CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mahsuri1284

Two Spirits Love - Mario Maurer & Mint Chalida

[Copy link]
Post time 30-8-2016 10:41 PM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 30-8-2016 09:18 PM
Mario kiut sgt2 tang masa jadik Mek .. adoi, dia punya puppy eyes

kan.. oh Mek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2016 10:43 PM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 30-8-2016 09:27 PM
Mana tak confuse nyee ... tetiba kena terjah ngan Kew cam tu jerr  .  Adoii, Kew punnn  ....  
...

hehe.. Khun Thun bila datang mgada2 siap ajak Kew tu teman dia tido..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2016 11:18 PM | Show all posts
alien88 replied at 30-8-2016 09:46 AM
a'ha dalam wanida baju semua lawa2..
1 lg dalam lakorn ni suka tengok mekap diorang, nampak canti ...

Biasa diorg mekap biasa2 gak kan ... tak de bertepek bedak sgt blabla -- kecuali n'rai la kutt ...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2016 11:23 PM | Show all posts
alien88 replied at 30-8-2016 10:43 PM
hehe.. Khun Thun bila datang mgada2 siap ajak Kew tu teman dia tido..

Mengada2 ... mengernyam ... menggatal ... hahahah     

Oh ya ... yg ep 5 tu dia betul2 mabuk ke sesaja nk trick Kew sbb nk pujuk Kew .. ?? Bukan boleh caya mamat ni ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2016 11:26 PM | Show all posts
Edited by mahsuri1284 at 30-8-2016 11:32 PM

Tetiba rasa nak buat lg screencaps / gifs Mek ... sempat ke esok nihh ??
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 01:08 AM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 30-8-2016 11:18 PM
Biasa diorg mekap biasa2 gak kan ... tak de bertepek bedak sgt blabla -- kecuali n'rai la kutt ... ...

yup.. sebut pasal n'rai.. xsuka betul watak Champagne
memula kesian dekat dia, ingat dia akn happy dengan abg Kew alih2 jadi psiko
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 31-8-2016 01:10 AM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 30-8-2016 11:26 PM
Tetiba rasa nak buat lg screencaps / gifs Mek ... sempat ke esok nihh ??

sila2 buat
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 01:13 AM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 30-8-2016 11:23 PM
Mengada2 ... mengernyam ... menggatal ... hahahah     

Oh ya ... yg ep 5 tu dia betul2 mab ...

rasa cam mabuk ja tapi tu la bila mood menggatal dia datang bukan leh caya sangat, hihi
ah, cam nak repeat balik je TSL ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 31-8-2016 04:54 PM | Show all posts
Edited by mahsuri1284 at 31-8-2016 04:57 PM
alien88 replied at 31-8-2016 01:08 AM
yup.. sebut pasal n'rai.. xsuka betul watak Champagne
memula kesian dekat dia, ingat dia akn happ ...

Kann ... kita kesian lerr kat dia ...

nasib baik le Thun x pandang ponn


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2016 05:00 PM | Show all posts
Edited by mahsuri1284 at 31-8-2016 05:11 PM
alien88 replied at 31-8-2016 01:13 AM
rasa cam mabuk ja tapi tu la bila mood menggatal dia datang bukan leh caya sangat, hihi
ah, cam n ...

Ehh, bila masa dia x menggatal ...   Sengih2 jer the next morning tu masa masuk opis. ... Sabau je larr

Hehe ... repeat, jgn tak repeat! Worth it ulang cite ni ... iolls pun ada benda tu kali kedua, ketiga tgk br perasan  

Ehhmm ... iolls dah siap download segala episod masuk hp sekali dgn OSTs + FMVs ... hehe  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2016 05:17 PM | Show all posts

Heee ... sempat buat satu je hari ni. Screen caps yg lama2 ada gak tp line slooowoo yg amat  



Nanti line okay sikit pos lagi  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2016 05:22 PM | Show all posts






Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 10:37 PM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 31-8-2016 05:17 PM
Heee ... sempat buat satu je hari ni. Screen caps yg lama2 ada gak tp line slooowoo yg amat   
...

thanks uolls
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 10:38 PM | Show all posts

tak suka betul bila khun thun pakai kemeja hitam, aura jahat dia muncul
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 10:43 PM | Show all posts
mahsuri1284 replied at 31-8-2016 05:00 PM
Ehh, bila masa dia x menggatal ...    Sengih2 jer the next morning tu masa masuk opis. . ...

haha.. bila masuk part romantik hampeh khun thun ni, bg bunga pon cam takut2 ja
time jadi Warong, direct ja cakap suka dekat Kaew, hehe


hebat uolls, download semua masuk hp


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2016 12:11 PM | Show all posts
alien88 replied at 31-8-2016 10:38 PM
tak suka betul bila khun thun pakai kemeja hitam, aura jahat dia muncul

Memang sesangat!

Rasa tak caya tul tgk dia dlm Ep. 10 .... masa tu mulut iolls dok potpet potpet apakehall la ko buat camtu Thun oooii!
MAsa tu geram rasa nak ketuk2 mamat tu!

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-9-2016 12:14 PM | Show all posts
alien88 replied at 31-8-2016 10:43 PM
haha.. bila masuk part romantik hampeh khun thun ni, bg bunga pon cam takut2 ja
time jadi Warong, ...

LOL! Dia takut kena hempuk lagi ngan Kew ler tuu ...   Kew boleh tahan gak kalau dah hangin kannn ...

Hehehhh ... melampau kan iolls - siap masuk hp   Peneman kalau keboringan tang masa meeting





Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2016 12:19 PM | Show all posts
Line laju skit ... skit jer

One more GIF ...


Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2016 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mahsuri1284 replied at 28-8-2016 08:44 PM
Cerita dah tayang tahun lepas tapi cari2 thread kat sini tak de. So saya start je la eh .... :lo ...

Cite ni..mmg best sgt. Smpi skrg msih nk tngok lg. Dah bnyk kli tngok n tngok blik. Hehe ska n mnt sgt mint & mario.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2016 01:25 PM | Show all posts
norhabibah replied at 1-9-2016 01:01 PM
Cite ni..mmg best sgt. Smpi skrg msih nk tngok lg. Dah bnyk kli tngok n tngok blik. Hehe ska n mnt ...

hehe.. tambah lg geng minat cite ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
SAMPAI BERCENDAWAN AKU DOK TUNGGU HANG
tokchikSAMPAI BERCENDAWAN AKU DOK TUNGGU HANG
Views : 6262 Replies : 37
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik... UPDATE #45: latar belakang syarikat2 bermasalah siap ada tindakan tatatertib
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 5116 Replies : 47
Cara Untuk Balik Kampung Merentasi Negeri
XimCara Untuk Balik Kampung Merentasi Neger
Views : 5452 Replies : 34
TAK SANGGUP NAK MARAH
KurexTAK SANGGUP NAK MARAH
Views : 6127 Replies : 40
Eh salah!
akuchentaEh salah!
Views : 2232 Replies : 16
PETUA ORANG TUA2... JANGAN TAK PERCAYA
tokchikPETUA ORANG TUA2... JANGAN TAK PERCAYA
Views : 5898 Replies : 36
Bila dah lapar jadi gini pulak
riena3321Bila dah lapar jadi gini pulak
Views : 10344 Replies : 65
Resepi apam balik
JENABREJAM89Resepi apam balik
Views : 4303 Replies : 22
‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’ – Pengguna Diesel Mitsubishi Triton VGT Luah Rasa Tekejut.Anda tekejut?
YgBenar‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’
Views : 5527 Replies : 27
Komplot Kopi
InezkhalidiKomplot Kopi
Views : 8315 Replies : 28

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 10:25 AM GMT+8 , Processed in 0.112988 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list