tatod Publish time 9-11-2023 12:58 PM

Bonda Rozita Terkejut Menantu Pergi Umrah Tak ‘Inform’

Isteri kepada usahawan kosmetik terkenal Datuk Aliff Syukri, Datin Shahida memuat naik satu hantaran di Instagram yang memaklumkan dia telah berangkat ke tanah suci untuk menunaikan umrah.


Namun, apa yang mencuri perhatian adalah satu komen yang ditinggalkan ibu mentua Shahida iaitu Bonda Rozita di hantaran Instagram bertanyakan mengapa menantunya itu tidak memaklumkan mengenai keberangkatan mereka.


https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/202311/09/125750ia886hcpt863augh.png




"Ehhh Umrah..? Tak bagi tau mak elok sembang dengan mak pagi tadi??" tanya Rozita.


Datin Shahida kemudian membalas komen Bonda dan memberi alasan bahawa dia tidak sempat maklumkan kerana kelam kabut di pagi hari.


"Ya Allah, lupa tak sempat. Pagi tadi ada wow shop... kelam kabut," balas Shahida.


https://www.instagram.com/reel/CzYmh-ty1-b/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==


Menjengah di ruangan komen, ada antara netizen yang pelik apabila perkara tersebut tidak dimaklumkan kepada Rozita.


Bagaimanapun, ada juga segelintir yang memberikan nasihat agar tidak masuk campur urusan keluarga orang lain.




Sumber: Beautifulnara, IG Shahidaherbs

airmineral Publish time 9-11-2023 01:12 PM

iols speku xbgtau sbb umrah tu adalah benda normal / biasa drg da
kalau yg jrg dpt p umrah sbb kekangan duit, sekali dpt pegi mmg dihebah2kan ya

kerani_je Publish time 9-11-2023 01:58 PM

Datin ni dah berapa kali g umrah dah pun..xde surprise pun nk dikepoh2 kn..Die pun dah x heran n excited nk bgtau2 org..Org byk duit..Untung lerrr..Dpt laki sotong pun xpe la asal hidup kaya raya laki pndai bisnes..Kontroversi si laki buat pun bolayan kn aje asal duit kepuk2..Anak2 sekolah international,nk beranak 1 pasukan bola pun no hal..Bibik pun bersusun..Tiap tahun g oversea london,jepun n umrah..

margo20 Publish time 9-11-2023 02:21 PM

Best nye me time g umrah

ketambangkang Publish time 9-11-2023 02:40 PM

"elok berbual dgn mak pagi tadi"

maknanye boleh je nak bgtau time tu, bukan la x sempat bgtau

lifeline Publish time 9-11-2023 03:14 PM

Edited by lifeline at 9-11-2023 03:16 PM

ketambangkang replied at 9-11-2023 02:40 PM
"elok berbual dgn mak pagi tadi"

maknanye boleh je nak bgtau time tu, bukan la x sempat bgtau
nampak sgt pi umrah ni mcm biasa sgt kan utk depa2 geng byk duit ni
mcm org2 biasa pi hatyai agaknya
dh menyembang pon xde terlintas nk bgtau..dia pon rply kan kt komen tu ckp terlupa nk bgtau kelam kabut ada wow shop tadi..
busy sgt la tu smpai x terlintas nk nyembang dgn mak nya..

tp tula wartawan ni pon nk di jadikan isu/berita



caprisonne Publish time 9-11-2023 03:39 PM

Ni pun nak masuk porem ke..

imransulaiman Publish time 9-11-2023 06:06 PM

Taknak pegi dengan mak mentua lah tu...

JahLupa Publish time 9-11-2023 10:18 PM

Makin bengkak muka bini alip ni. Faktor bambam ke. Lain benor rase

royaldanish Publish time 10-11-2023 07:19 AM

JahLupa replied at 9-11-2023 02:18 PM
Makin bengkak muka bini alip ni. Faktor bambam ke. Lain benor rase

sama membengkak mcm suami juga

blue_blur Publish time 10-11-2023 07:46 AM

kalau dah biasa pergi mana2, jadahnya nak berdrama kat airport lepas tu post kat socmed... (atau suruh team standby rekod post) ....

nasib le mentua kaya, kalau miskin........ lagi la

seri_mawr Publish time 10-11-2023 10:35 AM

buat umrah dah jadi tempat biasa dia pegi..... tu yang jadi boleh terlupa...
klu macam yang jarang2 pi or tak pernah pi....call org semata2 nak bg tahu dia pi umrah...

Qatrunnadaain Publish time 10-11-2023 12:43 PM

Comel la i rasa diaorg comment dua mcm tu.. hahaha… mcm padan je menantu dgn mentua ni.. i mcm ada soft spot sikit kat wife ni.. apa nama syida kan.. hehe.. cantik pun cantik..

youell Publish time 10-11-2023 06:15 PM

Mentua ponnn..xde wasap ke nak tnya personally..nak juga thru medsoc bg nyetizen membawang. Ntah pa pe

Heydidle Publish time 10-11-2023 06:19 PM

Drama btl bibik dia

Heydidle Publish time 11-11-2023 01:15 AM

JahLupa replied at 9-11-2023 10:18 PM
Makin bengkak muka bini alip ni. Faktor bambam ke. Lain benor rase

Plastik surgeri dia x menjadi bg iols la. Entah buat dgn dr mane.

likilu Publish time 11-11-2023 02:17 PM

Sebabtu nak jadi mertua mulut kena jaga
Silap cakap menantu terasa
Menantu pulak t20 bukan jenis b40 atau m40 meroyan kat igs, tu haa terus dia pergi beli ticket gi mekah nak doa depan kaabah. Doa tanah suci makbul tau. Mastika la mertua mulut jahat.

Acik cuma tambah kekecohan supaya lebih panas.

sranua Publish time 15-11-2023 02:12 PM

Senang sungguh pegi umrah teragak je terus beli tiket,,takde nak kenduri kesyukuran jemput keluarga, ustaz doakan sikit.
Kita ni tengok belen Tabung Haji telan air liur..huk2.
Hidup senang sungguh...umrah tu macam pegi UK, OZ cuti tahun je....jiran2 pun tak heran agaknya..
Eleh..balik macam tu jugak....he2..jiran yg jeles...kih3.
Pages: [1]
View full version: Bonda Rozita Terkejut Menantu Pergi Umrah Tak ‘Inform’


ADVERTISEMENT