CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2288|Reply: 10

ibnur bila nak bawa bukti tuhan ko tu wujud?

 Close [Copy link]
Post time 20-5-2016 10:46 PM | Show all posts |Read mode
mesti  @ibnur  rasa bangga ada org buka thread tuju kat dia.............   

tuhan awak mana?  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 20-5-2016 10:48 PM | Show all posts
@ibnur   how stupid can you be?  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2016 10:51 PM | Show all posts
memang aku bangga.

tunggu la aku nak belajar sains dari kau dulu.  baru aku boleh pikir soalan kau.

first aku nak belajar.......   sains tu wujud tak sebelum time wujud?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-5-2016 10:52 PM | Show all posts
ibnur replied at 20-5-2016 10:51 PM
memang aku bangga.

tunggu la aku nak belajar sains dari kau dulu.  baru aku boleh pikir soalan ka ...

aku dah jawab kat thread yg ko bukak tu  


sains tak wujud........ sama seperti tuhan ko juga tidak wujud  
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2016 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sains tak wujud
Tuhan tak wujud
Aku pun tak wujud
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2016 12:25 AM | Show all posts
pakletop replied at 20-5-2016 11:25 PM
Sains tak wujud
Tuhan tak wujud
Aku pun tak wujud

itu buddhism  
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-5-2016 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Acong_II replied at 21-5-2016 12:25 AM
itu buddhism

Buddhism pun tak wujud
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2016 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang apa yg wujud?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-5-2016 12:54 AM | Show all posts

tuhan spageti  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2016 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by monyet_2015 at 21-5-2016 05:14 AM
Acong_II replied at 20-5-2016 09:54 PM
tuhan spageti


Acong! apa dia Flying Spaghetti Monster ini?.. dalam perjalanan minda aku di alam semesta aku ada jumpa makhluk ini.bukan seekor tapi banyak..sebijik macam lukisan di atas, benda ni tinggal dalam satu planet bukit berbatu.kerja mereka adalah mengorek batu..aku tak tahu apa yg mereka sedang buat dan aku tak tahu apa jenis alien ini..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-5-2016 03:29 PM | Show all posts
monyet_2015 replied at 21-5-2016 08:12 AM
Acong! apa dia Flying Spaghetti Monster ini?.. dalam perjalanan minda aku di alam semesta aku ad ...

dunia ini dicipta oleh makhluk nie........ depa dok gali batu sbb nak buat planet lain......


mana depa ada masa nak pedulikan manusia?  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

20-4-2024 01:01 PM GMT+8 , Processed in 0.066972 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list