Raline Publish time 20-5-2023 02:20 PM

Kongsi Foto Terkini, Netizen Doakan Ameera Khan Ikut Jejak Neelofa

Kongsi Foto Terkini, Netizen Doakan Ameera Khan Ikut Jejak Neelofa


https://media.xtra.com.my/2023/05/lmk2005.jpg


Adik selebriti terkenal Neelofa, Ameera Khan sekali lagi mencuri perhatian dalam kalangan warganet selepas berkongsi gambar terkininya di Paris.

Menerusi perkongsian di Instagram, Ameera atau terkenal dengan panggilan Little Miss Khan kelihatan cantik dan gembira ketika berada di Kota Cinta itu.

Sebelum ini, Ameera telah menerima kecaman teruk selepas berkongsi gambar bikini miliknya sekali gus mengundang rasa kurang senang dalam kalangan netizen.

Meskipun isu tersebut sudah reda, kapsyen perkongsian terbaharunya itu sekali gus meraih perhatian dalam kalangan pengikutnya.

“This is who im trying to be,” tulisnya.

https://www.instagram.com/p/Csa3CDXu9lM/?utm_source=ig_embed&ig_rid=587732af-f30a-4845-a3bd-e1ede421d1ec


Menjengah ke ruangan komen, perkongsian tersebut telah meraih pelbagai respons dalam kalangan warganet.

Malah, ada juga yang memuji kecantikannya dan mendoakan agar dia berhijrah seperti kakaknya, Neelofa suatu hari nanti.
https://media.xtra.com.my/2023/05/WhatsApp-Image-2023-05-20-at-9.46.05-AM-294x500.jpeg
https://media.xtra.com.my/2023/05/WhatsApp-Image-2023-05-20-at-9.44.05-AM-301x500.jpeg
https://media.xtra.com.my/2023/05/WhatsApp-Image-2023-05-20-at-9.43.41-AM-294x500.jpeg



Sumber:https://www.xtra.com.my/hiburan/kongsi-foto-terkini-netizen-doakan-ameera-khan-ikut-jejak-neelofa/


codenamedream Publish time 20-5-2023 02:24 PM

MogaAmeera khan dipertemukan jodoh seperti pu riz.

Piramida Publish time 20-5-2023 02:27 PM

Edited by Piramida at 20-5-2023 02:49 PM

Ikut jejak langkah yg mana?

Yg kejap berbungkus kejap berturban atau berbogel kepala?
Atau jejak langkah masuk yestana?
Atau jejak nikah pak ucetaz?

Ntah.. Byk sgt jejak langkah kakak dia yg di benchmark kan utk budak ni.

immaryjane Publish time 20-5-2023 02:31 PM

Bontot dia lebar betul mcm kimk. Bkn mantap tp lebar.

dudaberhias Publish time 20-5-2023 02:34 PM

Piramida replied at 20-5-2023 02:27 PM
Ikut jejak langkah yg mana?

Yg kejap berbungkus kejap berturban atau berbogel?


ikut jejah langkah untuk pedajal agen2 dan suri rumah serta benak2 untuk bagi diri heshe kaya kot...kebetulan jejak langkah ni satu keturunan theyols ikut...

hujung2 sidai coli pasar malam kat beranda...


{:8_651:}

honeybee1802 Publish time 20-5-2023 03:52 PM

immaryjane replied at 20-5-2023 02:31 PM
Bontot dia lebar betul mcm kimk. Bkn mantap tp lebar.

Aku ngk mcm body bamjat...hahaha....

sharlenetexas Publish time 20-5-2023 03:55 PM

Ikut jejak tayang perut kat ig private?


makcun14 Publish time 20-5-2023 04:07 PM

dia ngan kak nab lebih kenal jah lofake tu macam mana, so tak de keinginan nak ikut jejak langkah pun.
yang penting, sejak berbini kan piyu lofake bukan lagi penyejuk sejuk beku perut mama tini kentut{:gif_haha:}

wirazam Publish time 20-5-2023 04:07 PM

Si lmk ni patut join as pelakon

missHaidiD Publish time 20-5-2023 04:19 PM

wirazam replied at 20-5-2023 04:07 PM
Si lmk ni patut join as pelakon

Berlakon under sabri yunus bole la kot.
Sabri yunus kan suka buat drma kecek org dia

hanihan16 Publish time 20-5-2023 04:33 PM

this is who i'm trying to be. just who exactly are you trying to be? clueless aje sokmo nengoknya

likilu Publish time 20-5-2023 04:46 PM

Ikut jejak langkah kakak tiri pulak? Sah sah la not my level

Ikut jejak langkah kakak kandung la atisha Khan tu. UK grad size badan 3 kali ganda tapi husband berjenis n bila dah kahwen tak perlu dana prihatin mak lagi stok up groceries setiap bulan

orkedkecik Publish time 20-5-2023 04:53 PM

Dia ni dekat ig sendiri kurus,haritu tengok dekat dekat igs eyka farhana,eh besar pulak

diamondhoney Publish time 20-5-2023 05:18 PM

geli setiap kali terbaca org girl crush kan lemak keling ni

Tudungpink Publish time 20-5-2023 05:23 PM

Pentaksub dia sedih2 bila komen :lol: utk pentaksub lemak n family kelate ni... Korang kene tau 1 benda dia tau la sapa lopa tu... Tu pasai penghijrahan lopa tu tak terkesan pun pada dorang adik beradik ni ... Korang je tertipu... :lol:

wirazam Publish time 20-5-2023 06:02 PM

missHaidiD replied at 20-5-2023 04:19 PM
Berlakon under sabri yunus bole la kot.
Sabri yunus kan suka buat drma kecek org dia

Nak tgk dia berlakon kena dera pukul etc etc mcm Tu...mcm watak bwg merah etc etc...pasti acik acik forummers kat sini bertepuk tangan hahaha

KBW2 Publish time 20-5-2023 06:19 PM

Kalo tak edit enhance gambo tak sahhhhh

bankerpencen Publish time 20-5-2023 07:03 PM

Banyak sskjp je kot yang support family yg mostly gelenyar ni.

apedehal Publish time 20-5-2023 07:21 PM

Bodohnya yg berdoa utk lemak ni..baik doa utk diri sndiri, kaum kerabat sendiri doa x??musti maless kenn...dah tau kut mak lemak ni sendiri boleh doa berzat zat, siap ada amalan lengkap itu ini..pndai lah doa berdoa utk anak dia

sukacactus Publish time 20-5-2023 10:33 PM

Hari2 ada thread budak clueless ni
Ntah apa sumbangan kat industri seni ntah
Campak je kat board personaliti socmed sana :curse:
Pages: [1] 2
View full version: Kongsi Foto Terkini, Netizen Doakan Ameera Khan Ikut Jejak Neelofa


ADVERTISEMENT