|
On-air 온에어 ~ Park Yong Ha, Kim Ha Neul~ Sesi Borak2..
[Copy link]
|
|
Originally posted by ayie77 at 4-3-2009 10:32 AM ![](http://eforum9.cari.com.my/images/common/back.gif)
lagu tu sedap banget neee.......
yelah ayie... suka dengarrr |
|
|
|
|
|
|
|
allo ayie,limau n hana..:victory: lma xmsuk cni.adakh korang msih mngenaliku?? huhu..![](static/image/smiley/default/shy.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #283 Hana_Hirokawa's post
tul limau pon ada nmpk muka budak2 tu..dlm GD pon hong ki ada mention yg drama ON AIR ni guna lagu diorg..hehehe..
thanks hana ssi.. terus seduttt |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #284 wonto's post
wonto... rasanyer masih kenai ... mana mu gi selama nie?..
![](static/image/smiley/default/titter.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #285 wonto's post
wonto ssi.. aurumanhaeyo.. nomu bogoshipo.. mu dah kawin ker kekeke... lama tak npk? |
|
|
|
|
|
|
|
Balas #287 limau\ catat
hehe...dh kwin la.ya la,xkeja..dk umah ja.mn ada pitih nk main tenet.![](static/image/smiley/default/cry.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Balas #287 limau\ catat
kwin... lma xmsuk cni.rndu btul.. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #276 Hana_Hirokawa's post
thanks hana..
thanks ayie...
tu la..dgr sori asal lagi best kan...![](static/image/smiley/default/loveliness.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Balas #292 Hana_Hirokawa\ catat
mn ada msali..mcm sali ja.. best x cite ni??ari 2 ada cina kt kdai cd promote tp xbli pn.dk tggu nk bli cite star's lover.hana dh tgk?? |
|
|
|
|
|
|
|
Balas #294 limau\ catat
semestinya...tgh tggu gji msuk ni.ps2 nk pi brong cite korea.dh lma peram ni..![](static/image/smiley/default/lol.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #294 wonto's post
tulah... best tau, lebih 2 lagi mu yg dah lama tak muncul...
![](static/image/smiley/default/loveliness.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #293 wonto's post
stars lover tu choi ji woo kan? blom agik.. nanti me rikie2 dulu kalo best baru wat koleksi.. adoi kat umah tu tah mcm2 citer beli tp tak tgk2 pun... wat pekasam .. citer On Air ni me rasa rating takde aa high tp not bad kot.. pengubat windu pada Park Yong Ha oppa.. ![](static/image/smiley/default/titter.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
tu le nasib dah ending time tu...![](static/image/smiley/default/titter.gif) |
|
|
|
|