CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 47636|Reply: 275

Terpaksa Padam Gambar-gambar dgn Encik Tunang Duda Hot! - Shima Anuar

[Copy link]
Post time 12-1-2017 10:50 AM | Show all posts |Read mode
Edited by annehuda at 12-1-2017 01:48 PM

Gosip Sendu!



Pelakon Shima Anuar, 27, menjelaskan tindakannya memadam foto-foto majlis pertunangannya di Instagram dengan ahli perniagaan berstatus duda anak dua, Mohd Solih Toha, 41, yang berlangsung pada 17 Disember lalu bukan kerana hubungan mereka bermasalah.

Memetik laporan mStar online, Shima berkata, tindakannya itu bagi mengelakkan rasa kurang senang segelintir pihak terhadap ikatan yang baharu dijalinkan itu.

"Hubungan saya dan tunang masih elok dan kami bahagia. Saya buang gambar-gambar itu kerana tidak tahan dengan cakap-cakap orang luar yang kurang senang dengan kami.

"Saya ambil keputusan untuk padamkan sahaja gambar-gambar itu bagi memuaskan hati semua pihak yang kurang senang. Selagi belum bernikah saya tidak akan kongsi gambar-gambar kami berdua kerana ia langkah terbaik," ujarnya.

Shima dan Solih bakal di ijabkabulkan pada 8 April depan.

Dalam pada itu, pelakon filem Tujuh Petala Cinta ini bersyukur kerana bakal suaminya masih membenarkan dan tidak meletakkan sebarang syarat untuk dia terus aktif dalam bidang lakonan.
















Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2017 10:53 AM | Show all posts
Muka tunang macam Pian Cecupak versi lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 10:53 AM | Show all posts
shima anuar who r yousss
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Shima ni ker yang pernah digosipkan dengan Arja Lee? Kengkonon tengah mengenali hati budi memasing. Padahal coverina
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 10:54 AM | Show all posts
ni retis mana pulak ni..
baru tunang sudah siap pelamin sanding bagai..
baik kawin je terus..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 10:56 AM | Show all posts
baru tunang dah gini? sok kalau cerai jangan lupa photoshoot jugak.

tunang
prewed
wedding
post first night
precerai
postcerai
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-1-2017 10:58 AM | Show all posts
artis mig uolss..nape perlu dengar sgt ckp org..u pnya insta suka ati u lar..*ayat biasa retis..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-1-2017 10:58 AM | Show all posts
mieymiey replied at 12-1-2017 10:54 AM
Shima ni ker yang pernah digosipkan dengan Arja Lee? Kengkonon tengah mengenali hati budi memasing.  ...

betul tu chuols
gosip pun ade kat cari tadi search kot ade yg dah bukak gosip sendu ni khen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-1-2017 11:00 AM | Show all posts
terpaku replied at 12-1-2017 10:56 AM
baru tunang dah gini? sok kalau cerai jangan lupa photoshoot jugak.

tunang

ayat kedengaran jealous



Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 11:00 AM | Show all posts
siapa dia ni? pernah berlakon kat drama mana?

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 11:01 AM | Show all posts
terpaku replied at 12-1-2017 02:56 AM
baru tunang dah gini? sok kalau cerai jangan lupa photoshoot jugak.

tunang

uols lupa shower & "beranak"

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 11:02 AM | Show all posts
tunang dia bawak lambo tu ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-1-2017 11:02 AM | Show all posts
mewo replied at 12-1-2017 11:00 AM
siapa dia ni? pernah berlakon kat drama mana?

Flat 3A, Bini-biniku Gangster, Sumpahan Kum Kum, 7 Petala Cinta, 'X'
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 11:03 AM | Show all posts
Tahniah ! Semuga Jodoh hingga akhir usia.
Mmg Hot dude tu kan... Hai cam duduk dlm dulang emas lak, bertuah badan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 11:04 AM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 12-1-2017 03:02 AM
Flat 3A, Bini-biniku Gangster, Sumpahan Kum Kum, 7 Petala Cinta, 'X'

oh.. sendu sangat ko dik shima sampai iols xkenal..

btw tahniah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-1-2017 11:05 AM | Show all posts
@kakasotong2 meols tgk shima anuar ni mcm ade sorg bff nowa tu, same kan muke siblings ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-1-2017 11:07 AM | Show all posts
penah tengok dia ni promote natam benda tah kat mall...serius lawa cantik kalah amoi2 yang dok interview dia tu...tapi awat dlm pic/tv tak lawa langsung
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 11:08 AM | Show all posts
who are yus???
tapi cantek la jua cikki ini.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-1-2017 11:10 AM | Show all posts
halimunah replied at 12-1-2017 11:07 AM
penah tengok dia ni promote natam benda tah kat mall...serius lawa cantik kalah amoi2 yang dok inter ...

sheols tak fotogenik kot sis
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 11:11 AM | Show all posts
Tahniah ...walaupun xkenal siapa dia nie..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 10:36 PM GMT+8 , Processed in 0.100577 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list