CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6330|Reply: 4

Kad kredit tanpa slip gaji

[Copy link]
Post time 24-10-2016 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai.. Sy nak tanya, boleh ke seseorang memohon kad kredit tanpa ada slip gaji? Mohon bantuan semua... Tq
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-10-2016 04:35 PM | Show all posts
sy baru lepas mohon kat cimb bank...kalau listed company payslip sebulan, ic ngan ea form jah..kalau kerja sendiri kena statement bank 3 bulan lah, mcm2 gak kena provide..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2016 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kerja sendiri statement bank 6 month. Kad pengenalan copy. Borang permohonan. Lhdn resit and b form last year.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 08:37 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 06:42 PM | Show all posts
kalau dah ada credit card, certain banks ada bagi offer utk apply kad kredit baru kan..tapi approved ke tak x tau la..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 03:48 PM GMT+8 , Processed in 0.076904 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list