CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 4322|Reply: 12

Murah Gila Steamboat RM1, Hanya Di N9 Stick Factory

[Copy link]
Post time 12-10-2016 12:53 PM | Show all posts |Read mode
Sumber: FB N9stickfactory



Peminat-peminat kafe hipster boleh serbu N9 Stick Factory Negeri Sembilan sekarang sebab tempat ini menawarkan pengalaman makan dan suasana yang hebat.


Kafe ini sangat unik kerana bertemakan kilang dan diperbuat daripada kontena. Paling popular dan wajib cuba di sini ialah steamboat yang hanya berharga RM1 secucuk. Antara tarikannya yang lain ialah minuman yang dipanggil Apple Polluted kerana dikatakan sangat sedap dan lain berbeza dari yang ditawarkan oleh kafe-kafe lain.


Sumber: IG N9stickfactory


Sumber: IG N9stickfactory


N9 Stick Factory memang sesuai dikunjungi bersama keluarga dan kawan-kawan, juga bagi mereka yang datang bersama kekasih kerana suasana yang tenang dan mendamaikan. Ada alunan irama dan muzik yang romantik menemani pengunjung sepanjang berada di sini.


Hiasan dalamannya banyak menggunakan palet-palet kayu dan tumbuh-tumbuhan hijau dan bila bergabung menjadikan ianya tampak hipster, moden dan seperti berada dalam taman.


Sumber:  missdae.blogspot.my

Sumber:  missdae.blogspot.my


Alamat N9 Stick Factory:
No 99, 2, Persiaran S2 B1, Seremban, Malaysia

Dibuka setiap hari dari 6 petang hingga 12 malam dan apa yang tambah menarik ialah kafe ini turut menyediakan perkhidmatan pengendalian semua majlis termasuk perkahwinan, dan sambutan hari lahir. -CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-10-2016 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik tempatnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 01:18 PM | Show all posts
singgit secucuk tu standard la harga.. ceh..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 01:22 PM | Show all posts
jgn la dihidang dlm gmbar kemain nampak best, sedap, portion big, tp bila dh laku keras sgt ujung2 rasa so-so je, portion kecik, yg sampai dlm pinggan ala kadar nak makan pun mmmm hmmmmm...


ujung2 bila post kat FB nt ade yg kata "dah nama pun harga seringgit!"
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 12-10-2016 01:22 PM
jgn la dihidang dlm gmbar kemain nampak best, sedap, portion big, tp bila dh laku keras sgt ujung2 r ...

Ohhh sungguh bagai di kata....      
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 02:45 PM | Show all posts
makanan yang ditunjukkan kat atas tu secucuk singgit ke? macam tak percaya aje...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 04:15 PM | Show all posts
aqissa replied at 12-10-2016 01:35 PM
Ohhh sungguh bagai di kata....

iols dh acap kali kena.. gambar x sebagaimana dikata...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2016 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknya indah kabar dari rupe... Aritu pergi try kat nasikerabu cholleey.. Bila pergi....hurmmmm..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-10-2016 06:27 PM | Show all posts
iyelettewww singgit. menipu, tapi cantiklahh tempatnya. bolehlah acah2 kat insta bila upload pic kat tempat macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 06:45 AM | Show all posts
level2 cucuk2 pasar malam jaaahh..same je hrg secucuk singgit..baik aku beli dkt mail ja..dua singgit!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2016 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedappppppppppppnya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 01:57 PM | Show all posts
bese je tempatnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknye tempat nj
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 03:21 PM GMT+8 , Processed in 0.083536 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list