CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: orsay1

Siapa Datin Seri Sophia ni?

  [Copy link]
 Author| Post time 21-7-2016 09:35 AM | Show all posts
babysolaris replied at 20-7-2016 10:32 AM
mcm muka su qi sikit.. bibir bengkak hehe

eh ye laaaa muka mcm pelakon cina tu kann
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2016 10:52 AM | Show all posts
Adoi... jadik sapa laki minah ni...
Penat aku selak sampi ke belakang..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2016 11:57 AM | Show all posts
tompie replied at 21-7-2016 10:52 AM
Adoi... jadik sapa laki minah ni...
Penat aku selak sampi ke belakang..

tak tahu uolssss.. puas godek sana sini tetap tak jumpaaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 01:23 PM | Show all posts
biskutmayat replied at 15-7-2016 11:48 AM
Datin E tiada tandingan. Body dia untuk umur macam tu kira masih tip top laa walaupun pakaian sokmo  ...

muka datin e mmg cantik
tapi iols tak tahan la dgn pose 80s dia yg sokmo mendongak tu
setiap kali nmpk pic dia msti nak ikot dongak sama
apakah
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:33 PM | Show all posts
woobin^^ replied at 21-7-2016 01:23 PM
muka datin e mmg cantik
tapi iols tak tahan la dgn pose 80s dia yg sokmo mendongak tu
setiap kal ...

Maksudnye darah model ade mengalir dalam tubuh tu..
Natural
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2016 02:37 PM | Show all posts
woobin^^ replied at 21-7-2016 01:23 PM
muka datin e mmg cantik
tapi iols tak tahan la dgn pose 80s dia yg sokmo mendongak tu
setiap kal ...

Muka datin e ni exotic. Haah tapi pose dia asyik sama jahh. At least we know that she is not trying so hard to be beautiful. Setakat dongak mcm tu je dh nampak cantik
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-7-2016 08:25 PM | Show all posts
😎 🙊🙈🙈🙈
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2016 10:17 AM | Show all posts
biskutmayat replied at 21-7-2016 02:37 PM
Muka datin e ni exotic. Haah tapi pose dia asyik sama jahh. At least we know that she is not tryin ...

dongak n nganga mulut sket ye hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2016 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Duit bykkan tak cantik pun bole cantik....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 01:17 PM | Show all posts
daring semacam..dah mcm playboy model
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah diaaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2016 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ini bini anifah aman
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2016 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah wah wah sexynye. Boleh gang ngan m ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2016 02:28 PM | Show all posts
omg ye ke wife menteri ittewwww?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 10:35 AM | Show all posts
pose2 dongak tu adalah taktik untuk cover kedutan di leher.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 10:36 AM | Show all posts
btw.. aku stuju gak ngan forummer kat atas tadi, kita hijack benang ni citer pasal EH. btw she is no longer a datin, so tak perlu la guna shortform DWE ittew lagi yaaa.. no more Datin Wira..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2016 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
gayahgedik replied at 10-8-2016 10:35 AM
pose2 dongak tu adalah taktik untuk cover kedutan di leher.

Hahaahhahaha..setuju
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 02:49 PM | Show all posts
Perabih duit utk cantik, tp aku tenguk x cantik pun..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2016 12:05 PM | Show all posts
Edited by orsay1 at 24-8-2016 12:07 PM
benfoster45 replied at 29-7-2016 10:29 PM
Adakah ini bini anifah aman

yeke bini anifah aman? lama dah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 03:18 PM | Show all posts
ye ke???


igt dah de jwpn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 74654 Replies : 3005
Anzalna Oh Anzalna
URUHAAnzalna Oh Anzalna
Views : 13248 Replies : 63
“Nelydia sudah free hair? (tidak bertudung),” Nelydia Senrose berbadminton tanpa tudung
chacon“Nelydia sudah free hair? (tidak bertud
Views : 8545 Replies : 12
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12228 Replies : 86
Kambing, virgin & vegan
kutaqKambing, virgin & vegan
Views : 6628 Replies : 28
Reptilia
InezkhalidiReptilia
Views : 8057 Replies : 32
Cinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup putuskan hubungan dengan ibu bapa demi berkahwin lelaki 80 tahun
YgBenarCinta itu buta:Gadis 23 tahun sanggup pu
Views : 3955 Replies : 38
Emmm ?
RemydaEmmm ?
Views : 3072 Replies : 16
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41812 Replies : 259
Meow & Otomen Yang Caring
URUHAMeow & Otomen Yang Caring
Views : 6035 Replies : 30

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 12:36 AM GMT+8 , Processed in 0.077175 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list