CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 30037|Reply: 267

Nyanyian hauk di Grand Prix F1 Sepang?

[Copy link]
Post time 3-10-2016 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ada ke sape2 pegi tengok semalam?Fazura nyanyi beberapa lagu then kena hencap netizen katenyeh.iols tak boleh tepek ape2 sebab pakai fon ni susah sikit.sumber dr siakap keli tadi.
Telinga iols ni macam dengar krik2.tak taulah korg camne.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-10-2016 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon belas ikhsan sape yg sudi tepekkan video.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejak bila misfake sangap cendawan ni reti mnyanyi?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Owh patut la sheol berbaju glam nk kt F1 igt kan dia nk pg tgk F1 je rupanya menyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
monxys replied at 3-10-2016 10:52 AM
http://www.ohbulan.com/video-dia-syok-sendiri-ke-komen-pedas-netizen-terhadap-nyanyian-fazura-di-kon ...

Dah tengok video dia menyanyi. Tarap2 karaoke jah gtu   Berani betol pompuan ni menyanyi live ya.. ko sesuai menyanyi lagu tarap bulan terbelah di amerika jah.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-10-2016 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
banyak kerabat pegi semlm kan?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
ciput sangat ka modal f1 sampai penyanyi taraf koraoke jamban ni d ambil?af yg sendu tu lagi ada dyg menyanyi mlm td utk opening..ke aku salah dgr..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2016 11:16 AM | Show all posts
rahila nyanyi lagu ni 100 kali ganda lebih baik terkeluar pulak smlm.yg minah neh siap nyanyi kat F1..dgn ramai foreigners nya kat situ.dunia ini sgt kejammmmm
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 11:16 AM | Show all posts
platform to go international agaknya...

pity her...

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
I cannot take this
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Jimmy shanley klpon mampoo berdehem je dgr sheols nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
omg....           
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi. Sedihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Feelingnya.. Untong ko cantik.. Cuba muka mcm   ellie suryati dan2 kena baling telor kt situ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Very amateur suaranya.. Memang tahap2 nyanyi karaoke sajork
Persoalannya, dalam ramai2 penyanyi Malaysia mcm mana dia ni yg boleh dapat gig ni? Berapa dia bayar organizer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2016 12:15 PM | Show all posts


iold dgr dlm phone mcm boleh terima. dgr dari pc hauk jugak.

awat x nyanyi hancur hancur tu ja
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 12:25 PM | Show all posts
adoiiiiiiiii knp pajura oiiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2016 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 3-10-2016 12:15 PM
iold dgr dlm phone mcm boleh terima. dgr dari pc hauk jugak.

awat x nyanyi hancur hancur tu ...

Dah alang2 hancur hancur terus  
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2016 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg siyesly faz, you are not a singer. Bakat semulajadi takda, unless kalau u pegi ambik kelas nyanyian mungkin la boleh cungkil sikit bakat tu. Kalau sama hauk jugak, you were born to be an actress jah.

Tolonglah terima hakikat. And f1 ni pun apa ke takda penyanyi yang memang penyanyi dah ke kat malaysia ni? Sedihhhhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 11:56 AM GMT+8 , Processed in 0.078126 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list