CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8890|Reply: 92

[Tempatan] Parah dibedil lima das bahana skandal dgn bini orang

 Close [Copy link]
Post time 29-6-2016 11:41 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Syd at 30-6-2016 08:02 AM

Parah dibedil lima das



KESAN tembakan yang terkena pada kenderaan mangsa. FOTO Mohamad Azim Fitri Abd Aziz










Mohamad Azim Fitri Abd Aziz


am@hmetro.com.my

Kuala Lumpur: Eksekutif sebuah syarikat swasta parah selepas terkena lima tembakan di Lebuhraya Sungai Besi, Seremban-Kuala Lumpur, di sini, 8.40 pagi tadi.

Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Amar Singh Ishar Singh berkata, mangsa lelaki berusia 40 tahun dikatakan memandu ke tempat kerjanya di Damansara, Selangor, sebelun didatangi suspek menaiki sebuah motosikal dan melepaskan enam tembakan.

"Akibat daripada tembakan itu dua terkena pada tangan kanan mangsa, dua di leher dan satu di dada," katanya kepada pemberita di lokasi kejadian, hari ini.

Beliau memberitahu, motif kejadian masih lagi disiasat dan polis akan mengambil keterangan mangsa sebaik dia berada dalam keadaan stabil.

Difahamkan lelaki itu kini dirawat di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia.




Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 29 Jun 2016 @ 10:59 AM




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-6-2016 11:42 AM | Show all posts
Gambar-gambar










Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 11:43 AM | Show all posts

mana gambar-gambar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2016 11:43 AM | Show all posts

ada dah tu. tadi edit skit.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 11:44 AM | Show all posts
malaysia masih selamat..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2016 11:48 AM | Show all posts

ramai je tembak sekarang, mangsa hidup lagi.

si penembak skrg pung skill ntah macam mana
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-6-2016 11:49 AM | Show all posts
Wild wild west sangat dah sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 11:49 AM | Show all posts
Syd replied at 29-6-2016 11:48 AM
ramai je tembak sekarang, mangsa hidup lagi.

si penembak skrg pung skill ntah macam mana

tak pro ataupun hati tak kering..nak tembak tapi takut-takut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2016 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
eksekutip  pun kene ..adoiii..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 12:04 PM | Show all posts
gagal buat kerja.
tembak kena tengok muka mangsa depan2..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Hitman baru nak praktis ker??

.klu ambik upah sah2 kena hempuk dgn tukang upah.

Amatur sangat. Sloppy job.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh mcm kat mexico
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 01:59 PM | Show all posts
Kena 6 das tapi bole jalan2 lagi...hebat
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 02:05 PM | Show all posts

Senang nye or Malaysia dapatkan senjata..
scary nye..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 02:14 PM | Show all posts
hitman...  dlu ingat dalam mobie jer...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Skarang da bole upah hitman dekat mudah,carousel dll ke sampai byk kes  recently::
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2016 03:19 PM | Show all posts
Bazir peluru je.
Hujung2 boleh berdiri tepi jalan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 03:28 PM | Show all posts
laku betul hitman sekarang eh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2016 03:31 PM | Show all posts
rosasa replied at 29-6-2016 03:28 PM
laku betul hitman sekarang eh

tapi lembap-lembap belaka.

tembak banyak kali pung tak mati.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2016 03:34 PM | Show all posts
Syd replied at 29-6-2016 03:31 PM
tapi lembap-lembap belaka.

tembak banyak kali pung tak mati.

paling hebat yang kat srawak tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 04:34 AM GMT+8 , Processed in 0.074648 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list