CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1932|Reply: 9

Piala Thomas: Malaysia Juara Kumpulan C

[Copy link]
Post time 17-5-2016 07:13 PM | Show all posts |Read mode
Oleh : TS LOO






Malaysia muncul juara Kumpulan C kempen Piala Thomas selepas menewaskan Korea Selatan 3-2 dalam aksi terakhir di Pusat Sukan Kunshan, sebentar tadi.




Ketiga-tiga mata skuad lelaki negara diraih menerusi acara perseorangan dengan Datuk Lee Chong Wei, Iskandar Zulkarnain Zainuddin dan Chong Wei Feng berjaya mengatasi lawan masing-masing.




Bagaimanapun, percaturan skuad negara dalam acara beregu yang memecahkan gandingan sedia ada selepas sedar dengan kekuatan dimiliki beregu Korea tidak menjadi apabila Goh V Shem-Koo Kien Keat dan Tan Boon Heong-Tan Wee Kiong gagal menyumbang mata.




Apa pun, kemenangan itu menyaksikan Malaysia bakal diletakkan sebagai pasukan pilihan pada undian suku akhir yang akan berlangsung malam esok - sejurus tamat aksi terakhir kumpulan untuk sesi malam.- CARI Infonet





berita selanjutnya : http://www.bharian.com.my/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2016 09:03 PM | Show all posts
tahniah

malaysia juara kumpulan C

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 09:06 PM | Show all posts
sapa lawan MY suku akhir nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawan Malaysia mesti naib juara kumpulan A, B & D
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 10:48 PM | Show all posts
Edited by dauswq at 17-5-2016 10:49 PM
F685 replied at 17-5-2016 10:46 PM
Lawan Malaysia mesti naib juara kumpulan A, B & D

ooo tak lawan china/indon la lg..
sib baik

tp keberangkalian lwn jepun tu mgkn ade

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Iskandar bermain baik tadi.

Ranking 36 tewaskan pemain ranking tinggi plus rekod pertemuan memihak lawan.

Sayang team UC tewas pd Denmark.
Jin Wei ada masa depan yg baik.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-5-2016 10:40 AM | Show all posts
harap boleh menang.... lama x MAS x menang piala ni woi... dlu meriah tgk piala thomas ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 10:50 AM | Show all posts
tahniah malaysia..!!! aku xtau nk tgk ke x time quarter nnt.. aku tgk jer, mesti kalah...eloklaaa aku buat tatau mcm skrg..tau tau jer menang...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2016 11:40 AM | Show all posts
makshu replied at 18-5-2016 10:50 AM
tahniah malaysia..!!! aku xtau nk tgk ke x time quarter nnt.. aku tgk jer, mesti kalah...eloklaaa ak ...

better jgn la maksu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 11:44 AM | Show all posts
sama ada jepun/thailand/chinese taipei
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 03:51 AM GMT+8 , Processed in 0.758009 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list