|
Reply #687 miss_mulan77's post
oo..yeke?okes...xsabo nk g r0mbongan cik kiah...
k0npem kec0h abesss
esk igt nk usha2 tempat...penat pakse membe g...tp xtao r jd g ke x sbb die nk g klcc...
arap2 die larat nk layan ak yg telah diejek n |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #702 mariss's post
YUp.. dari isnin sampai jumaat kul 9-6pm jer... diorg ckp in korea keje 5 hari jer... tapi biler me tanya ngan sonsaengnim dia kata mana ada..![](static/image/smiley/default/3shakehead.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
ala..aku sanggup cuti lak nk g wakkakaka![](static/image/smiley/default/titter.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
mmg tkde harapan la nk gi klau weekdays... ![](static/image/smiley/default/mad.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #707 skymania's post
aku mase tuh cam pelik jer... tapi buat bodoh je ler.. sah2 yg ckp tuh pun bukan orean... org sini gak...:@ |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #709 skymania's post
tu ler.. nak jer aku ckp bahasa korea... tapi tak yah ler.. buang karan aku jer... tapi aku dah hasut2 suh sonsaengnim pi situ.. siap suh dua2 sonsaengnim aku lagi.. aku ngadu kat dia pasal staff situ kerek.. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #711 rukiaichigo's post
agak2 ssh x nk carik jln g sane klu jln kaki?
ak takut membe ak bising jew penat jln... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #712 cajAzhari's post
x susah maner pun... me keluar je dr bgnn suria klcc tuh. kalo mu naik putra g klcc, mu g the other side of that... then mu keluar... lps keluar tuh, me ikut je spjg jln kat luar tuh... then mu akan nmpk satu t-junction yg besar and kalo mu tgk kat atas tuh, ada rail monorel... then mu kena lintas jln tuh. kat junction tuh mu akan nmpk satu show room juar mercedes. mu g la bgnn blkg show room tuh. mu akan nmpk la menara hap seng tuh... later mu masuk jer dlm tuh and mu akan nmpk korea plaza tuh from the main lobi!! bg me la, me ni x kisah pun kalo berjalan. yela, sambil excercise kan!! tp x jauh maner la, jgn risau....
pssst ok la, nk tido dh nih. esok kena keje lak!! slmt mengemas ek ^^ |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #713 rukiaichigo's post
okai..if ak sesat,ak meses k0..hehe |
|
|
|
|
|
|
|
omona, tak abish agik ke citer tpt ni.. tu ler, me rasa aa kan kalo kita yg keje kat sana, sure ramai customer taw lelebey kalo kena ngan ayat si Jean, miahaha dok pomot abis2an soh tgk concert kat 2 org mamat chinese (byuntae lak mamat tu siap ngan bujang) ![](static/image/smiley/default/titter.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #714 cajAzhari's post
okay, kalo mu sesat just call me!! ![](static/image/smiley/default/titter.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
alamak lupa ar nk amik arahan cm ner nk g korea plaza nie ...
sesape blh bg tau x cm ner nk g sana |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #718 ki_aries's post
baca post rukia kat atas tu.. |
|
|