|
salam..
ader minat kaa...
hanya modal mula...
dapur sate (gas)
stok sate + kuah (1000 cucuk)
resipi warisan...boleh ckp sate kajang pun kalah (my customer review...hehehe)
keje mudah...
untung boleh tahan...
email ([email protected]) atau pm
nnt sy attach proposal + gambar + cashflow n etc |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #1 chunhyang's post
|
|
|
|
|
|
|
bisnes yg bagus... teruskan... tahniah.. |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #2 True-X's post
bajet mula hanya rm500,
banner saya kasi free,
nk mula biz nie..tak yah la nk vouge sgtkan...
janji ader imejn produk boleh jual..
terutama sate..intai2 lokasi yang best ckit...
konsep senang jer...cari mn2 restoran yang betul2 ramai pelanggan...mtk sewa tapak dan mula jual...start pukul 4/5 ptg...500 cucuk sehari gerenti jln la..
saya kata keje mudah sbb...sate dan kuah sykt dah supply...
dapur sate plak tak pakai arang...pki dapur ala2 mcm bakar otak2
rasa? ermm...setakat nie review yg kami dpt...rasa sate tak der beza...
tp kt boleh hl-light kat cni...cr nie lebih sihat dr pki arang la..
nk apa2 info boleh email/pm saya k |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #2 True-X's post
bajet mula hanya rm500,
banner saya kasi free,
nk mula biz nie..tak yah la nk vouge sgtkan...
janji ader imejn produk boleh jual..
terutama sate..intai2 lokasi yang best ckit...
konsep senang jer...cari mn2 restoran yang betul2 ramai pelanggan...mtk sewa tapak dan mula jual...start pukul 4/5 ptg...500 cucuk sehari gerenti jln la..
saya kata keje mudah sbb...sate dan kuah sykt dah supply...
dapur sate plak tak pakai arang...pki dapur ala2 mcm bakar otak2
rasa? ermm...setakat nie review yg kami dpt...rasa sate tak der beza...
tp kt boleh hl-light kat cni...cr nie lebih sihat dr pki arang la..
nk apa2 info boleh email/pm saya k |
|
|
|
|
|
|
|
Rasa minat lak>
1. Kat mana boleh dapat supply? Kalau kat KL di mana?
2. Berapa marginnya?
3. Kos-kos lain, ada kos tersembunyi ke?
4. Barang-barang tu dapat terus ke atau konsaimen (Cth : Dapur, Tong Gas, Meja dsb?
5. Supply untuk sate dan Kuah aje ke? Timun, Bawang, Beg Plastik, Packaging bagaimana?
6. Kena bayar Royalty kat owner ke mcm Franchise tu?
7. Supply berterusan, kalau habis kat mana nak cari?
8. Boleh buat secara kecil2an sahaja ke?
9. Kalau nak testing, kat mana dah ada dijual? Jgn tokey aje kata best, belum rasa belum tau? Sate memang faberet aku..
10. Konsep take-away ke atau dine-in.
Ishh..byk soklan ni coz minat leah...Jwp le cepat... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #7 sambablacen's post
Rasa minat lak>
1. Kat mana boleh dapat supply? Kalau kat KL di mana?
2. Berapa marginnya?
3. Kos-kos lain, ada kos tersembunyi ke?
4. Barang-barang tu dapat terus ke atau konsaimen (Cth : Dapur, Tong Gas, Meja dsb?
5. Supply untuk sate dan Kuah aje ke? Timun, Bawang, Beg Plastik, Packaging bagaimana?
6. Kena bayar Royalty kat owner ke mcm Franchise tu?
7. Supply berterusan, kalau habis kat mana nak cari?
8. Boleh buat secara kecil2an sahaja ke?
9. Kalau nak testing, kat mana dah ada dijual? Jgn tokey aje kata best, belum rasa belum tau? Sate memang peberet aku..
10. Konsep take-away ke atau dine-in aje?
11. Kena buat agreement ke?
12. Kalau dapat order yang byk camne? Ada function ke, Rumah Terbuka? Main order ribu-riban, boleh cater ke?
Ishh..byk soklan ni coz minat leah...Jwp le cepat... |
|
|
|
|
|
|
|
sate kajang tu sedap sgt ker?
saya rasa tak sedap mana pun.
ade ker hidang kat org sate yg sejuk. mcm keluar dari peti ais.
kalau u serve sate panas2, mmg la sedap.
mcm best nie. saya simpan buat reference yea. |
|
|
|
|
|
|
| |
Category: Belia & Informasi
|