lynn_dmm Publish time 30-3-2022 11:51 AM

episod 10 ni suka tengok friendship diorg (actually dr mula pun kan) masa diorg ber4 pegi rumah anak yatim tu bole kira double date tak? hehehe

Lawak la opismate hari...atuk tu nsb baik la termakan dnegan alasan diorg...tapiiiii..upenya atuk dah tau dah hari tu geum hui...adoiiii...harabeojiii!!! this is not you...harap atok just marah pasal rahsiakan dari diorg jee..bapak hari tu pun mcm bakal2 nak jadi penghalang tuuu

suka la scene dating lepas opis tuu..sweet je taemo and hari....hari nak comfort kan taemo pasal hujan without taemo tau tu pun sweet...

masa iols pegi korea dulu,...teringat masa kat Cheonggyecheon stream tu mmg ramai couple dating...siap pakai couple scarf laa...beli lampu sama2 laa...mmg mcm dlm drama...hahahah

adeh....taemo accident plak...jangan nak hilang ingatan ke apa yee...ada 2 episod je lagi...

lynn_dmm Publish time 30-3-2022 11:53 AM

ha min kemain dpt abang ipor kayangan...terus abang ipar hulur CC nasib baik hari halang....haahahha

lonso Publish time 30-3-2022 12:03 PM

sitisbp replied at 30-3-2022 05:57 AM
Rasanya sbb status difference tu. Samalah set kaya taknak kawin dgn yg bwh dr derang. Adik dia ada ...

kalau ikut realiti cerita ni amat fantasi... huhuhu

lonso Publish time 30-3-2022 12:04 PM

mbhcsf replied at 30-3-2022 01:22 AM
ep 10

hmm...well i love the way Yeong Seo dealt with Tae Mo - dia pandai deal degan Tae Mo sebab Ye ...

akward chemistry tae mon n yeong seo ni another level.. harap dorg dpt dipairing utk drama lain juga.. ada nampak chemistry di situ

cantleyi Publish time 30-3-2022 02:33 PM

Afie13 replied at 29-3-2022 04:09 PM
Rasanya tae mo dgn atok dia yg banyak sponsor sec cha drp kecik smpai besar. Sbb masa episod awal2 ...

ya btl...sbb tu jg la dia ikut ja cakap...sbb terhutang budi dan dia bertimbang rasa...rasa berterima kasih juga

sitisbp Publish time 30-3-2022 07:28 PM

lonso replied at 30-3-2022 12:03 PM
kalau ikut realiti cerita ni amat fantasi... huhuhu

Haah sgt. Tapi takpe yg penting boleh layan gelak n sengih2 tengok kelaku derang hahaha

sitisbp Publish time 30-3-2022 07:29 PM

lynn_dmm replied at 30-3-2022 11:53 AM
ha min kemain dpt abang ipor kayangan...terus abang ipar hulur CC nasib baik hari halang....haahahha

Lawak si taemo teruja naw sampai hulur black card :lol:

mbhcsf Publish time 31-3-2022 10:05 PM

Edited by mbhcsf at 31-3-2022 10:07 PM

cantleyi replied at 30-3-2022 09:24 AM
YS sekufu dgn TM sbb tu deal durang ngam je...

Rakyat marhaen macam Hari ni byk benda nak cover s ...
yups

Young Seo support hubungan TaeMo and Ha - Ri and she is fine, Dia firm akan pendiriannya m atang and strong characters. Dia suka Cha and Cha puak macam perangai Ha-Ri sesikit , tapi Young Seo macam firm...

Young Seo tak pun kepingin kat Tae Mo sebab dia dah biase dengan golongan ni cuma dia dealt dengan Tae Mo as is hahahah, dia shares her thoughst about Tae Mo ith Cha tu selambak je macam dia comfy dengan orang yg dia sayang tu. itulah matang.

tak banyak nak sorok. Dia OK je kawan dengan Ha-Ri , sampai kenalkan Cha kat parents Ha-Ri ...secara tak sengajalah tapi still, she did.

tengok dia ( Young Seo ) jumpa mak Cha hahahahahah my god, dia kan habaq kat Cha yg lain kali habaqlah nak jumpa your mom , dia pakai laa sikit , tapi and yet she could strike the conevrsation ith Cha's mom naturally...

kan? matrang bijak tu.


hari too many secretsyg kecoh ahhahahahahaha

dia juga tolak Kang Da Ko jatuh kat besenhahahah

dia juga tipu as Shin Geum Hi

hahahahha She is also Shin Ha ri ....

hmm hahahaha


but i suke Tae Mo - paul ahn pandai berlakon cute masa makan crispy chip or fritter ( cucoq ) masa waktu hujan tu ...
cute sangatszz eee cute...

Well whatis not to LOVE about Kang Tae Moo.?

mbhcsf Publish time 31-3-2022 10:08 PM

lynn_dmm replied at 30-3-2022 11:51 AM
episod 10 ni suka tengok friendship diorg (actually dr mula pun kan) masa diorg ber4 pegi rumah anak ...

scene maakan team dinner tu best giler

hahahahahaha semua pakat pakat nak tutup mulut that Girl yg mulut tempayan tu hahahahahahhaah

miracle_forever Publish time 3-4-2022 11:02 AM

trexxxxxi replied at 29-3-2022 11:20 PM
Check in sebab angau dek Sec Cha

weh chuols pun layan tgk tong mo ke?? wakakkakakak
iols baru terjebak smlm.. marathon sampai pagi tadi. settle 10 episodes. tak sabar nak tunggu epi 11!

hijau88 Publish time 3-4-2022 11:28 AM

Memandangkan dah nak abis dah cerita ni. Aku tunggu abis. Bru smbg tgk. Last tgk ep 7 haritu.

cepheid Publish time 4-4-2022 06:05 PM

Panjang gak kat sini. Aku layan komen kat MDL lagi best sebab macam-macam komen lawak kat situ.

mbhcsf Publish time 4-4-2022 07:45 PM

Edited by mbhcsf at 4-4-2022 07:53 PM

Their duet
https://www.instagram.com/reel/Cb6fQ7fJeXC/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/tv/Cb6cObpPrK-/?utm_source=ig_web_copy_link



mbhcsf Publish time 4-4-2022 08:47 PM

lagu ni best....for relax driving highway all the way KL to Kedah best....hahaha

mbhcsf Publish time 5-4-2022 02:58 AM

Ep 11

hmm....gulp....gug gug gug...interesting .

lynn_dmm Publish time 5-4-2022 07:42 AM

episod 11 hot hot hot...hahahha

iols tgk dalam keadaan dh mengantuk...terus besar mata...lama plak tuuu..hahahah..

Harapnya haraboji cool cepat...dia tu bkn apa...kena tipu idup2 ngn cucu...mana la org tua tu tak angin..hahaaha..tgl parents hari je la nk tau cite sebenar...tu pun xyah nak lama2 la kot...sbb dpt nk last episod dah ni....

Nasib baik la appa yeongseo merestui hubungan dia ngn sunghoon...tapi kalau appa dia x restu mau panjang lagi cite kan....so ok la tu...

nanti akan tnjuk scene kawin tak?? sapa punya wedding la kan...adakah taemo X hari or yeongseo X sunghoon..atau pun dua2...hahahahah

malam niiii!!!!

hijau88 Publish time 5-4-2022 08:53 AM

Klu ikut webtoon. Tae moo n ha ri yg dlu kawen kan. Taemoo xnak sec cha yg kawen dlu. :lol:

sitisbp Publish time 5-4-2022 09:19 AM

lynn_dmm replied at 5-4-2022 07:42 AM
episod 11 hot hot hot...hahahha

iols tgk dalam keadaan dh mengantuk...terus besar mata...lama plak...

Hot betul. Sib baik kat ujung2 hahah. Sapa lum tengok ep11....stop yg last 5 minit tu..sambung tgk malam karang kehkehkeh.

Sec Cha kena sabor byk. .miss jin laju mcm bullet train. Tak nyempat2 last2 propose tepi jambatan je la hahaha. Elok 2 org ni, pantas n tuntas. Ckp terang2 je walopon sec cha tu soft spoken tp dia pun jenis yg takde lengah2...jalan terus, hadap je bakal pak mertua.

Cpkay Publish time 5-4-2022 09:19 AM

lynn_dmm replied at 5-4-2022 07:42 AM
episod 11 hot hot hot...hahahha

iols tgk dalam keadaan dh mengantuk...terus besar mata...lama plak...

sweet la secretary cha dengan young seo tu.. sepadan sangat

lynn_dmm Publish time 5-4-2022 12:48 PM

sitisbp replied at 5-4-2022 09:19 AM
Hot betul. Sib baik kat ujung2 hahah. Sapa lum tengok ep11....stop yg last 5 minit tu..sambung tgk ...

hahha.yeong seo mmg laju...jalan terus...smpi sec cha ckp dia amik line sec cha...padahal nak bg cincin time birthday...last2 propose je la tepi jalan tu haaa...hahhaha
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13
View full version: [SBS/Netflix 2022] BUSINESS PROPOSAL - Kim Se Jeong, Ahn Hyeo Seop


ADVERTISEMENT