CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4373|Reply: 12

Enaknya Shell Out Asam Pedas, Pasti Mencengkam Kalbu!

[Copy link]
Post time 30-9-2016 11:35 AM | Show all posts |Read mode


Gemar mencari makan, jalan-jalan cari menu yang menarik dan juga lain dari yang lain?


Apa kata anda cuba shell out asam pedas yang bercitarasa Melayu. Kombinasi makanan laut dengan kuah asam pedas memang diketahui sangat 'ngam'.


Berlokasi di IZI Stesen, sebuah gerai yang terletak di gerai MBSA Sg Buloh, harganya juga begitu berpatutan.


Dengan hanya RM35, anda boleh menikmati shell out ini untuk dua orang. Bukan itu sahaja, nasi, air dan juga roti diberi percuma tau!


Tak mahu asam pedas? Tak mengapa, masih ada menu lain seperti black pepper dan juga butter milk. Ajaklah kawan dan juga ahli keluarga ke sini. - CARI






























Like fb: IZI Stesen

Follow Ig: izistesen

Delivery disediakan: 0163357805

Lokasi: Gerai MBSA Sg buloh. Depan SMK Bdr Baru Sg buloh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2016 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sodapnye. Boleh try nnt
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 12:13 PM | Show all posts
Nampak mengancam!
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 01:00 PM | Show all posts
uih!!! depan sekolah aku nih
apsal la aku lgssg tak tau...
dah dekat sangat ni....
rugi tak try
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 02:32 PM | Show all posts
Thank you for the info
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasi dan air boleh refill sampai pengsan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 04:39 PM | Show all posts
sedapnyaaa tq info. nanti bole try
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2016 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Asam Pedas tuu!!Sedap yer...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2016 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedappppppppppp
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak sedappppppppppp
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2016 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by myraiman at 5-10-2016 09:45 AM

Tak sangka sampai masuk forum cari.

Jom serbuuu SHELLOUT ASAM PEDAS yang pertama di MALAYSIA..
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 10:00 AM | Show all posts
sape2 yang dah cuba bagilah review sodap ke idok... jangan indah khabar dari rupa pula ya...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2016 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesiapa nak tengok review boleh ke page fb IZI Stesen or insta izistesen.

Semua review dan share dari pelbagai page ect Viral oh viral,  Malaysia Food Chanel, Makan Best
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:19 AM GMT+8 , Processed in 0.095680 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list