CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2685|Reply: 11

Rimas Dikata Mengandung , Bipasha Basu Minta Peminat Hormat Kehidupan Peribadiny

[Copy link]
Post time 9-11-2016 03:33 PM | Show all posts |Read mode
Sumber Foto: Bollywoodcolor.com


Bipasha Basu dah mengandung? Nampaknya khabar angin ini sudah tersebar luas!


Ramai orang yang telah membuat spekulasi bahawa pasangan Bipasha dan suaminya Karan Singh Grover sekarang ini sedang menunggu kehadiran cahaya mata sulung mereka.


Menurut laporan dari SpotboyE, merpati dua sejoli itu sudah pun berulang alik ke klinik untuk berjumpa dengan doktor sejak beberapa bulan yang lepas.



Sumber Foto: IG Bipasha Basu





Namun, aktres jelita itu menafikan sekeras-kerasnya gosip itu dan menyatakan kepada MissMalini.com, "Orang di luar sana sepatutnya lebih menghormati kehidupan peribadi saya dan suami. Apa yang pasti semua benda yang dikatakan adalah tidak betul."


Penjelasan dari Bipasha dan Kiran ini membuatkan segala teka-teki selama ini terjawab dan nampaknya peminat perlu menunggu dan bersabar lagi untuk mendengar berita baik dari mereka berdua.






Masih lagi dalam 'mood' berbulan madu, pasangan yang baru sahaja berkahwin pada 30 April lepas banyak menghabiskan masa dengan bercuti bersama-sama.


Walaupun rimas dengan segala cerita yang tidak betul berkenaan hidupnya, namun Bipasha adalah seorang yang terbuka dan kerap memuat naik tentang momen hidupnya di dalam media sosial.


Biasalah bila sudah namanya artis, pasti setiap inci kehidupan peminat nak ambil tahu kan? -CARI





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-11-2016 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sama padan theyol ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2016 06:00 PM | Show all posts
sebab buncit ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2016 08:04 PM | Show all posts
bagus deme ni kahwin sesama sendirik jah...tak macam trump....opsss
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2016 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin cantik la bipasha ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 02:34 AM | Show all posts
body dia melerts hokeh...
sesekali ai suka sexercise dgn bideo2 bipasha kat YT... tapi yg jelesnya w/pun workout mcm nak rak gituh, sheols maintain glemer dan gojes jah, ai pulak mcm baru lepas dikejar hanjeng.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
So bipasahh dah kawin kau bila nk berhenti speedo jantan pulekk @terpaku
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 05:22 PM | Show all posts
xde rezki lg tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-11-2016 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sukati ko la nk mgandung ka nk buncit ke.. ada ku kesah..tk mbantu ekonomi punnnn
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2016 04:36 PM | Show all posts
Tak boleh la rimas sis, dah nama pun selebriti
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2016 05:32 AM | Show all posts
Ooo laki die ke ni.. skali berlakon sama die dlm citer Alone tu yg tiru cite thailand tu.. ensem gile laki die ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2016 10:23 AM | Show all posts
Mak aii lips laki dia..mcm mintak di cium2 gitewww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 02:44 AM GMT+8 , Processed in 1.584248 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list