CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: orsay1

Siapa Datin Seri Sophia ni?

  [Copy link]
Post time 12-10-2018 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 20-7-2016 04:30 PM
tak tau nama suami datin sophia ni.. tapi penah terjumpa dato agak berumur.. dan DS ni ada anak pere ...

Datuk Anifah Aman kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-11-2018 08:13 PM | Show all posts
stock perempuan simpanan ,stok geli2 yg diangkat  jadi isteri . Kerja kangkang    follow nafsu laki , kerja menghabiskan duit . Sumbangan kpd masyarakat tahap tahi babi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Weiii! Dah jadi Mrs. Universe Malaysia dia ni
Tahun depan compete kat China
Muka pelesu sgt
For a 40 yo, muka dia npk tua
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 11:54 AM | Show all posts
SummerAutumn replied at 17-11-2017 12:35 AM
Sakan menyeksi. kdg2 terpikir gak cemana deme blh tangkap jerung2 besar. Mcm ds sophia, nadiafatma.. ...

Kalau biasa follow berita berkaitan social circle TA, bukan mudah nak 'masuk line' merebut hati beliau ya
Banyak tapisan, sekatan, halangan, kekangan, rintangan, dugaan, onak duri dan teka teki yang harus mana2 perempuan perlu tempuhi demi merebut jantung hati TA
Kalau meolls jadik Social Climber dah lama tarik diri..TA punya social circle bukan calang2 yachhhh, ramaiiiii penasihat-BFF-Ejen 007 keliling heolls bab2 pilih jodoh ni...

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2019 12:03 PM | Show all posts
nadiafatma tu jd wife sapa
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tengok few order cakes from her. Review kata sedap.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-12-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora_29 replied at 23-12-2019 11:54 AM
Kalau biasa follow berita berkaitan social circle TA, bukan mudah nak 'masuk line' merebut hati be ...

But social life heshe pun boleh tahan jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2019 10:24 AM | Show all posts
SummerAutumn replied at 28-12-2019 10:47 PM
But social life heshe pun boleh tahan jugak...

Well, meolls tak sure apa jenis lifestyle hidup heshe selama ini kaya, ada rupa, royalti family, surrounding by many relatives and friends yang lebih kurang macam heshe pada pendapat meolls ada life circle yang berbeda dari kita2 yang marhaen ni...kalau tengok bebenang heshe ada jak lack image hasil zaman muda mudi heshe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 09:24 PM GMT+8 , Processed in 0.058337 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list