CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3858|Reply: 37

[Dunia] Pokemon GO versi seram

[Copy link]
Post time 24-8-2016 03:59 AM | Show all posts |Read mode
Edited by edee_91 at 24-8-2016 04:01 AM


Untuk meningkatkan lagi rasa seram ketika bermain 'Night Terrors', permainan ini juga akan menghantar pesanan teks yang menakutkan di telefon pintar pengguna.

Awas! 'Night Terrors', Pokemon GO versi seram bakal buat anda kecut perut

PERMAINAN realiti saduran (augmented reality), Night Terrors kini sedang dibangunkan dan ia bakal menguji keberanian pemain berdepan dengan 'hantu.'

Permainan ini menggunakan teknologi yang sama seperti Pokemon GO, namun bukan Pikachu yang menunggu anda untuk menangkapnya dengan Pokeball, tetapi 'hantu' yang menanti di sebalik pintu rumah anda (hanya di paparan skrin telefon pintar.)

Menurut laman rasmi pembangun, Novum Analytics, Night Terrors merupakan satu permainan yang dilengkapi dengan ciri-ciri foto realistik, binaural yang membolehkan pemain menjadi sebahagian daripada jalan cerita permainan.

Tonton trailer permainan ini untuk melihat bagaimana permainan ini berfungsi.

Pemain perlu bermain pada waktu malam dengan lampu ditutup selain memakai fon kepala.

Untuk meningkatkan lagi rasa seram ketika bermain Night Terrors, permainan ini juga akan menghantar pesanan teks yang menakutkan di telefon pintar pengguna.

Ketika menghubungi Novum Analytics baru-baru ini, Astro AWANI difahamkan permainan ini juga akan dilancarkan pada 31 Oktober depan di seluruh dunia.




sumber: astro awani

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2016 04:06 AM | Show all posts
apa persamaan pemain pokemon dgn penganut tuhan? dua2 mencari dan 'menemui' sesuatu yg tidak wujud  


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 04:52 AM | Show all posts
mcm best jah... nih konsep jump scare ke? harap2 jantung ai yg dah berumur ni masih mampoo menerima kejutan

sekali kawan2 sis @GhostWalking betul2 join sekaki terus game over lol
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2016 04:59 AM | Show all posts
dani-rox replied at 24-8-2016 04:52 AM
mcm best jah... nih konsep jump scare ke? harap2 jantung ai yg dah berumur ni masih mampoo menerima  ...

sebaiknya pakai headset uuuuu.... untuk kesan yang maksima.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Pandainya budak perempuan tu berlakon...nampak sangat real
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
uiii..sekali jumpa yg betul2 baru la terror night ko..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-8-2016 07:57 AM | Show all posts
Atheist_Jihad replied at 24-8-2016 04:06 AM
apa persamaan pemain pokemon dgn penganut tuhan? dua2 mencari dan 'menemui' sesuatu yg tidak wujud   ...

post spt ni tak perlu di thread berkaitan pokekmon...  kau nak sebar ajaran bodo etis kau sila ke bod lain...  orang nak gaming seram pun kacau. bodo punya etis terdesak...


@spiderman80 bila nak ban forumer suka off topic ni.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ummah mulayu semalaysia pun tumpang main.. itu laeen katanya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2016 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
bole jumpe bamghost tak kalau main night terror ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 08:37 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 09:52 AM | Show all posts
ai is terojaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 09:58 AM | Show all posts
antu omputih
tak gerun

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 23-8-2016 08:52 PM
mcm best jah... nih konsep jump scare ke? harap2 jantung ai yg dah berumur ni masih mampoo menerima  ...

Uols try lah nanti i join  
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak seram pun. Fon type sendiri pernah je jadi, sebab dia tengah bengong.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 10:39 AM | Show all posts
ini barulah thrill.....

dulu ade game perang2 konsep mcm ni jugak "FATHER IO" sekarang dah ade konsep seram.

tk sabar nk tunggu game ni.
nak main dgn anak2. so lepas ni diorang serik nak pegang hanphone.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ooo.

Fobia aku nk komen apa2 takut kena hencap xde laif sbab xmain pokemsminmon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2016 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ooo.

Fobia aku nk komen apa2 takut kena hencap xde laif sbab xmain pokemsminmon
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ooo.

Fobia aku nk komen apa2 takut kena hencap xde laif sbab xmain pokemsminmon
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 12:34 PM | Show all posts
zorrro_03 replied at 23-8-2016 11:57 PM
post spt ni tak perlu di thread berkaitan pokekmon...  kau nak sebar ajaran bodo etis kau sila ke  ...

awat ko rasa terhina kaa?


Facts can stand on their own, only lies require faith and blasphemy laws.



Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 02:07 PM | Show all posts

Kau nak sebar ajaran bodoh etis kau, sila gi mampus.  Sini org berforum.pasal.pokemon hantu k.....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:06 PM GMT+8 , Processed in 0.087443 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list