|
♥~SS501 Chapter 4~♥ FanMeeting 3rd Sept 09_ One World Hotel
[Copy link]
|
|
nite, dgrnya ada parking OU bley access trus ke parking hotel naek hotel..betul ke?..ai konpem sampai awal, tp sure pening nk carik parking!dgr cte fans singapore ramai dtg...
biniwills Post at 2-9-2009 11:03
mmg ada access dr OU gie hotel parking tp nite tak penah wat.sbb nite slalu ajer park kat plaza ibm sebelah tv3. |
|
|
|
|
|
|
|
binie
gilir2 pegang bod tu aaa ahahaha kang tak sempat nk snap2 pic... huih wiso aaa ramai owang time me dtg.. takut aje hajat tak kesampaian.. andweeeeeeeeeeeee....
Album Title: Shiny V ...
Hana_Hirokawa Post at 2-9-2009 12:41
uuu...ai mmg rasa ramai dtg...tak taulaa dpt ke tak...fans sngapore ramai turun ni hana.....no prob gilir2 pegang bod...pastuh gmbr kita wakafkan...
ni ke albumnya nk kena bli esk...al maklumlaa ai all ni tertinggal ckit SS sbb concntrate lebey kat umah sblh... |
|
|
|
|
|
|
|
2264# biniwills aku mmg tak tau la ..leh dpt masuk ker tak?? arap sempat la nak kejo..
1000 jeh neh... |
|
|
|
|
|
|
|
binie
bukan album ni daaa... ni tah just sore diaorg jadik ringtone kekek... |
|
|
|
|
|
|
|
yorobun.. jgn patah semangat walopon high risk kita esok. tp arap2 aweks bertudung akan jadi perhatian oppadel ... deme mesti dah taw kita sume pose.. sure respect kat team2 kita nih.... jgn lupe pakai mask.. maklum ler ramai owang tah dari mana negara datang serbu... me rasa fans oversea mau aaa dtg awal pagi... wuwuw giler aaa nk gi pagi2... |
|
|
|
|
|
|
|
yorobun...gud luck ler saper2 yg pg...klu dpt pg awal lg bgs...amik saf pertama lebey afdal tatap muker oppadel jarak dkt...bkn sonang deme nk dtg wat fanmeet neh...klu cons pon lom tentu dpt polok ci ...
se7enstarz Post at 2-9-2009 13:05
SEBEN, dia akan jadik nightmare kalo ramai sgt, pastu event tu dibatalkan...time time tu gak ai terkam oppa! |
|
|
|
|
|
|
|
binie
ko jalan menghala ke damansara ... me penah gi skalik aje ikut KL, tu yg haremmm tak gheti nk bg direction
|
|
|
|
|
|
|
|
{:2_74:} yg me taw kalo dari jepun tu sure stok2 ajumma yg kayo rayo.. sume tempat deme folo n terjah... jeles tul kekekeke.. |
|
|
|
|
|
|
|
{:2_74:} yg me taw kalo dari jepun tu sure stok2 ajumma yg kayo rayo.. sume tempat deme folo n terjah... jeles tul kekekeke..
Hana_Hirokawa Post at 2-9-2009 13:16
ye ke?kalo ajumma kekdahnya...kita ni lagi aa advantage, dhlaa muda belia...(kena bajet2 dongsaeng ngn oppa, xle ngaku kita noona), x cekci lak tu, supan, ledo suka yg supan2... |
|
|
|
|
|
|
| |
|