scorpionkiki Publish time 24-3-2022 10:58 PM

hijau88 replied at 23-3-2022 05:47 PM
Ok. Dah pm.

Dik hijau...pm i the link jugak

melanie Publish time 26-3-2022 11:15 AM

lynn_dmm replied at 23-3-2022 09:17 AM
episod 8...Yes!!! kali ni couple betul laaa... HaRi pun tau nak jeles...apa lagi la si Tae...

Rasanya yg jumpa tu mesti dia hantar yg satu team dgn ha ri tu...seoramg lelaki..takpun hantar je adik Ha ri tu..dia kan nak gfren..penat gorengbayam hantar ayam.

hijau88 Publish time 26-3-2022 11:48 AM

@sitisbp @scorpionkiki

Aku dah pm. :loveliness:

sitisbp Publish time 26-3-2022 09:39 PM

hijau88 replied at 26-3-2022 11:48 AM
@sitisbp @scorpionkiki

Aku dah pm.

Ok dah dpt..thank you :loveliness:

hijau88 Publish time 26-3-2022 10:39 PM

Kesian tae moo x psl2 kena tampar oleh hari sbb hari mngelak dr kantoi oleh colleague dia masa kat cinema. Berani hari buat boss dia mcm tu.

Taemoo pun sabar je la. :lol:

hijau88 Publish time 26-3-2022 10:41 PM

Hrp2 ada scene taemoo n minwoo kat kedai ciken Family hari.
Ye la masing2 bersaing nak ambik hati si hari.

N sec cha pun gigih masa tu sbb ada young seo jgk.

JiEunTak Publish time 26-3-2022 11:52 PM

seyes lah x sangka AHS bleh carry watak KTM sebegini daebakk...!!
and yes.... herlokk sangat lah Jo Bo Ah tu turn down watak Hari... sbb Se Jong is HARI! :D
mmg xleh fikir dah sapa lagi yg sesuai jadi Hari kecuali Sejong...
mmg talented ye dia nih, beza btol watak Hari ni ngan watak dia dalam Uncanny Encounter tu...
and ye... she is so sweet and pretty lah... comel sgt.

btw.. aku x leh tgk sung hoon, everytime tgk dia aku imagine Clark Kent!

scorpionkiki Publish time 28-3-2022 07:27 AM

hijau88 replied at 26-3-2022 11:48 AM
@sitisbp @scorpionkiki

Aku dah pm.

Dah dapat dikhijau...thanks yer

mbhcsf Publish time 29-3-2022 12:58 AM

Edited by mbhcsf at 29-3-2022 01:25 AM

ep 9

i love it !!!!

hahahahahah wow - who is not going to love Kang Tae mo - well i must say , depa rub in sungguh semua cheesey stuffs ye ....wowI have to say , dia buat another level daripada What is wrong with Sec Kim ...

wow- dengan masaknya dengan segalanya adehhh


kesian pulak Yu Seongtu ye - dia suka Mr Cha juga but i think Young Seo pun betu , takkan nak dengar je pe Kang Tae Mo suruh, tapi Tae moo tu boss dia...


adeh scene dalam toilet lagi hahahhaaoh my ...

pandai Paul Ahn berlakon , amboi rambut pun dah lain..
i think mesti ade babak yg klimaks ni - may be Kang Do Atok tu less keen with Ha-Ri....let see...

i wonder what is it curious pulak...

lynn_dmm Publish time 29-3-2022 09:55 AM

Edited by lynn_dmm at 29-3-2022 09:58 AM

episod 9 lawak laa...part cousin yeongseo dengan harabeoji...harabeoji cute jee..rupenya mr gye and cik yeo couple..lawak tul bila diorg kantoi

harabeoji Hari and tandas mmg salu berjodohan....hahahaha

nak mnejawab apa la diorg dengan atok malam ni nanti

lynn_dmm Publish time 29-3-2022 09:57 AM

mbhcsf replied at 29-3-2022 12:58 AM
ep 9

i love it !!!!


adoi tae mo oi tae mo....memang idaman wanita gituuu {:3_85:}....masak breakfast pastu beli kan kasut....hehhee,..berangan je laaa..mmg realiti susah ye nak dpt....hahhaha

cantleyi Publish time 29-3-2022 10:14 AM

episod 9yang hureey

ada babak yang best & buat kita berangan sama..terbuai uuu..tp dlm drama je laa..in realiti..mcm susah nak jumpa :lol::lol:

kesian part young seo bg tau mr cha..kenapa mesti kena ikut cakap teamo...sbb tgk air muka mr cha..ada rahsia yg kita blm tau..ys ni pun..setiap kli mr cha explain tak nak dengar..adoila..cuba dengar dulu..then baru la nak bg ekspressi mcm mna..nak marah ke..nak kesian ke..rasanya mr cha tu byk benda lg yg masih kabur...eh ehh..terpanjang pula part dia

tgk preview epi 10..mcm sedih je..mcm atok xrestu..kena tgk mlm ni..apa yg kapel ni nak bagi tau atok teamu...

lonso Publish time 29-3-2022 11:06 AM

usop rambut turun ke bawah lain pula rupanya mcm boys next door plak.. jenis gaya rambut usop ni betul2 ubah muka dialah.. sesumpah betul

Afie13 Publish time 29-3-2022 04:09 PM

cantleyi replied at 29-3-2022 10:14 AM
episod 9yang hureey

ada babak yang best & buat kita berangan sama..terbuai uuu..tp dlm drama je l ...

Rasanya tae mo dgn atok dia yg banyak sponsor sec cha drp kecik smpai besar. Sbb masa episod awal2 dulu ada scene yg tunjuk bilik sec cha dekat rumah tae mo. Masa tu ada lah dialog mcm atok x bagi dia pindah menyewa kat luar tapi dia nak jugak. Agaknya dia dah byk sgt terhutang budi kot sbb tu dia ikut je ckp tae mo n atok

lonso Publish time 29-3-2022 08:36 PM

Afie13 replied at 29-3-2022 04:09 PM
Rasanya tae mo dgn atok dia yg banyak sponsor sec cha drp kecik smpai besar. Sbb masa episod awal2 ...

kalau okut webtoon rasanya sec cha dh mcm famili.. dia pun nama di register dalam famili..

trexxxxxi Publish time 29-3-2022 11:20 PM

Check in sebab angau dek Sec Cha :$

sitisbp Publish time 29-3-2022 11:51 PM

Dah start dah cinta terhalang. Harabuji jumpa Hari.....tak bg dah jumpa taemo. Taemo plak exciden sbb dpt tau so rushing nak ke situ. Jgn memori loss sudah.

*baca webtoon pelan2 sbb taknak bg spoiler kat diri sendiri haha*

mbhcsf Publish time 30-3-2022 01:22 AM

ep 10

hmm...well i love the way Yeong Seo dealt with Tae Mo - dia pandai deal degan Tae Mo sebab Yeong Seo kan sama taraf dengan Tae Mo sebab tu dia macm clever deal with Tae Mo.confident Yenong seo tu i puji. dia tak segan silu juga cakap pasal Sec Cha...

tapi awat Ha-Ri nak rahsiakan sangat kan...
bagi tau sikit2 dahlah.

Kesian TaeMo...Ha-Ri ni licah tapi tak confident.

well , ep 11 can't wait ...

i hope Tae Mo is okay...bijak kan dia identify bunga peonies...peonies are soooooooo beautiful than roses...gebusss huhuhu

sitisbp Publish time 30-3-2022 05:57 AM

mbhcsf replied at 30-3-2022 01:22 AM
ep 10

hmm...well i love the way Yeong Seo dealt with Tae Mo - dia pandai deal degan Tae Mo sebab Ye ...

Rasanya sbb status difference tu. Samalah set kaya taknak kawin dgn yg bwh dr derang. Adik dia ada mentioned kan masa lps terkantoi tu. Apak dia pun ckp biar sekufu ms tgk drama tu.

cantleyi Publish time 30-3-2022 09:24 AM

mbhcsf replied at 30-3-2022 01:22 AM
ep 10

hmm...well i love the way Yeong Seo dealt with Tae Mo - dia pandai deal degan Tae Mo sebab Ye ...

YS sekufu dgn TM sbb tu deal durang ngam je...

Rakyat marhaen macam Hari ni byk benda nak cover sebenarnya...sejauh mana pun dia nak declare kat public still dia akan ada part dia nak kena pikir or kenang..

urm...next episod..bila tgk keadaan atok msa tgk drama GH tu,,rasanya atok mcm ok2 je..blh je terima menantu dari keluarga biasa2...tpmaybe dia risau sebab Hari mula2 pun dgn scene menipu..part tu kot dia xsuka...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13
View full version: [SBS/Netflix 2022] BUSINESS PROPOSAL - Kim Se Jeong, Ahn Hyeo Seop


ADVERTISEMENT