengan wataknya sebagai malaikat maut. Sangat tampan!


Bagaimanapun, Wookie dilihat lebih tampan apabila berambut perang! Pasti 'cair' peminat melihat penampilannya itu. Persis putera raja dalam cerita dongeng!















Malah, ada yang mengatakan Wookie merupakan Edward Cullen dari filem bersiri Twilight versi Korea!




Sumber foto: IG k.dramas




Sumber foto: Koreaboo



Bagaimana menurut anda? Adakah Wookie lebih kacak dengan rambut perang atau tidak? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-1-2017 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Minat dia ni sejak drama My Girl
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2017 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa-apa penampilan pun tetap kacak
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2017 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape comel sangat ni. I is melting.

Xleh xleh,  ingat laki,  ingat laki.  
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2017 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 13-1-2017 04:40 PM
Minat dia ni sejak drama My Girl

Sama la kita  
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2017 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Awet muda dia ni. Bibir dia merah delina merekah. Ada mix ke dia ni? Harap bukan hasil alterlah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-1-2017 05:18 PM | Show all posts
Ipo replied at 13-1-2017 04:40 PM
Minat dia ni sejak drama My Girl

ni ke hero my girl tu..??

rambut perang tu nmpk lagi cute

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2017 05:31 PM | Show all posts
dia ni lagi hensem bila rambut selak ke atas mcm dlm gmbr tu..kalu rambut tutup dahi buruk mcm dlm goblin.  aku rasa masa drama my girl dgn wild romance dulu lagi hensem. skrg mata nmpk kedalam sbb kurus sgt ke ek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-1-2017 07:01 AM | Show all posts
matchstick replied at 13-1-2017 05:31 PM
dia ni lagi hensem bila rambut selak ke atas mcm dlm gmbr tu..kalu rambut tutup dahi buruk mcm dlm g ...

setuju....dlm goblin mcm busukkk je muka nya....hehhee
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2017 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
hensem..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2017 10:39 AM | Show all posts
meols perasan bila heshe buat rambut terselak ke bwh da mcm hyumin A (jawa kpop) dah dalam goblin
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2017 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 13-1-2017 05:31 PM
dia ni lagi hensem bila rambut selak ke atas mcm dlm gmbr tu..kalu rambut tutup dahi buruk mcm dlm g ...

Yup betul tu. Mmg perasan menda yg sama. Dia ni kalo kurus sgt muka mmg cengkung and kurang seri nampak cam kurang zat je heheh. Better penampilan dia yg skrg ni mmg nampak cam prince charming whoaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 09:32 AM | Show all posts
Wah....memang cair la....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 09:34 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 01:42 PM | Show all posts
aaaaaa...mmg i pnye taste ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Crush zmn sekolah dulu
. Form 4 layan My Girl..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-1-2017 09:40 AM | Show all posts



ommmoooooo......ommmoooooo.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2017 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Now dlm drama goblin kelakar gilerr bromance ngan gong yoo
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2017 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Meolsss suka giler ngn wookie: tapi.... Jujurin ... Lakonan heols x cukup bagus for meols........ Matilahaanakkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
debab76 replied at 14-1-2017 10:39 AM
meols perasan bila heshe buat rambut terselak ke bwh da mcm hyumin A (jawa kpop) dah dalam goblin :f ...

Omg finally ada jugak yg perasan benda sama. Ingat aku je      mmg muka hyumin A tu ada iras sikit kan dgn mamat ni
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30629 Replies : 227
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6823 Replies : 108
แทงบอล ออนไลน์ ราคาน้ำดีที่สุด LINE:@UFADEAL ทางเข้าแทงบอล ขั้นต่ำ10บาท
ufadeal-websiteแทงบอล ออนไลน์ ราคาน้
Views : 101 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205752 Replies : 4936
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7475 Replies : 55
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41651 Replies : 255
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12385 Replies : 10
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3517 Replies : 10
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10828 Replies : 44
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 05:56 PM GMT+8 , Processed in 0.077841 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list