CARI-MAL Publish time 4-1-2023 06:46 PM

'Diamlah Han*t, Aku Accident Tau' - Imran Bard Berang Dengan Komen Nakal Di IG

Pempengaruh terkenal dengan gelagat lucu, Imran Bard menjadi tumpuan netizen kerana membalas ciapan nakal netizen setelah dirinya terbabit kemalangan jalan raya.




https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/202301/04/184451ksnzsv7szun1zn01.jpgIG Imran




Menerusi komen itu, Imran turut berkongsi keadaan keretanya yang sedikit remuk di bahagian hadapan sebelah kiri dan bersyukur tidak mengalami sebarang kecederaan.


“Diam lah hanat aku accident tau,” tulis Imran.




https://uf.cari.com.my/forumx/mforum/portal/202301/04/184451hb5kdxoy141z4qx5.jpg



Menelusuri ruangan komen, netizen mendoakan agar urusan Imran dipermudahkan dan ada juga yang berseloroh berkongsi tip dengan menyapu minyak gamat untuk memperbetulkan keretanya yang rosak.




Sumber: Xtra

Dzahin_poch Publish time 4-1-2023 07:12 PM

Dia ni nak memfoundan jugak ke?

orangbiasaje Publish time 4-1-2023 08:42 PM

Gambar atas tu dah iras2 hael da...taktau sama ada dia memondan atau sekadar lelaki lembut (sbb ade je lelaki lembut tapi masih bernapsu straight)

eyansss Publish time 4-1-2023 09:59 PM

dia ni ke yanh pelopor ghisau ghisau tu…apsal dah semakin melembik…

kotakominami Publish time 4-1-2023 11:29 PM

Bila jantan rupa dan harta kurang( takleh flex) tp nk kekal relevan dlm socmed jawapan dia fondan.

Perawankota Publish time 5-1-2023 12:56 AM

Ni keta dia ke kawan dia

prince_marhaen Publish time 5-1-2023 09:20 AM

si kepam kepam social media telah menunjukkan sisi pondan dan kelempok dimulakan dengan zefarheri, syapiknaser, dan meranbad ni pulak... dididik oleh designer makhayam otta olmat & stylist eina bedul tu sapa nama ntah.......janji viral katanya.. walaooooopun kepam.

bondeh Publish time 5-1-2023 10:32 AM

Antara influenza2 yang meolls menyampah selain daripada zefarhari arbok terburuk & ryan muka desa kepams terpaling choizesss

kevler Publish time 5-1-2023 11:47 AM

bondeh replied at 5-1-2023 10:32 AM
Antara influenza2 yang meolls menyampah selain daripada zefarhari arbok terburuk & ryan muka desa ke ...

yeayyy ada gengggg..paling tak bole tengokk Ryan Bakeryyy {:1_562:}

iolss Publish time 5-1-2023 12:38 PM

Edited by iolss at 5-1-2023 12:40 PM

i is dr dlu xfaham laharan sheolss.eh heolss... merapu meraban
adala kena sikit2 tp most of the time, ko merapu apa nyahhhh
hayooo... bijak skit content tu ble x.. famous but based on what achievement? melahar acik2 di socmed? ajar budaya biadap kt anak2 muda?
betapa masyarakat kita dah makin bodoh n biadap. esp jenis2 rakam video random people utk content. then kt tiktok la ni, share private life msg2 kn cerai kn curang bagai. hayooo mak rengsa.

cikatilia Publish time 5-1-2023 03:23 PM

meluat betul aku semua content dia

Nizleen86 Publish time 5-1-2023 11:05 PM

Tengok dia ni masa lepak dgn jefarheri dah meliuk lentuk pulak orgnya. Masa awal2 layan utube dia tak mcm tu sangat. Adoi meran ko jgn la join sgt si jefarheri & geng fondan tu. Elok ikut aming je bagus. Takde geng2 kek fondan pun.

chiyoasuka Publish time 27-7-2023 05:59 AM

haa ghisauuu

myrandapv Publish time 11-8-2023 12:11 PM

ah muka desa ni, ritu tgk dkt cendol melaka, kmain blagak nak mampos muka,,dgn kipas bsar dia..weols xd la hadap sgt..tp sian kt ada 2 3 org manusia amik gmbr dia..dia bt bodoh ja.

flipolivio Publish time 11-8-2023 12:45 PM

myrandapv replied at 11-8-2023 12:11 PM
ah muka desa ni, ritu tgk dkt cendol melaka, kmain blagak nak mampos muka,,dgn kipas bsar dia..weols ...

Dia org melaka ke?

myrandapv Publish time 11-8-2023 02:44 PM

flipolivio replied at 11-8-2023 12:45 PM
Dia org melaka ke?

ntah...ritu weols g jejalan melaka, so mkn cendol tepi sungai tu..so dia dok situ dgn fmly dia kt meja blakang weols je..weols x cam muka dia...kwn weols la....ckp tu tiktokers..pastu ada seketoi dua manusia mik gmbq dia..tp dia bt dangg je...

KikiHadid Publish time 16-8-2023 07:00 PM

Ad terlintas kt fyp ak sneak peek from podcast azpahairy kot..dia mengaku masa sek dia x rmi kawan sbb dia lembut

virgocircus Publish time 17-8-2023 02:16 PM

flipolivio replied at 11-8-2023 12:45 PM
Dia org melaka ke?

Org tangkak.

mawardia Publish time 20-8-2023 11:18 AM

Sebab main hp ke waknat?

Perawankota Publish time 21-8-2023 07:31 AM

Dia dh tak duduk KL ke?
Pages: [1] 2
View full version: 'Diamlah Han*t, Aku Accident Tau' - Imran Bard Berang Dengan Komen Nakal Di IG


ADVERTISEMENT