CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5731|Reply: 9

Sekarang trend student bagi pickup line pada lecturer ke?

[Copy link]
Post time 10-8-2016 03:35 PM | Show all posts |Read mode
just curious nak tanya pada korang yg masih pelajar ... samada di kolej / ipta / ipts ...

mmg normal ke, student2 sekarang bagi pickup lines pada lecturer? trend?

korang dah kenapa? nak bergurau? nak bodek? nak jadi bahan umpat keji?

kalau dah mmg dijadikan amalan.. tolong stop please... kalau emosi lecturer tu terganggu.. kan ke susah...
nak marah korang... sound korang depan2... japgi cakap lecturer gelabah ayam pulak

behaved please....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-8-2016 10:23 AM | Show all posts
tt lecturer ek
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
airpink replied at 10-8-2016 03:35 PM
just curious nak tanya pada korang yg masih pelajar ... samada di kolej / ipta / ipts ...

mmg nor ...

Aah..tt lecturer ke. Aku jg cikgu dr anak dara smpai da anak dua. Dari 20 an da nak masuk 40 ni. Bdk f2 pun bg pick up line. Abaikan je.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2016 03:53 PM | Show all posts
cuba bagi contoh pick up line tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2016 09:52 PM | Show all posts
lecturer muda memang kena buli lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2016 05:12 PM | Show all posts
bagi aku trend pickup line ni x kira la kat lecturer ke siapa ke mmg annoying.if sekali dua ok  anggap sbg gurauan la tapi kalau bnyk kali mmg annoying.bosan gila.lgpon agak2 la nak pickup line ngan org yg ajar ko ilmu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-11-2016 11:52 AM | Show all posts
MAAF..X BERAPA PAHAM ..CONTOH PICKUP LINE TU MACAMANA?
ATAU SENANGNYA..
BUDAK KURANG HAJAR DENGAN LECTURER??
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 12:59 PM | Show all posts
jadah apa pickup line tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2017 02:08 PM | Show all posts
Aku tunggu till MAC 2017 pikap line
tapi harammmm xkeluar
TT da pencen jd lecturer keeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2017 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
shaykays replied at 9-3-2017 02:08 PM
Aku tunggu till MAC 2017 pikap line
tapi harammmm xkeluar
TT da pencen jd lecturer keeeeee

     stresss sgt tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 02:26 AM GMT+8 , Processed in 0.064036 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list