CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 9041|Reply: 94

Duduki Tangga Keenam Gv3, Netizen Tak Puas Hati Gmie Kalah

[Copy link]
Post time 6-12-2016 11:53 AM | Show all posts |Read mode
Foto: microsite.astrogempak.com.my


Gegar Vaganza sudah pun melabuhkan tirai Ahad lepas, namun bahang pertandingan itu masih terasa sehingga saat ini.


Ada ramai penonton yang tidak begitu berpuas hati dengan keputusan para juri yang meletakkan, Gmie Screen di tangga terakhir antara enam finalis.


Azharina dinobatkan sebagai juara, Siti Sarah di tangga kedua manakala Ameng dan Intan Sarafina masing-masing di tangga keempat dan kelima.


Menurut laporan Astro Awani, ramai netizen yang berpendapat bahawa Gmie adalah antara peserta yang memberikan persembahan konsisten setiap minggu dan tidak patut diletakkan di tangga keenam.


Menerusi laman media sosial, ramai netizen meluahkan rasa kecewa mereka disebabkan pemilihan tersebut.





Sumber Foto: Twitter





Mereka mengatakan yang persembahan terakhir Gmie adalah antara yang terbaik dan layak menduduki tiga tangga teratas.


Tak puas hati macam mana pun keputusan sudah dibuat. Harap semua peminat di luar sana semua berlapang dada menerimanya ya! -CARI


Sumber Foto: IG Gmie Screen


Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 11:55 AM | Show all posts
saya salah sorang yang tak berapa masuk dengan suara gmie.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 11:56 AM | Show all posts
malam final tu heshe tak berapa mantap lah.
masa battle tu hancus terus.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 11:56 AM | Show all posts
gmie ade xfactor die tersendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:04 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmie ni mcm nyanyiannya x tkawal..klu tinggi tu trus tinggi je...cuba slow & steady mcm ameng...baru sedap dgr..dan menusuk kalbu gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik kepam, go get a laif
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tak habis2 lagike? tk nmpkke time battle tu gmie nyanyi mcmna? hauk kot.. terima ajelah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:11 PM | Show all posts
Konsisten setiap minggu ape nye. Kan dah tersingkir tapi diselamatkan
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:12 PM | Show all posts
telinga aku pun tak boleh masuk dgn suara gmie. suara ameng way too sedap banding dgn gmie.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:14 PM | Show all posts
penat dengar style dia nyanyi meleweh tu..
ada certain lagu je yang sesuai dgn style dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:14 PM | Show all posts

semua meratap psl gmie...meols nk meratap psl daddy zarul yg xjdi juara
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:16 PM | Show all posts
lagu battle jer x best tapi lagu solo terutama salam terakhir tue best...mantap gmie bawa..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:16 PM | Show all posts
gmie ni dia mcm nyanyi ikut suke hati dia je... kalo ajar diperbetulkan teknik mcm mane sekali pon.. dia tetap dgn cara nyanyian dia.. xnk ubah... igt sedap sgt ke dok wat lenggok tah pape   mmg layak sgt no.6 tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:16 PM | Show all posts
If x puas hati, blh buat battle semula ke? Rumah dh siap, pahat still bbunyi. Redha je. Rezeki Gmie kt luar sana.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:18 PM | Show all posts
suruh bro gmie unik TETAPI ton nyaring beliau kadangkala tak berapa sesuai untuk halwa telinga kita.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:20 PM | Show all posts
by right, dia dah terkeluar patutnya.. dapat no 6 tu kira memang luck dah la..
nyampah pesen dah keluar tiba masuk balik la.. itu la ini la..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:21 PM | Show all posts
iza.moha replied at 6-12-2016 12:05 PM
Gmie ni mcm nyanyiannya x tkawal..klu tinggi tu trus tinggi je...cuba slow & steady mcm ameng...baru ...

nk setuju dgn uols
pastu ujung2 baris lagu terlalu lenggok
sekali2 dgr sedap tp klu dh tiap2 baris ujungnye meliuk lentok jadi pelik lak bunyinye


Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
i suka ja gmie..tp memang mlm tu beliau tpeleot yaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2016 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmie rilex je dpt no 6..netizen je xpuas hati lelebih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 05:25 PM GMT+8 , Processed in 0.107494 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list