CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4720|Reply: 18

Lain Dari Yang Lain, Pau Ayam Panggang Bikin Ramai Terliur

[Copy link]
Post time 21-12-2016 03:44 PM | Show all posts |Read mode


Yum! Sangat menggiurkan, sekali tengok pasti terliur dibuatnya. Namun, jangan tertipu ya ini bukannya ayam panggang!


Namun, sebaliknya makanan lazat ini merupakan sejenis pau yang sengaja dibuat menyerupai bentuk ayam panggang. Kreatif sungguh!


Jika ingin menjadi viral pada masa ini, perlu hadirkan sesuatu yang berbeza dan juga unik. Nah, hasilnya wujudlah pau ayam panggang.


Sebelum ini, pau berbentuk cendawan telah menarik perhatian ramai sehingga tak menang tangan dibuatnya. Bagaimana pula agaknya dengan pau ayam panggang? Ia didatangkan dengan isi ayam panggang, lada hitam dan juga bawang segar.


Anda boleh mendapatkannya dengan harga RM10 dalam satu pek sejuk beku yang mengandungi 3 biji kesemuanya.


Tak tahu nak beli di mana? Dapatkan daripada Pau Hassan di Putrajaya yang telah menjadi viral sebelum ini dengan pau cendawannya. Pasti tidak ragu-ragu lagi keenakannya, kan? - CARI















Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-12-2016 08:42 PM | Show all posts
macam katak bebab
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye la sekali imbas mcm katak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2016 10:11 AM | Show all posts
heheh ramai kata mcm katak haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli ada lah.. Mcm katak! Iols dh la fobia..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Katak panggang
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-12-2016 12:44 PM | Show all posts
kt putrajaya je ke jual...pau hassan ni takde facebook page ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 01:21 PM | Show all posts
kenapa aku rasa macam kembang tekak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-12-2016 01:37 PM | Show all posts
iols smpai skg noob cane dorang bentuk n deco jd bentuk ayam mcmtu? pau cendawan hr tu terpikir dorang buat cane

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 01:39 PM | Show all posts
first time tengok aku terbayang katak kodok yang selalu nyorok dalam kasut sekolah kecik2 dulu

maaf la pakcik...
fail la
nak sgt tiru pau cendawan kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 01:44 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 22-12-2016 01:39 PM
first time tengok aku terbayang katak kodok yang selalu nyorok dalam kasut sekolah kecik2 dulu

ma ...

tp pau cendawan dulu pn dia pny gak x slp iols
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 01:50 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 22-12-2016 01:44 PM
tp pau cendawan dulu pn dia pny gak x slp iols

ou yeke...
kali ni nampaknya cubaan menjadi trendsetter kali ke2 la xjadi..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 07:49 PM | Show all posts
ayam ni busung ke ape??
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Igtkan buat inti gune ayam yang dipanggang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2016 05:26 PM | Show all posts
ohh yeahhhhhh.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2016 05:27 PM | Show all posts
ohh yeahhhhhh.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-12-2016 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sedap ke tidak pau ni??

iols macam x selera je...bentuk tu ala2 scary

tapi dalam pesbuk gigih je deols share macam sedap amat..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 01:34 PM | Show all posts
Kawan aku cakap tak sedap. Dia kasi rate 3/5
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak pelik jek..kurang selera teman nk makannya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 12:08 AM GMT+8 , Processed in 0.354894 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list