ogyrosli Publish time 18-2-2011 10:10 AM

Mesin Buat Printing T-Shirt

Saya tak tahu betul tak boleh park post kat sini. Tapi saya betul-betul nakkan bantuan anda semua.
Begini.

Saya ingin menolong seorang saudara, dia grad dalam bidang graphic dari kolej swasta. tak ada kerja. jadi, saya ingin membantu dengan share business print t-shirt.

apa mesin yg diperlukan ? mana nak cari ? berapa harganya ? pelanggan dah ada dah. (saudara kami yg ada souvenir shopkat pusat pelancungan) nakkan bekalan dalam 300 pcs seminggu. sambil tu bila dah baoleh handle kerja tu, nak cari juga pelanggan lain.

minta bantuan anda semua.

terimakasih mod jika benarkan saya tumpang post di sini.

waksir Publish time 24-8-2009 10:30 AM

bncang bisnes mencetak baju

Post Last Edit by ctredzuan at 1-6-2011 06:11

ada sesapa tau kat mane blh aku dapat mesin pencetak baju .... area klang valley la

selain drp air press heat ... ape lg mesin yg ada utk cetak baju ni

sinar_inspirasi Publish time 11-10-2009 10:17 PM

silk screen je.. belajar n guna alat yg betul. .insyaALLAh cantik...

afal1495 Publish time 4-5-2010 12:00 AM

ada sesapa tau kat mane blh aku dapat mesin pencetak baju .... area klang valley la

selain drp air press heat..
waksir Post at 24-8-2009 10:30 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif

yg air press heat lak mana nak cari..??

afal1495 Publish time 4-5-2010 12:12 AM

yg pakai dye Plastisol tuh kira cetak silk screen nyer teknik ker..??

pitot Publish time 18-2-2011 10:43 AM

tanya abg 'google'. Dlm mudah pun ramai yg jual heat press machine. Thread yg dulu2 pun pnah cite pasal tshirt rasenye

ogyrosli Publish time 18-2-2011 02:01 PM

ok pitot, nnt i try mudah. thanks yer :)

dreamer716 Publish time 28-5-2011 11:46 PM

kalau mau cari heat press machine & sublimation printer, boleh kunjungi laman ini..

www.DIYPrintingSupply.com

boleh kata ONE STOP supplier dalam DIY gift printing di Msia kini..

juga ada lagi satu website partner dengan www.DIYPrintingSupply.com, agak menarik juga..

dreamer716 Publish time 29-5-2011 03:01 AM

untuk maklumat tentang heat press machine,
boleh kunjungi laman berikut..

www.DIYPrintingSupply.com
www.HeartBeat.my

kini ada promotion utk heat press machine..
http://www.diyprintingsupply.com/digital-flat-heat-press-package.asp

harga akan naik lagi kemudian.. siapa cepat, dia dapat~

stormseo1999 Publish time 19-6-2023 09:22 PM

Explore our collection of high-quality machines for printing t-shirts. From heat transfer to sublimation, we have the perfect heated press for your needs. Achieve professional-grade prints with ease, thanks to our innovative technology and precise temperature control. Elevate your t-shirt printing business with our reliable and efficient machines today.
Pages: [1]
View full version: Mesin Buat Printing T-Shirt


ADVERTISEMENT