CARI-HBZ Publish time 3-9-2015 06:21 PM

Kategori Paling Anda Suka di CARI MalayForum






Terdapat pelbagai BOARD di setiap kategori diatas. Sila undi KATEGORI mana yang paling anda suka/minat dan

berikan sebab (tidak kurang daripada 15 patah perkataan akan diberi kredit)


kambinggila Publish time 7-9-2015 01:34 AM

saya pilih gosip sebab kadang kadang tajuk gosip tu boleh menceriakan pagi saya :D

RinIna Publish time 7-9-2015 02:15 PM

Suka peristiwa sebab ada kisah seram yang benar-benar berlaku di atas pengalaman sendiri seseorang itu serta ada juga yang berkongsi cerita melalui keluarga sendiri serta kawan-kawan. Saya suka baca ketika saya tiada kerja hendak dibuat walaupun saya merupakan seorang yang penakut. Sekian. {:mlbigsmile:} {:runo

khailya Publish time 8-9-2015 02:16 PM

peristiwa la.. sbb suke bace kat MPS :)

maharani_gebu Publish time 9-9-2015 11:18 AM

pilih gosip sebab gosip kat sini lebih details, advance dan banyak bukti nyata... team csi pun superb beb... :C

skyreds Publish time 15-9-2015 02:15 PM

Hiburan - just for fun

Isu semasa - syok tgk porumer2 berdebat ;P

Sukan - my lifestyle

Peristiwa aka misteri/paranormal - bile baca ... masa berlalu dgn pantas bile di opis {:singo

miskay Publish time 24-11-2015 01:48 PM

melekat kat mps je kekdahnya. kekadang pergi bod sejarah
pastu baru la jalan merata. patah balik mps.
mps tetap di hati

Senja#merah Publish time 2-4-2016 12:09 AM

Saya suka isu semasa dicari kerana apa yang dilontarkan oleh setiap forumer adalah isi hati mading-masing,manakala di bod gossip kenamaan pula gosipnya begitu telus dan di bod lagenda mitos dan sejarah pula banyak sejarah yang saya tidak tahu malah pandangan setiap orang pun sanggat berkesan dengan situasi yang dibincangkan

boobam Publish time 16-8-2016 01:51 PM

hiburan. politik n semasa

meesha9501 Publish time 4-10-2016 12:44 PM

opkos gosip...hehe

meesha9501 Publish time 4-10-2016 12:45 PM

opkos gosip...hehe

aku.semut.merah Publish time 3-3-2017 08:42 PM

Memandangkan aku dok luar dari Mesia, sudah semestinya aku suka ruangan Isu Semasa. Selain tu aku suka menjoyah kat ruangan gosip ;P

ajiqah Publish time 16-8-2017 01:07 PM

saya suka masuk forum cari Isu Semasa. banyak information/new yang hot dan member feedback yang menarik untuk dibaca. tapi overall forum cari memang best!

dr1234 Publish time 20-10-2017 02:05 PM

gossip gossip gossip

dr1234 Publish time 20-10-2017 02:05 PM

aku.semut.merah replied at 3-3-2017 08:42 PM
Memandangkan aku dok luar dari Mesia, sudah semestinya aku suka ruangan Isu Semasa. Selain tu aku su ...

menjoyah...hahahaha.lama tak dengar nama joyah tu

orgsepang Publish time 14-2-2018 01:19 AM

Isu semasa sebab sangat lengkap dengan maklumat dari pelbagai sumber {:1_152:}{:1_152:}

thehakims1 Publish time 7-3-2018 10:11 PM

Pilih gossip forum terbaik.
Boleh hilangkan stress sambil makan pop corn garett ha ha ha

watymuchaz Publish time 17-3-2021 10:27 AM

Board gosip n isu semasa. Csi cari bukan kaleng2 reputz pon byk cedok kat sini.senang jadik reputz zmn skrng cedok je kat mana2 x de kredibiliti pon hentam je. X leh blah lagi boleh cedok benda2 sampah kat ig retis
Pages: [1]
View full version: Kategori Paling Anda Suka di CARI MalayForum


ADVERTISEMENT