CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3280|Reply: 25

[Dunia] #PrayforYemen - Umat Yemen terus diserang dajjal yg dilaknat

[Copy link]
Post time 10-8-2016 10:55 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Hujatul_Jihad at 10-8-2016 02:59 PM

Rearming Riyadh: US approves $1.15bn tank sale to Saudi Arabia
Published time: 9 Aug, 2016 23:59
© Faisal Nasser / Reuters





Washington has approved the sale of 133 tanks and 20 recovery vehicles to Saudi Arabia, citing the kingdom’s role as a “leading contributor of political stability and economic progress” in the Middle East, even as Saudi aircraft resumed bombing Yemen.


The US State Department gave its green light for the sale, estimated at $1.15 billion, the Defense Security Cooperation Agency said in its notice to Congress on Tuesday. General Dynamics Land Systems (GDLS), of Sterling Heights, Michigan, was named as the primary contractor.

“This proposed sale will contribute to the foreign policy and national security of the United States by helping to improve the security of a strategic regional partner which has been and continues to be a leading contributor of political stability and economic progress in the Middle East.”

Saudi Arabia had requested 133 M1A1/A2 “tank structures” for upgrading M1A2S Abrams tanks currently in Saudi service, as well as 20 “battle damage replacements for their existing fleet,” the DSCA notice said.

The kingdom also wants 20 M88A1/A2 conversion kits for Heavy Equipment Recovery Combat Utility Lift Evacuation System (HERCULES) Armored Recovery Vehicle (ARV), used to extract battle-damaged tanks. The package would include the tanks and engineering vehicles, armaments, ammunition, training and support.

“This sale will increase the Royal Saudi Land Force’s (RSLF) interoperability with US forces and conveys US commitment to Saudi Arabia's security and armed forces modernization,” DSCA said in the notice.

Congress has 30 days to block the sale, although that does not happen often.

The announcement comes just days after Saudi Arabia resumed airstrikes in Yemen after a five-month truce. Saudi warplanes struck the Yemeni capital of Sanaa on Tuesday, with reports of civilian casualties. Air strikes were also reported in the northern city of Saada, the western cities of Jouf and Taiz, and the Red Sea ports of Makha and Houdeida.

A Saudi-led coalition of Gulf Arab states intervened in the Yemeni civil war in April 2015, backing the ousted President Abd Rabbuh Mansur Hadi against the Houthi insurgents. Saudi Arabia claims that the Houthis – who are Shia Muslims – are proxies of Iran, which Tehran has categorically denied.

The US, UK, France and Turkey have backed the coalition with logistics, intelligence and even “boots on the ground,” ostensibly to counter the Al-Qaeda in the Arabian Peninsula (AQAP) terrorists in south-central Yemen.

While the Saudi coalition established air superiority over Yemen fairly early on, its ground forces appear to have suffered considerable casualties in the fighting, and have been unable to dislodge the Houthis from the northern and western parts of the country.

https://www.rt.com/usa/355321-abrams-tank-sales-saudi/


ada korang nampak para atheists membunuh sesama sendiri utk membuktikan siapa yg paling tak percayakan tuhan?  


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2016 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu pon gigeh melancong ke Mekoh.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2016 11:01 PM | Show all posts
sabbath_shalom replied at 10-8-2016 02:59 PM
Tu pon gigeh melancong ke Mekoh.

manusia yg tolol...........  



p/s - bila mau join kelab atheist?  
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 11:15 PM | Show all posts
sabbath_shalom replied at 10-8-2016 10:59 PM
Tu pon gigeh melancong ke Mekoh.

sapa2 yang pegi mekoh kira subahat dengan dajal the new great setan ini ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 11:24 PM | Show all posts
Habis la shiah yaman lagi teruk kena ganyang
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 11:32 PM | Show all posts
visa haji mau naik. ke pasal mau tampung beli kete kebal kapir? kalu buat tampung beli panzer, mau kena tanya pak mopti hukum bersyubahat membunuh sesama isle. ke pak mopti dok sibuk tangkap pokemon
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 10-8-2016 11:15 PM
sapa2 yang pegi mekoh kira subahat dengan dajal the new great setan ini ...

@spiderman80 banhammer forumer spt ini kerana provokasi melampau...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by incrossroad at 11-8-2016 12:07 AM

Jangan pulak msia sebagai outsider terjebak dlm perang etnik antara pak arab yg tidak bermanfaat... Jangan lupa pulak   hutang billion yg tertipu oleh pak arab harus ditanggung oleh semua rakyat msia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2016 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Forumer yang kerap buat penghinaan secara terbuka dan provokasi agama keterlaluan tetap juga nama2 yang sama

Baik yang atheist mahupun kafir dan retarded

Seperti biasa mod2 yang tak ada kelayakan dan otak tak akan buat apa2 walopun so-called peraturan forum bukan main berjela panjangnya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2016 12:03 AM | Show all posts
zekMR replied at 10-8-2016 04:00 PM
Forumer yang kerap buat penghinaan secara terbuka dan provokasi agama keterlaluan tetap juga nama2 y ...

kenapa kamu tidak berdoa saja pada tuhan supaya provoksi ini berhenti?  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Usaha - doa - tawakkal

Itu kombinasi sebenar bagi sesuatu pengharapan dan keperluan

Atheist boleh pelajari berkenaan pendekatan dalam Islam tersebut
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2016 12:10 AM | Show all posts
zekMR replied at 10-8-2016 04:08 PM
Usaha - doa - tawakkal

Itu kombinasi sebenar bagi sesuatu pengharapan dan keperluan

atheist menafikan kewujudan tuhan dan nabi kamu  
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Penafian pun semata2 kerana kemampuan akal begitu terbatas

Dan paling penting, belum ada hidayah
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 10-8-2016 11:01 PM
manusia yg tolol...........  



Iols melancong ke Baitulaham time Haji Sukkot nanti
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-8-2016 12:30 AM | Show all posts
sabbath_shalom replied at 10-8-2016 04:27 PM
Iols melancong ke Baitulaham time Haji Sukkot nanti

dah terang2an tuhan ko tak wujud, masih delusional kaa? baik ko sembah tuhan Zeus  
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
zorrro_03 replied at 10-8-2016 11:45 PM
@spiderman80 banhammer forumer spt ini kerana provokasi melampau...


... Ummah2 pegi mekoh, sewa hotel, makan, transport, shopping, semua itu menyumbang pada ekonomi Saudi yang tenat akibat harga minyak merudum...

..so hasil cukai tu Saudi beli senjata pegi bom Yaman begara Isle dan umat Isle... Itu fakta, apa pulak provokasi nya? Ke realiti pahit untuk ditelan? @spiderman80 @zekMR
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2016 01:33 AM | Show all posts
Edited by Mr_Beruk at 11-8-2016 01:37 AM

Di saat ommah siap2 nak jadi totamu tohan kat tompat mereka, tuan romah dan konco2-nya pola sibok menceroboh, membunoh dan membinasakan tompat orang. Sa-belah tangan mereka menghulurkan salam menyambot kedatangan ommah yang membawa pendapatan kepada mereka, manakala tangan sa-belah lagi menghunos senjata dan berbau darah mereka yang jadi mangsa. Ommah akan berdiam diri dan membiarkan ia-nya berlaku, seperti selalu dan hanya akan kecoh sa-kira-nya yang sa-balik-nya berlaku. Demikian-lah hal-nya sifat manosia yang ngaku konon-nya berogama.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 08:04 AM | Show all posts
pyropura replied at 11-8-2016 12:32 AM
... Ummah2 pegi mekoh, sewa hotel, makan, transport, shopping, semua itu menyumbang pada ekonomi ...

mereka susah nak telan hakikat
jap lagi mereka akan konar ke ibu pejabat cina dap kafir harbi
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 08:41 AM | Show all posts

Aku mmg tak percaya dgn Areb2 dugul ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu la bangkem kata, agama tu jadi alat je.. lobai2 bodo macam korang je yang takdub sangat dengan agama.. pemimpin2 agama pulak pentingkan kuasa dan harta je
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 05:27 AM GMT+8 , Processed in 0.156564 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list