barfi Publish time 24-2-2016 01:10 PM

All about adik lofa: ameera

Edited by nuryakmal at 3-6-2017 05:48 PM

uh, tiba-tiba sahaja tadi nama adik kepada Neelofa iaitu Nur Ameera cukup hangat diperkatakan, kami pun usha la apa yang Ameera dah buat?
Rupa-rupanya beliau telah dikecam oleh netizen gara-gara memberikan pendapat mengenai sekolah dan guru kerajaan.Ameera yang belajar di sekolah swastaantarabangsa menganggap cikgu di sekolah kerajaan tidak mampu untuk berfikir di luar kotak dan melakukan pekerjaan dengan cincai.http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/ARTIS%20MALAYSIA%202/adik%20neelofa%20komen%201.jpghttp://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/ARTIS%20MALAYSIA%202/adik%20neelofa%20komen%203.jpghttp://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/ARTIS%20MALAYSIA%202/adik%20neelofa%20komen%204.jpgNyata pendapat peribadi Ameera itu tidak dapat diterima baik oleh masyarakat dan ada yang melabelkan beliau terlalu berlagak.Namun, ada juga dikalangan pengguna media sosial yang bersetuju dengan Ameera dan menegaskan tidak salah untuk beliau menyuarakan pendapat sebegitu.

barfi Publish time 24-2-2016 01:12 PM

Edited by barfi at 24-2-2016 02:22 PM

https://youtu.be/EKdaXMFRg9MEKdaXMFRg9M

Ni video yg ameera buat perbandingan antara gov school dan international school.

Budak ni bajet bijak padahal budak lagi

ellejo Publish time 24-2-2016 01:12 PM

wow tetek

maxim Publish time 24-2-2016 01:12 PM

tu tudung neelopa ke die pakai? kecik bebenor nmpak tetek serupa ko bogel terus jah

kembangbunga Publish time 24-2-2016 01:14 PM

Sorry.. Memang x berkenan dgn lopak & family.. Terlalu show off kemewahan. Lama2 meluat.

bambimbom Publish time 24-2-2016 01:17 PM

kemewahan berlebihan membawa kebodohan melampau!! ioll suke ayat ni...

spenderterselit Publish time 24-2-2016 01:19 PM

Kejadahnya tu pkai tudung tapi kopek selambak tunjuk kat orang

lil_honey Publish time 24-2-2016 01:19 PM

family dia ni ade masalah ke eh? selalu cipta kontroversi...

tgk bahasa dia adik dulu macam minah rempit jadi macam tak sangka diorang dari family yang mewah.

lil_honey Publish time 24-2-2016 01:21 PM

beli barang kat sephora dekat 4k...tapi still tak boleh nak beli hati dan budi...
money can't buy class and happiness.

barfi Publish time 24-2-2016 01:21 PM

spenderterselit replied at 24-2-2016 01:19 PM
Kejadahnya tu pkai tudung tapi kopek selambak tunjuk kat orang

Iols dah buang gambo tudung kopek selambak dia tu. Sbb kang org fokus situ je. Kita nak highlight isu dia lantang bersuara ni. Ajet2 dah bijak sgtlah tu budak ni

beatgirlX Publish time 24-2-2016 01:24 PM

sian....moga diberi hidayah la kat family ni

mzzenma Publish time 24-2-2016 01:27 PM

Dia pernah pergi sekolah gomen x? Ke dari kecik dah skool international?

barfi Publish time 24-2-2016 01:28 PM

mzzenma replied at 24-2-2016 01:27 PM
Dia pernah pergi sekolah gomen x? Ke dari kecik dah skool international?

Dia pernah sekolah di Sekolah Kebangsaan Ibrahim Pasir Mas kalau tak silap

munchkin Publish time 24-2-2016 01:30 PM

Aku fokus apa dia cakap hukan baju kopek apa bagai like the other thread dok cari celah seluar kakak dia.

She has got a point. That is based on her opinion. Ada yang betul. So kenapa nak sakit bontot sangat. Pi lah prove her wrong. Dia cakap based on her experience. Dia pun kata ni pengalaman dia tak tahulah sekolah korang cam mana. Munkin sekolah yg dia pergi tu hauk kotor cikgu pemalas. Mmg ada. Tapi kalau sekolah korang bagus kenapa terasa bagai?

Kalau dah nak cari salah orang pastu counter benda tak relevan like her boobs bagai so ke mana nak pergi.
She speaks well for a 15 year old girl.

lilpurplelady Publish time 24-2-2016 01:30 PM

somehow i agree with her

mzzenma Publish time 24-2-2016 01:31 PM

barfi replied at 24-2-2016 01:28 PM
Dia pernah sekolah di Sekolah Kebangsaan Ibrahim Pasir Mas kalau tak silap

Mzz belum tengok video tu so x tau apa yg dia komen

But dia memang lebih sudu dari kuah sikit. Bagi kahwin dengan diva AA baru padan muka.

senahsanasini Publish time 24-2-2016 01:33 PM

mak aihhh tu tetek ke tembikaiii..
selambakkkkk :shakehead3: :shakehead3:

Mizlyn Publish time 24-2-2016 01:36 PM

tangan tu aktif sgt... bila mencengkong jari tu terus ke tetek :lol:

aderaderker Publish time 24-2-2016 01:38 PM

Betul lah tu..
Dia cakap pengalaman dia based on 15 tahun dia hidup dan beberapa cikgu yg dia pernah belajar.
Kalau lofa yg buat cakap macam ni selayaknya dikutuk(macam x biasa ye tak).

Thread lofa dah tak larat nak Kira, thread kakak gesel pipi, thread adik, thread Pak tiri pun ada kat Bod sinun.
Sapa yg obses sebenarnya?:P

ajurina Publish time 24-2-2016 01:38 PM

mzzenma replied at 24-2-2016 01:31 PM
Mzz belum tengok video tu so x tau apa yg dia komen

But dia memang lebih sudu dari kuah sikit....

baru hauknok kalo kawen dgn diva AA....pengsan!...;P
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: All about adik lofa: ameera


ADVERTISEMENT