CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: orsay1

Siapa Datin Seri Sophia ni?

  [Copy link]
Post time 1-6-2016 11:13 PM | Show all posts
qiqi replied at 1-6-2016 04:26 PM
hahahha..thread dwe dh kena humban dlm stor...thread pesal & adik bradik pun ttiba hilang ditangan ...

haah la baru perasan thread adik-beradik tu dah takde. thread yang HOT jugak tu kan. pun kena humban gak!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2016 04:52 PM | Show all posts
bagus la thread 3 beradik tu dah kena humban...mcm poyo je memasing..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 04:55 PM | Show all posts
x tahan aku tgk pesal tu duk selpui..gigih bebenor lah pakcik duda budjet hot ni nak upkan diri
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 06:14 PM | Show all posts
perghh...3 beradik tu pun kena jugak ke? ape je pun yg org share kat situ
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2016 09:42 AM | Show all posts
someone kena la bukak benang baru ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2016 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatttttt
Semua kena buang???
Semua kat thread nih jer lah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-6-2016 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmmmmmn.      

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 3-6-2016 04:24 PM
Whatttttt
Semua kena buang???
Semua kat thread nih jer lah

dear ..their relative pun pernah jengah thread berkaitan dia and gave comment.. so i guess other thread berkaitan mereka logik juga hilang dihapus tgn ghaib. Mungkin previous DWE's thread takde pagar.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2016 06:50 AM | Show all posts
ummm Thread DWE dah kene remove? sorry I pon tatau, mungkin pasal kes tengah berlangsung kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 07:57 AM | Show all posts

Angela Karto and Erwin Azizi
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 08:04 AM | Show all posts
yipun_78 replied at 8-6-2016 07:57 AM
Angela Karto and Erwin Azizi

lain pulak muka Erwan kat sini...heheh.
untung la bini2 org kaya2 ni kan...bersosial berfashion je keje..bila la kita nak rasa gitu...lalalalalala
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 8-6-2016 08:04 AM
lain pulak muka Erwan kat sini...heheh.
untung la bini2 org kaya2 ni kan...bersosial berfashion j ...

Fyi Angela tu memang datang dari fam yang kaya gila. Kawen pulak dengan lelaki kaya
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 09:23 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 09:38 AM | Show all posts
kesiannya tgk mak2 datin nih... kesian jugak tgk dato'2 yg punya wife seksi yg boleh tayang body utk tontonan org ramai...

Moga insaf satu hari nanti.. dah 40s kan.. bila2 masa jer..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 12:02 PM | Show all posts
melinda_kerr replied at 8-6-2016 12:20 AM
dear ..their relative pun pernah jengah thread berkaitan dia and gave comment.. so i guess other t ...

Hmm jenguk forum ni pun semata2 nak tau kes DWE ni.. nampaknya kes ini masih misteri lah.. sapa la tangan2 ghaib tu ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 09:19 AM | Show all posts
yipun_78 replied at 8-6-2016 07:57 AM
Angela Karto and Erwin Azizi

bukan erwin ni ade isteri dah ke nikky azura tu kalo x silap..ni second wife ke or dh dh cerai dgn isteri lame? huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2016 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
cucuq replied at 20-6-2016 09:19 AM
bukan erwin ni ade isteri dah ke nikky azura tu kalo x silap..ni second wife ke or dh dh cerai dgn ...

Tu erwan kan? Adik beradik u ols
Nikky and angela biras
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 10:01 AM | Show all posts
lotionmilo replied at 20-6-2016 09:24 AM
Tu erwan kan? Adik beradik u ols
Nikky and angela biras

oo..nikky and angela biras... pusing2 situ je derang ni.. itu yg geng2 org kaya..heheh. best jugak tgk spa nik ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 05:22 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 05:27 PM | Show all posts
zameyla replied at 18-5-2016 04:58 PM
mak aiihh....baik bugil terus....

mengalir je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 07:57 PM GMT+8 , Processed in 0.077152 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list