CARI-MRO Publish time 13-9-2023 04:32 PM

"Family Suka, I Boleh Bawa Dia Balik Rumah Bila-Bila Masa," Tyra Kamaruzzaman Dedah Sebab Jatuh Cinta Dengan Emran Rijal

Tyra Kamaruzzaman mengaku sedang bercinta dengan pereka fesyen iaitu Emran Rijal.


Di Live TikTok, Tyra memberitahu sebab-sebab dia jatuh cinta dengan jejaka tersebut.


https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/202309/13/163219pkicaallekq4khci.pngFoto: IG




Menurutnya, Emran seorang yang sangat penyayang dan sentiasa ada buat dirinya meskipun dia sedang berada di hospital ketika itu.


“Because of the energy. His energy is very contagious meaning macam whenever he is around, everyone is happy, talkative and very positive.


“I think it was a very sweet of him that he cares for me so much when I got sick even up until now and he did not stop checking up on me and be there for me.




7273447118025575681


“One thing yang really touched me was when he said I will never ever gonna let you leave my side, ever. He would always make sure that I’m okay and make time for me,” ujarnya.


Selain itu, penerimaan keluarga membuatkan Emran lebih istimewa di matanya.




7275547346866294017


“I suka orang yang can be around me and lagi satu he gets along very well with my family. Tu paling penting sebab I am very very family oriented and for me my family has to like the guy that I’m seeing.


“My family loves Emran and get along well with my sisters, brother, nephew. I love that I can bring him around the house and just bawa dia balik rumah and my mum cooked for him and she doesn’t mind having him around. He is very precious,” jelasnya.




7277404523595943170


Terdahulu, Tyra memuat naik hantaran sedang menari bersama Emran mencuri tumpuan ramai.


Sebelum ini, Tyra pernah menjalinkan hubungan cinta bersama anak usahawan Datuk Khalid iaitu Aazief Khalid. -CARI


Sumber: XTRA

prince_marhaen Publish time 13-9-2023 04:46 PM

artis ke sundel ni??

Buritan Publish time 13-9-2023 05:11 PM

Untung org cantikkk.. sekali petik 10 mariiiii..

Sazreena Publish time 14-9-2023 01:08 PM

Kawin je la..kang kena sailang meroyan lak.

IvyGorgon Publish time 15-9-2023 04:39 PM

Buritan replied at 13-9-2023 05:11 PM
Untung org cantikkk.. sekali petik 10 mariiiii..

Cantik ke?

seri_mawr Publish time 15-9-2023 04:58 PM

siapa Tyra ni..????

hashashes Publish time 15-9-2023 05:01 PM

Syok nya in love :loveliness: kihkih, teringat zaman muda dedolu

Prickford Publish time 15-9-2023 05:10 PM

Kepala boipren dia kecik

Buritan Publish time 15-9-2023 05:40 PM

IvyGorgon replied at 15-9-2023 04:39 PM
Cantik ke?

Cantiklaa dr aku.. hahaha

purplelilac Publish time 15-9-2023 08:19 PM

Nape dlm video kat atas depa dua jln acah2 mcm ramai nau paparazi nak amik pic depa. Perasan gila!

Anne15 Publish time 16-9-2023 11:58 PM

Boypren baru

likilu Publish time 17-9-2023 11:38 AM

purplelilac replied at 15-9-2023 08:19 PM
Nape dlm video kat atas depa dua jln acah2 mcm ramai nau paparazi nak amik pic depa. Perasan gila!

Macam konten konten izzar husband ummi nazeera tu sentiasa ada 3 camera pov pastu caption dia pun mengulas pasal dia acah acah kelakar eh poyonya ko

https://www.instagram.com/reel/CwfAPiSrtSP/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

princess_mia Publish time 17-9-2023 12:46 PM

Tyra ni kuat ya filter. Kalau tengok ig mamat ni, in that particular post yang ada gambar ala2 paparazzi took their picture tu, ada gambar from other people, nampak muke real Tyra. ie xde la mulut tu overline with lipliner ke. kirenya posting dia mostly filter je la ya

tenggiripink Publish time 18-9-2023 10:51 AM

i suka muka tyra ni macam latino sikit lurveee

kemboja2020 Publish time 20-9-2023 05:28 PM

princess_mia replied at 17-9-2023 12:46 PM
Tyra ni kuat ya filter. Kalau tengok ig mamat ni, in that particular post yang ada gambar ala2 papar ...

Yes.. I pun perasan pasal filter ni. Why la nak insecured dengan rupa paras yg elok dah tu.

hidet Publish time 20-9-2023 08:24 PM

Nape sheols pilih designer je..tapi better la kot dari anak tiri tokti..yang tak ketahuan keje ape. Tapi sheols dulu dgn azief tu matching sangat .lepas tu bukan ke dia dgn selatan?

Mamiyan Publish time 21-9-2023 03:30 PM

"He gets along very well with my family"
Time dgn selatan dulu tak get along ke ;P

tahan dulu selatan ada race dia siap komen kt live streaming, acah2 nk tunjuk dia tu gf selatan

mendeluk Publish time 21-9-2023 10:09 PM

Edited by mendeluk at 7-10-2023 05:55 PM

Mamiyan replied at 21-9-2023 03:30 PM
"He gets along very well with my family"
Time dgn selatan dulu tak get along ke



Dia pernah dgn bongsu selatan.

Iols ada hot tea nak tumpah pasal tyra last year mase dkt johor.

Anne15 Publish time 21-9-2023 11:30 PM

mendeluk replied at 21-9-2023 10:09 PM
Dia memang dengan bongsu selatan.

Iols ada hot tea nak tumpah pasal tyra last year mase dkt joho ...

Apa dia wey..story kaa

Anne15 Publish time 21-9-2023 11:31 PM

hidet replied at 20-9-2023 08:24 PM
Nape sheols pilih designer je..tapi better la kot dari anak tiri tokti..yang tak ketahuan keje ape....

Tulaa kenal dia pon sbb ms dgn anak tiri penyanyi bernombor. Lawa betul rambut dia hehehehe kenan
Pages: [1] 2 3
View full version: "Family Suka, I Boleh Bawa Dia Balik Rumah Bila-Bila Masa," Tyra Kamaruzzaman Dedah Sebab Jatuh Cinta Dengan Emran Rijal


ADVERTISEMENT