|
[V25]#FAZURA - Tetamu MELETOP jam 9 mlm bersama Fattah. Jam 10 mlm ep. 18 #heros
[Copy link]
|
|
apedehal replied at 21-6-2017 01:29 AM
Episode smlm mmg hauk ya dura.. iols tidur ja smlm lg best
mmg hauk episode smlm chuolls, tak nmpk ke iolls merempan mengeji maikel ang smlm ....hahaha |
|
|
|
|
|
|
|
garnierblue replied at 21-6-2017 01:29 AM
Khenn..nmpk nana dgn IM nuat homework. Iols pn ok je dgn nanil.dh mmg nabil pn penyeri meletop tu; ...
iolls nampak mek jenna chuolls tgh semangat betul nk berlakon dgn bung fath utk coffee prince ek...semangat lain macam... |
|
|
|
|
|
|
|
kah3 helok jah setad dan nana mengacara. tak perlu terbahak2 dan terkinja2, masih boleh mengusik guests! |
|
|
|
|
|
|
|
Jeng jeng jeng
|
|
|
|
|
|
|
|
walaupun IM Ashraf nmpk kekok mengacara tapi spontan.je dia usik2 kakfaz & fattah.
|
|
|
|
|
|
|
|
btw,kalau shooting drama kat oversea,kuasatek pictures mat noor kadir memang champion.rindu drama2 kuasatek ni.
harap2 kuasatek buat drama balik n ambik fazura berlakon utk come back dorang.
|
|
|
|
|
|
|
|
Iolss perasan HSC ni xde pun promote kat Astro sngt kan. Mcm datang rancangan2 kat Astro. Kalau drama lain ade je dtg kat rancangan Astro. Mcm citer akan dtg ni mencintaimu photographer tu siap dtg rancangan Ad dhuha bagai. Dulu pun shmp ade pergi motif viral bagai. Tapi HSC ni dtg kat meletop je. Ke sebab drama ni tak payah promote org still tengok.. |
|
|
|
|
|
|
|
X sangka imam muda pon pandai buat punchline
|
|
|
|
|
|
|
|
Masalahnya, siapa yg hadir resepsi tu? takkan cuma dorang dengan mak bapak ian tapi kan, scene overseas tu sangatla sendu
|
|
|
|
|
|
|
|
Aduradura replied at 21-6-2017 01:32 AM
iolls nampak mek jenna chuolls tgh semangat betul nk berlakon dgn bung fath utk coffee prince ek ...
Coffe prince start bila??gigih dah mek jenna berxcercise..demi mike..demi coffee prince katenye... |
|
|
|
|
|
|
|
sedap plak suara Faz nyanyi tadi.
soothing. |
|
|
|
|
|
|
|
missrina replied at 21-6-2017 02:45 AM
Coffe prince start bila??gigih dah mek jenna berxcercise..demi mike..demi coffee prince katenye...
Haruslah dia exercise sbb watak heroin asal coffee prince kurus ya. Eunhye |
|
|
|
|
|
|
|
DyBBora2 replied at 20-6-2017 11:04 PM
scene yg mn chuolsss?
https://www.instagram.com/p/BUtHm0rF8Ci/
Cara su tunjuk mcm kena sentuh hidung tp fa buat tak kena pun jari dgn hidung. Mcm sekadar tunjuk je |
|
|
|
|
|
|
|
doublethread replied at 20-6-2017 11:00 PM
Hari tu, hari tu. Hari ni, hari ni kot
"Surprise lagi? I love surprises" - medina.
Waktu meletop pun asyik nak surprise je taknak bgtau |
|
|
|
|
|
|
|
chuols tak rasa ke rumah parent ian kt amsterdam tu mcm berhantu? motif scene kahwin 4 org jah? rumah sunyi sepi? |
|
|
|
|
|
|
| |
|